2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Hahahaha bomba gibi olduk vallahi😃😃😃
Annem resmen terör estirdi yemem için. Midem genişledi yemn ederm😅
Valla al bendende o kadar hep açmşm gibi geliyor yemeğe gelince birkaç lokmada bitiyor iştahım🤷🏼‍♀️ Senin bebiş ne güzel kilo almış. İnş benmkide almıştır bazen endişeleniyorum🥲
Olduk tabii de çocuk adını bomba zannedicek artık😂😂 adından çok bomba kelimesini duyuyor😅
Ay anneler hep öyle ya istersen yeme🥲 sık sık bir şeyler teklif etme, pıt pıt hazırlayıp önüne getirme😌
Almıştır canım merak etme ben pek bir şey yiyemedim kesin çok almamıştır dedim ama çok şaşırdım tontirik olmuş oğluşum😆
Benim doktorum muayene sonrası ultrasondan bilgileri rapor şeklinde mail atıyor orda +- olarak kilosunu belirtiyor olması gerekenden 370gr fazla almış mesela.
Türkütoşa ananesi baktı nasıl büyümüştür kim bilir😅

Ben bu ay hiç kilo almamıştım bebiş almıştı😅Ama salı günü 1 hafta olcak tartılalı almış olabilir miyim bilmiyorum. Şişkinlik hissetmiyorum ama birkaç gündür lavaboya pek rahat çıkamadım o yüzden mi böyle oldu bilmiyorum🤷🏻‍♀️
Ay lavaboya çıkamayınca da karnımın içi çok acıyo benim 1 gün çıkamasam bile çok farkediyo 🙄
Bende bakıyorum arada sizin için😅

eşim bi haftadır yoktu yeni geldi. Ben yokken kocaman olmuşsunuz diyor😅 bi haftada pıt die büyüdü yine kızım. Baya kaburgalarıma baskısı arttı. Bende annemn zoruyla bu hafta verdiğim bi kiloyu geri almışım ama midem yine fenalarda bgn bişey yiyemedm🥲
Artık çok çabuk büyüyoruz 🥲
Bugün ne farkettim mikseri çalıştırınca benim kız korkuyo 😂 bunu da algılamazsın dedim ya 😂 ahh kıyamammm soda iç biraz rahatlarsın

Olduk tabii de çocuk adını bomba zannedicek artık😂😂 adından çok bomba kelimesini duyuyor😅
Ay anneler hep öyle ya istersen yeme🥲 sık sık bir şeyler teklif etme, pıt pıt hazırlayıp önüne getirme😌
Almıştır canım merak etme ben pek bir şey yiyemedim kesin çok almamıştır dedim ama çok şaşırdım tontirik olmuş oğluşum😆
Benim doktorum muayene sonrası ultrasondan bilgileri rapor şeklinde mail atıyor orda +- olarak kilosunu belirtiyor olması gerekenden 370gr fazla almış mesela.
Türkütoşa ananesi baktı nasıl büyümüştür kim bilir😅
Annem şunu yermsn diyor hayır diyorm yine getirmiş oluyor kadında hayır yok😆 evet ya yapıztoş baya ii kilo almış. Dr ben senden tombalak bi çocuk beklemiyorm diyor ama yinede düşük doğum ağırlığında olması beni üzer🥲 en son 28 de 1300 dü bebeğim 32 de kaç olacak merak içindeym🥲
Ay lavaboya çıkamayınca da karnımın içi çok acıyo benim 1 gün çıkamasam bile çok farkediyo Artık çok çabuk büyüyoruz 🥲
Bugün ne farkettim mikseri çalıştırınca benim kız korkuyo 😂 bunu da algılamazsın dedim ya 😂 ahh kıyamammm soda iç biraz rahatlarsın
Ya şimdi ılık süt içtm mide yanmasına resmen şifa kaynağı. Rennie gaviscon çözmedi süt iyi geldi.
Mikserden korkan vina🙈🙈🙈🙈

Annem şunu yermsn diyor hayır diyorm yine getirmiş oluyor kadında hayır yok😆 evet ya yapıztoş baya ii kilo almış. Dr ben senden tombalak bi çocuk beklemiyorm diyor ama yinede düşük doğum ağırlığında olması beni üzer🥲 en son 28 de 1300 dü bebeğim 32 de kaç olacak merak içindeym🥲

Ya şimdi ılık süt içtm mide yanmasına resmen şifa kaynağı. Rennie gaviscon çözmedi süt iyi geldi.
Neden beklemiyormuş zayıflarda gayet tombik bebiş doğurabiliyor canım😅
E türkütoşta o zaman gayet iyiymiş bizim ki 27+6da 1216 grdı. O zaman 178gr. fazla almış.
Yağıztoşum 1 ayda 1317 gr almış oluyor canım.
Senin minnoşta almıştır merak etme.
3 kiloyu geçerlerse daha rahat olur tabii bakalım nasıl ilerleyeceğiz☺️

28de 1200dü, 31de 1723müş. Bakalım 33 de kaç olcak çok aşırı merak ediyorum bende. Türkü kuzusu da gayet güzel kg alıyo bence ya 😍

Neden beklemiyormuş zayıflarda gayet tombik bebiş doğurabiliyor canım😅
E türkütoşta o zaman gayet iyiymiş bizim ki 27+6da 1216 grdı. O zaman 178gr. fazla almış.
Yağıztoşum 1 ayda 1317 gr almış oluyor canım.
Senin minnoşta almıştır merak etme.
3 kiloyu geçerlerse daha rahat olur tabii bakalım nasıl ilerleyeceğiz☺️
3000 kiloyu geçmesi yeterli dedi yani bilmiyorum😅 senin ebatın belli falan dedi. Beklentimi düşürdü kadın😱 yağıztoş 1 ayda resmen kendini ikiye katlamamışmı ya🤩❤️ Darısı türkütoşa
28de 1200dü, 31de 1723müş. Bakalım 33 de kaç olcak çok aşırı merak ediyorum bende. Türkü kuzusu da gayet güzel kg alıyo bence ya 😍
Vinayla türküş hemen hemen paralel gidiyor sanırım😃 bu hesaba göre türkücüğümün 32+0 da 1900 olması lazım. 🥰 türkücüğüm şimdilik fena değildi performansını düşürmese bari😆

3000 kiloyu geçmesi yeterli dedi yani bilmiyorum😅 senin ebatın belli falan dedi. Beklentimi düşürdü kadın😱 yağıztoş 1 ayda resmen kendini ikiye katlamamışmı ya🤩❤️ Darısı türkütoşa

Vinayla türküş hemen hemen paralel gidiyor sanırım😃 bu hesaba göre türkücüğümün 32+0 da 1900 olması lazım. 🥰 türkücüğüm şimdilik fena değildi performansını düşürmese bari😆
Eveet kızlar biraz daha minnak oluyolarmış bi de yağıztoşla yarışamayız biz 😂😂
Ben de hergün avokado ve yumurta yerken inş besleniyosundur kızım boş boş yatmıyosundur diyorum dhsshhsh psikolojik baskı şimdiden başladı

Ben de hergün avokado ve yumurta yerken inş besleniyosundur kızım boş boş yatmıyosundur diyorum dhsshhsh psikolojik baskı şimdiden başladı
En son türkü denemelernde avokado yemiştim nasıl tiksindirdiysem kendimi bir daha asla yemedim😆 ama yumurta her gün iki tane yiyorum.

Ay ebatla hiç alakası yok kii bizim bi komşumuz vardı kilolu hamile kaldı ve 20-25 kilo aldı ama bebek 2700 doğdu😅 muayeneyi ben de sabırsızlıkla bekleyeceğim belli de olmaz tabii☺️
Doktor yanlış mı ölçtü acaba diye düşünmedim değil😆 bu gidişimizde nasıl olcak çok merak ediyorum bende😅

Aa aşk olsun orası hiçç belli olmaz hamişlikte her an her şey olabiliyor kuzucum🥲bakarsın biz haftamızla uyumlu kalırız vinoşla türkütoş alır başını gider😅 Kadindiyorki Kadindiyorki
Hem benim oğluşun kafası kocaman belki de o ağır basıyordur🤷🏻‍♀️😅

En son türkü denemelernde avokado yemiştim nasıl tiksindirdiysem kendimi bir daha asla yemedim😆 ama yumurta her gün iki tane yiyorum.
Ben de avokadoyu gebelikte 2 ya da 3 defa ancak yemişimdir. En düzenli tükettiğim süt ve peynir🥲 yumurtaya bazen ara veriyorum.
Ama haftalık et, tavuk, balık, sebze düzenli olarak illa ki tüketiyorum.

Ben de avokadoyu gebelikte 2 ya da 3 defa ancak yemişimdir. En düzenli tükettiğim süt ve peynir🥲 yumurtaya bazen ara veriyorum.
Ama haftalık et, tavuk, balık, sebze düzenli olarak illa ki tüketiyorum.
Biz kışları balık günümüzü asla atlamazdık.
hamilelikte iki yada üç kez balık yedm her seferndede kustum🙄 balık yağı ile idare ediyorum ama et ve tavuk gömerim💪🏼
Ay ebatla hiç alakası yok kii bizim bi komşumuz vardı kilolu hamile kaldı ve 20-25 kilo aldı ama bebek 2700 doğdu😅 muayeneyi ben de sabırsızlıkla bekleyeceğim belli de olmaz tabii☺️
Doktor yanlış mı ölçtü acaba diye düşünmedim değil😆 bu gidişimizde nasıl olcak çok merak ediyorum bende😅
O benm bi tanıdığımdada oldu ya🥲 üzücü. Sen al al çocuk almasın🥲 görüşe bi hafta kaldı türküşümüzü bakalım vinayla yağıza yetişecekmi😋

Aa aşk olsun orası hiçç belli olmaz hamişlikte her an her şey olabiliyor kuzucum🥲bakarsın biz haftamızla uyumlu kalırız vinoşla türkütoş alır başını gider😅 Kadindiyorki Kadindiyorki
Hem benim oğluşun kafası kocaman belki de o ağır basıyordur🤷🏻‍♀️😅
Ya onun koca kafasını yerim ❤️ Göbek ölçümü falan da oluyo ya onlar nasıl kuzu onda da öndeyse sadece kafası değildir artık 😅 ayy hepsii en az 3 doğsun yeter bana valla 😍
Hahahaha türkü denemeleri beni güldürdü çılgın gibi avo yedik ya hakkaten 😂 ben de 2 yiyodum yumurtayı şuan 1 e düşürdüm bazen bi eh yeter moduna giriyorum sonra tekrar canım çekiyo neyseki 😂

Kızlar dün kontrolden sonra toplamda 2.5 saat falan yolculuk yapip arkadasma gittim 1 gece yattim bgun dondum evime forumada cok giremedim herkeste bi bacak problemi olmus sabah oyle bir kaval kemigi krampiyla uyandim anlatamam 6 7 dk surdu ölüm gibiydi ne pozisyona soksam olmadı esim ovdu etti duzeldi varmi boyle kramp yasayan ayagim ice ice döndı resmen kramp esnasinda ama agrinin krampin esas yeri kaval kemigiydi suandada orda hafif agrim basladi gebelik pskolojisimidir nedir pihti falan mi atcak diye ödüm koptu kan sulandiriciyi birakali 3 gun olmusken bu sorun beni cok korkuttu 😔 varmi kramp giren ayaklarina sizinde

Biz kışları balık günümüzü asla atlamazdık.
hamilelikte iki yada üç kez balık yedm her seferndede kustum🙄 balık yağı ile idare ediyorum ama et ve tavuk gömerim💪🏼

O benm bi tanıdığımdada oldu ya🥲 üzücü. Sen al al çocuk almasın🥲 görüşe bi hafta kaldı türküşümüzü bakalım vinayla yağıza yetişecekmi😋
Nerden neyi aldıkları hiçç belli olmuyor ki. Hem aslında daha nokta kadarken doğacakları kilo belliymiş diyorlar yediklerimiz belki de pek etkilemiyordur🤷🏻‍♀️ Gerçi kilo aldıran yiyecekleri tüketenleri bebekleri toparlayabiliyorda.
Yetişirler yetişirler siz hiç merak etmeyin belki de geçerler bile☺️☺️ ne olduysa bu ay oldu zaten😅

Ya onun koca kafasını yerim ❤️ Göbek ölçümü falan da oluyo ya onlar nasıl kuzu onda da öndeyse sadece kafası değildir artık 😅 ayy hepsii en az 3 doğsun yeter bana valla 😍

Hahahaha türkü denemeleri beni güldürdü çılgın gibi avo yedik ya hakkaten 😂 ben de 2 yiyodum yumurtayı şuan 1 e düşürdüm bazen bi eh yeter moduna giriyorum sonra tekrar canım çekiyo neyseki 😂
Hepsi önde ama birbirinden farklılar😅
Mesela 32+6da gittik ama kafası 36+1🙈
Boyu 34+6, karın çevresi 34+4.
Tahmini doğum tarihi 4 mayıstı ama ölçümlere göre bu sefer 18 nisan çıktı oda 35+1e denk oluyormuş.
Ay kolay doğurabilcek kadar kiloları olsun yeter☺️🙏🏻

Back