Kızlar nst iyi çıkmadı bebişin kalp atışları bazen 110 a kadar düşmüş. Yatışım yapıldı sanırım sezaryen olucam bir kaç saate. Nst çekiliyor tekrar. Ama sezo olcakmış gibi kanlar alındı pcr verdik hem stresliyim hem heyecanlı. Dualarınızı eksik etmeyinGaliba 23 nisan bebesi geliyor
Ayy hadi gozun aydin saglikla gelsin inşallahKızlar nst iyi çıkmadı bebişin kalp atışları bazen 110 a kadar düşmüş. Yatışım yapıldı sanırım sezaryen olucam bir kaç saate. Nst çekiliyor tekrar. Ama sezo olcakmış gibi kanlar alındı pcr verdik hem stresliyim hem heyecanlı. Dualarınızı eksik etmeyinGaliba 23 nisan bebesi geliyor
Maşallah hayırlı evlat olsun inşallah
Yaa maşallahh ne güzel gelmiş Venüs hanımsağlıkla büyüsün inşallahh darısı bekleyenlerimizin başına olsun
Şuanlık sezo iptal oldu teyzelervinoşa ilk şekerli serum vız gelse de 2.de kendine geldi biraz şuanlık beklemedeyiz en ufak bi şeyde alırım dedi doktor. 39 falan olsa şuan alır hiç riske girmezdim dedi. Ebe yine de açıklık muayenesi yaptı açıklık yok çok yumuşama varmış ama. Normal doğum olmayacak muhtemelen her sancı kalp atışını riske sokarmış. Kordon dolanmış olabilirmiş. Nst ye bağlı yaşıyorum şuan her şey iyi olursa yarın taburculukk ptesi tekrar nst
Vinoşum küçük bir şakalaştı bizimle kuzum heyecan yarattıŞuanlık sezo iptal oldu teyzelervinoşa ilk şekerli serum vız gelse de 2.de kendine geldi biraz şuanlık beklemedeyiz en ufak bi şeyde alırım dedi doktor. 39 falan olsa şuan alır hiç riske girmezdim dedi. Ebe yine de açıklık muayenesi yaptı açıklık yok çok yumuşama varmış ama. Normal doğum olmayacak muhtemelen her sancı kalp atışını riske sokarmış. Kordon dolanmış olabilirmiş. Nst ye bağlı yaşıyorum şuan her şey iyi olursa yarın taburculukk ptesi tekrar nst
Yeni gördüm ben. Geçmiş olsun canımm. Neyse ki durmuş aceleci kuş, birkaç gün daha idare etse yeter benceŞuanlık sezo iptal oldu teyzelervinoşa ilk şekerli serum vız gelse de 2.de kendine geldi biraz şuanlık beklemedeyiz en ufak bi şeyde alırım dedi doktor. 39 falan olsa şuan alır hiç riske girmezdim dedi. Ebe yine de açıklık muayenesi yaptı açıklık yok çok yumuşama varmış ama. Normal doğum olmayacak muhtemelen her sancı kalp atışını riske sokarmış. Kordon dolanmış olabilirmiş. Nst ye bağlı yaşıyorum şuan her şey iyi olursa yarın taburculukk ptesi tekrar nst
Geçmiş olsun canımŞuanlık sezo iptal oldu teyzelervinoşa ilk şekerli serum vız gelse de 2.de kendine geldi biraz şuanlık beklemedeyiz en ufak bi şeyde alırım dedi doktor. 39 falan olsa şuan alır hiç riske girmezdim dedi. Ebe yine de açıklık muayenesi yaptı açıklık yok çok yumuşama varmış ama. Normal doğum olmayacak muhtemelen her sancı kalp atışını riske sokarmış. Kordon dolanmış olabilirmiş. Nst ye bağlı yaşıyorum şuan her şey iyi olursa yarın taburculukk ptesi tekrar nst
Gerçekten benimki dursa 42 ye kadar durur bence öyle bir rahatlıkBizimkilerde tık yok görüyor musun
Yağız paşa tam keyif ağası ,yiyor ,içiyor, büyüyor, yatıyorGerçekten benimki dursa 42 ye kadar durur bence öyle bir rahatlık
Hayirlisiyla sağlıkla kavus insallah canim nasıl geldiği hiç önemli değil görünce dünya senin
Vinoşum küçük bir şakalaştı bizimle kuzum heyecan yarattıdoğduğunda bu şakası için bizim yerimize de minik minik ısırılsın annesiii
Yeni gördüm ben. Geçmiş olsun canımm. Neyse ki durmuş aceleci kuş, birkaç gün daha idare etse yeter benceinşallah bir an önce toparlarsınız
Şakacı bir hanımefendiGeçmiş olsun canımBak sen vinos hanima az annesiyle oyun oynamak istemiş haftan iyi canım merak etme sezeryan olması belki daha hayırlıdır sağlıklı olsunda önemli olan o
wc problemim yok çok şükür. O çok zorlayıcı oluyor2 gündür gene tuvalete çıkamadım o yüzden korkudan tartılmadım, inşallah ben de almamışımdır bakalım, merak ediyorum
Bir nisan bebesi daha geliyor.Kontrolümüz vardı bugün kızlar. Çok şükür ger şey yolundacuma günü tahliller ve son nst yapilacak. Cumartesi sabah 7 de doğumdayız inşallah sabah ilk saatlere ben istedim bu arada ameliyathane daha hijyenik olur kimse girmeden diye düşündüm. Gün de 10 kez hareketini sayacaksın 2 saatte bir çok küçük bir kıpırdama bile olsa bize yeter aksi durumda direkt ara dedi doktor , bunun dışında yapabileceğimiz başka bir şey yokmuş. Bu arada bende çok öksürüyorum. Onu da sorduk. Bebek baskısından dolayı artıyor doğumdan sonra bise kalmaz dedi
3000 altına düşmez kuzum için rahat olsunŞakacı bir hanımefendidoğduğunda hepinizin yerine mutlaka bir ısırık olacak
Güncel kilo 3128gr 51cm çıktı mutlaka sapma olur ama ne kadar
Şakacı bir hanımefendidoğduğunda hepinizin yerine mutlaka bir ısırık olacak
Güncel kilo 3128gr 51cm çıktı mutlaka sapma olur ama ne kadar
Bana ebemiz gecelik tavsiye etti muayene açısından ama ben pijama koydum çantama cunku gecelikle rahat edememSezeryan doğum yapan arkadaşlar gecelik mi yoksa pijama mı kullandınız? Pijama takımlarım hazır ama gecelik almam gerekir mi bilmiyorum o yüzden tavsiyenize ihtiyacım var
Bana ebemiz gecelik tavsiye etti muayene açısından ama ben pijama koydum çantama cunku gecelikle rahat edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?