2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bugün hava çok güzel ama bütün arkadaşlarım çalışıyor, kocam çalışıyor. Ben yürüyüş yaptim ama gözüm gene dışarıda toplanıp bir şeyler yapabilsek keşke .
Oğluma da kapı süsü siparişi verdim ,minnoşum benim kapı süsüm yok dedi
Bir de fotoğraf çekimleri için anı kartı bakıyorum, onlarda gereksiz çok pahalı yaaaa ,altı üstü kart ve küp.

Ablaları abileri de unutmuyoruz tabiiii bizim abla biberon bile ayırdı kendine bu benim olsun diye
Bende bi yürüyüş yapıp hem sosyete pazarına gidiyim diyorum eşelenmeye ihtiyacım var

Ablaları abileri de unutmuyoruz tabiiii bizim abla biberon bile ayırdı kendine bu benim olsun diye
Bende bi yürüyüş yapıp hem sosyete pazarına gidiyim diyorum eşelenmeye ihtiyacım var
Ay sosyete pazarı pek severim ama bizim burda yok beni de al ,harcayalım paraları gereksiz şeylere

Ay sosyete pazarı pek severim ama bizim burda yok beni de al ,harcayalım paraları gereksiz şeylere

Gel vallahi kızz ah keşkeee ay ne karıştırırız incik cıncık bende bayılırım
Gerçekten yaa cüZdan bomboştur ama ne aldım diye bakarsın dondan tokadan öteye gidilmez öyle bi girdap şu pazar işi

Oyyyy maaşallah valla çok iyisinbenim karnım aşırı büyüdü eşim inanamıyor halime kaşınıyor da çatlarda ağlarım
Canım ben zaten balık etli olduğum için karnim cok büyük görünmüyor ama sizler normalde çıtır olduğunuz için karnınız çok büyük duruyor.

Oooo geldi sonunda elbiseli fotoo
Saçlar gene papaz gibi
Gardrobu döküyordum ,duzenliyim diye ,üstüme geçirdim öyle.Yalniz emzirme durumu olursa benim elbiseler hepsi düğmesiz nasıl olacak bilmem.Onu farkettim

Yatıyorum valla gaviscon bitmiş eczaneyi aradım getirin diye onu bekliyorum öyle yattığım yerden. Midem yaniiii. Yoğurt yedim ay hiç derdim bitmiyor vallahi sinir oldum kendime

Ya arkadaşlar saçlarım inanılmaz beyazladı ,bugüne kadar hep son zaman rötuş yaptırırım üstten, bitkisel boya ile dedim.Çünkü gercekten çok kötü görünüyor. Ancak boya zamanı geldikçe vicdan yapmaya başladım ,kalsa mı böyle, sonucta keyfi bir şey. Bir de burda arkadaştan baska gelecek etraf taraf ,akraba yok.Ama tabi fotoğraflarda falan öyle çıkacak, çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…