2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben de eşim sabahçıyken 5.50de uyanıyorum😂 eşimin alarmı 6dan 6.20ye kadar 2 dakika da bir çalıyor🤯🤯 bizde sıkıntı eşimin uykusu çok ağır ve alarmları asla duymuyor🥲🥲 ikeadan eski sistem çalar saat almıştık başucunda duysun diye onu duyuyor ama kapatıp uyumaya devam ediyor😅 çocuk doğduğunda nasıl olcak bilmiyorum yavrumun aklı çıkar alarmlardan.
Ya eşin uyanmayı öğrenecek, ya da odadan kovulacak😂 çocuğu uyandıran gözünün nuru olsa ,cinnet geçirirsin

Ya eşin uyanmayı öğrenecek, ya da odadan kovulacak😂 çocuğu uyandıran gözünün nuru olsa ,cinnet geçirirsin
Ben eşim olmadan uyuyamıyorum🥲 bizde uykusu erken gelen bile yatağa gitmez. Salonda brbrnin dibinde uyuklar. Salondada farklı koltuklarda oturmayız🤷🏼‍♀️ Yanyana hep. Kocamı odadan kovduğumu hayal edemiyorm🙈🙈

Ben eşim olmadan uyuyamıyorum🥲 bizde uykusu erken gelen bile yatağa gitmez. Salonda brbrnin dibinde uyuklar. Salondada farklı koltuklarda oturmayız🤷🏼‍♀️ Yanyana hep. Kocamı odadan kovduğumu hayal edemiyorm🙈🙈
Maşallah ,daim olsun inşallah

Bu biz 😂 eş görgüsüzlüğünü dibine kadar yaşıyoruz 😂 bi de biz 6 sene sevgililik +3 sene evlilik. Canım kocam 🥺
Ben hayatmda ekstra yorgun yada hasta değilsem 8-9 saat uyumadım😆 bence standart çok yorulmadğmz bir gün 6-7 saat yeterli. Ama hamişlikte bu süre 4-5 e düştü resmen🥲

ben o uygulamayı ilk defa duyuyorum😆 güzel bir uygulama gibi duruyor😅
Uygulama sleep cycle 😂 güzel güzel uyku kalitesini de ölçüyo
😂😂😂 aynen valla eş dürtüklemesi forever🤣🤣🤣
Ben de ona çok sinir oluyorum işte 6dan itibaren alarmlar kuruyor ama yataktan çıkması 6 buçuk😅😅 o yarım saat resmen korkunç💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
Senin bari daha normal bir saatte başlıyor öyle olsa belki ben de uyuyamam erken uyanınca ne yapıcam bu saatte uyanıp diyorum uyumaya devam🥲
ay bende sinir oluyorum ya benim duyduğum şeyi sen nasıl duyamıyosun 😂 bi de tam geri uyuyacak oluyorum alarmlar o zaman başlıyo 💆🏻‍♀️ Senin de öyle dimi 😂

Teyzoşlaaaar anca yazıyorum kontrole gittik. Sonra biraz avm falan yaptım ama bitik haldeyim yok pilim kalmamış benim artık😔
Geçen sefer Baş aşağı dönen kızım bu seferde yan dönmüş nerdeyse çapraz duruyo dedi kafa göbeğime doğru biyerde ayaklar gene aşağı inmiş kasıklarda, pozisyon biraz karışık😂 yüzünüde göstermedi anca yumruk yapmış elini gösterdi🤭
1720 kg 41 cm dedi gayet iyimiş. Çook hareketli bi kız bu hiç durmuyor 🙏❤️ Tekrar 3 hafta sonra gidicem sonrası daha sık.

Bu biz 😂 eş görgüsüzlüğünü dibine kadar yaşıyoruz 😂 bi de biz 6 sene sevgililik +3 sene evlilik. Canım kocam 🥺

Uygulama sleep cycle 😂 güzel güzel uyku kalitesini de ölçüyo

ay bende sinir oluyorum ya benim duyduğum şeyi sen nasıl duyamıyosun 😂 bi de tam geri uyuyacak oluyorum alarmlar o zaman başlıyo 💆🏻‍♀️ Senin de öyle dimi 😂
Hayır duyamadığı belli ısrarla 85 tane arka arkaya alarm kuruyor😂😂
Ay tam uyuyacakken tamm🥲 bazen alarmlar kapanmış oluyor ben de geri uyumuş oluyorum ve kaçınılmaz son işe geç kalış🥲🥲🥲

Hele hamilelikte daha da bi düşkün oldum. Bgn sekizde işe gitti ben özledm diye mızıklayınca süpriz yapıp 9:30 da geri geldi 10:30 da bi daha gitti😆
Canım kocam🤪

Teyzoşlaaaar anca yazıyorum kontrole gittik. Sonra biraz avm falan yaptım ama bitik haldeyim yok pilim kalmamış benim artık😔
Geçen sefer Baş aşağı dönen kızım bu seferde yan dönmüş nerdeyse çapraz duruyo dedi kafa göbeğime doğru biyerde ayaklar gene aşağı inmiş kasıklarda, pozisyon biraz karışık😂 yüzünüde göstermedi anca yumruk yapmış elini gösterdi🤭
1720 kg 41 cm dedi gayet iyimiş. Çook hareketli bi kız bu hiç durmuyor 🙏❤️ Tekrar 3 hafta sonra gidicem sonrası daha sık.
Ay ben de bugün kuaföre gittim dönüşte yürüyüş olsun diye yürüdüm resmen penguen gibi hissettim kendimi😅 belim kakılmış kalmış gibiydi. 6 bin adım atmış oldum ama zorlanmadım değil.
Çok şükür her şey yolunda canım😍😍
Ama bu bebikler çok yaramazlar çookk kesin benimki de öyle bir şeyler yaptı🥲🥲🥲

33+1 den merhaba teyzelerrr. 2140gr boy da 45cm olmuşş. Gelişimi gayet güzel dedi. Yaramaz kızım elleriyle yüzünü bi güzel kapattı onun dışında da plasentaya dayamış zaten görüntü falan yokk nazar değdirdim tühhh 😂 kafası hala aşağıda, bi de ultrasondayken hıçkırık tuttu ayy o nasıl görüntüydü ısırıcam ısırııcaamm 🤓 bi dahaki randevu 2 hafta sonra. Ondan sonra da haftada 1 e düşcez. Yine nst ye girdim bu arada her gelişte giriyoruz. Bizden haberler böyle ❤️
Maşallah Vinoşuma 💜🥰 çok şükür her şeyi çok güzel kuzuuum😍 Vinoş bizim yaramaz oğlanlara benzemeye başladı yüz göstermemek de nedirrr off👀😂

Hayır duyamadığı belli ısrarla 85 tane arka arkaya alarm kuruyor😂😂
Ay tam uyuyacakken tamm🥲 bazen alarmlar kapanmış oluyor ben de geri uyumuş oluyorum ve kaçınılmaz son işe geç kalış🥲🥲🥲
Bi de o işe geç kalıştaki panikk 😂 sanki biz geç bırakmışız gibi sitemler 😂😂
Hele hamilelikte daha da bi düşkün oldum. Bgn sekizde işe gitti ben özledm diye mızıklayınca süpriz yapıp 9:30 da geri geldi 10:30 da bi daha gitti😆
Canım kocam🤪
Offf ne güzel 😂 keşke bizimde öyle olsa her dk çağrırım 😂
Maşallah Vinoşuma 💜🥰 çok şükür her şeyi çok güzel kuzuuum😍 Vinoş bizim yaramaz oğlanlara benzemeye başladı yüz göstermemek de nedirrr off👀😂
yağıztoş ve isimsiz kankisine çekti gerçekten N Neess 😂 kızımın kötü arkadaşları 🤪🤪
Bi sonraki randevuya 35. Hafta oluyoruz inş gösterir yüzünü bi zahmet zaten az kaldı doğacak oluyo yani 😂😂

Ay ben de bugün kuaföre gittim dönüşte yürüyüş olsun diye yürüdüm resmen penguen gibi hissettim kendimi😅 belim kakılmış kalmış gibiydi. 6 bin adım atmış oldum ama zorlanmadım değil.
Çok şükür her şey yolunda canım😍😍
Ama bu bebikler çok yaramazlar çookk kesin benimki de öyle bir şeyler yaptı🥲🥲🥲

6bin adım çok iyi kuzım ya ben aslaa kadar gidemiyorum saymadım hiç ama hemen ayak bileklerim sızlamaya başlıyo bel zaten gidik dedigin gbii penguenleştik iyice😀😀
Şükür halimize yine ama şu son ay gözümü korkutuyor😔

Bugün ben de 6bini devirdim ama zorladı yani ,çok yoruldum.Ama bu haftayı da geçirirsem zorlasa da yürüyeceğim 6 bin ve üstü olduğu kadar.Ciğer gelişme haftası tamamlanırsa yardiricam, bu haftadan sonra 20 nin ustune çıkıyor hava da burada

Ay bu akşamki hıçkırık çok güçlü resmen karnım sallanıyor 10 dakikadır, eskiden naif naif pıt pıttı.Simdi güm güm ,aferin kızıma gelişsin ciğerleri

Ay bu akşamki hıçkırık çok güçlü resmen karnım sallanıyor 10 dakikadır, eskiden naif naif pıt pıttı.Simdi güm güm ,aferin kızıma gelişsin ciğerleri

Yaa hıçkırıkları çok tatlı değil mi içim eriyor o hıçkırdıkça🥺🧿❤️🤩🤩🤩
evet daha güçlendi resmen küt küt karnım titriyor

Yaa hıçkırıkları çok tatlı değil mi içim eriyor o hıçkırdıkça🥺🧿❤️🤩🤩🤩
evet daha güçlendi resmen küt küt karnım titriyor
Evet resmen sallıyor 😂😂😂 hıçkırsınlar,sağlıkla gelişip büyüsünler inşallah. Ya ben 10 nisana kadar çok merak ediyorum ya🙄🙄🙄

yağıztoş ve isimsiz kankisine çekti gerçekten N Neess 😂 kızımın kötü arkadaşları 🤪🤪
Bi sonraki randevuya 35. Hafta oluyoruz inş gösterir yüzünü bi zahmet zaten az kaldı doğacak oluyo yani 😂😂
Bizimkilerin örnek alması gerekiyordu oysaa olsuun inanıyorum bir sonraki randevuda gül cemallerini göreceğiz 😂😂

Ay demek ki hepsi aynılaarr😂😂😂
Bir tavırlar, bir tripler gerçekten çok komikler🤣🤣
Görümcemin kızının 35.hafta fotosunda yüzü çok net belliydi bakalım bizimkiler 35.haftada ne kadarlarını gösterceklerr😅

6bin adım çok iyi kuzım ya ben aslaa kadar gidemiyorum saymadım hiç ama hemen ayak bileklerim sızlamaya başlıyo bel zaten gidik dedigin gbii penguenleştik iyice😀😀
Şükür halimize yine ama şu son ay gözümü korkutuyor😔
Bayadır yürüyememiştim ben de havalar kötüydü, temizlikti, yıkama ütülemeydi derken. Artık havalar düzeliyor gayret edip yürüyeceğiz canım başka türlü olmayacakk😅

Bayadır yürüyememiştim ben de havalar kötüydü, temizlikti, yıkama ütülemeydi derken. Artık havalar düzeliyor gayret edip yürüyeceğiz canım başka türlü olmayacakk😅

Evet beni hava çok etkiliyor asla o soğuk havada yürüyemiyorum
Şimdi güneşi gördüğüm gibi inşallah hergün çıkarım💃 Yoksa tospaa gibi yuvarlancaz sağa sola hareket lazım🤭

Back