2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Hanımlar iyi pazarlar aranız da sezaryen olacak olupta gününü netleştiren var mi?biz 32+5 olduk bugün sezaryen olacağı icin arada bayram da olduğu icin 26 nisan diye konuştuk tam 38 haftaya denk geliyor son 5 haftamız kaldı yanı
Merhaba benmde tam 39.haftam 25 i olyor, 25 nisan dedi bana da şimdilik. İçerde durduğu bir gün bile önemli son zamanlarında diyorlar ya isterseniz doktorunuzla konuşup 28i ya da 29 u da olablyorsa öyle yapalım diyin🙏🏻 38 +2 yada 38+3 falan olmuş olur

N Neess canım indirime girmiş ben hemen kaptım 😂 eğer sende düşünüyosan bak kuzu. 320 ye görmüştüm demiştim ya daha bekleyemicem riske girmek istemiyorum 😂

Ay bedeni kalmamış kiii🥺🥺🥺 herkesler indirim bekliyordu heralde🤯🤯🤯

S bedeni seçtiğimde başka satıcıya geçiyor ve fiyatı 467.5₺ oluyor😢😢 bu gidişle süslü gecelik kardeşliğine katılamadan doğurcam😒😒😒
Ayyy inanılmaz 🥺🥺 ben ara ara bakar söylerim sana kuzuu
Bu artışın değil ama kesin s beden olur size kuzula🤩
Aynen artışın düşüceği yok 😂 bunun da içi kısa kollu daha hoşuma gitti aslında sıfır kolludan

Ayyy inanılmaz 🥺🥺 ben ara ara bakar söylerim sana kuzuu

Aynen artışın düşüceği yok 😂 bunun da içi kısa kollu daha hoşuma gitti aslında sıfır kolludan
Ben de bakacağım kuzucum denk gelecek miyiz bakalım🥲
Sıfır kolluyla ben de pek rahat edemiyorum kısa kollu daha rahat olcak sanırım😅

Kızlaarr bu hafta sanki göbeğim birden aşırı büyüdü😅
Ve çok komik resmen sadece önde ve dimdik😂 yanlar bomboş😅

Ben resmen 10 gunde 2 kilodan fazla aldim ve sistim
Ben bu ay hiç kilo almamıştım bebiş almıştı😅Ama salı günü 1 hafta olcak tartılalı almış olabilir miyim bilmiyorum. Şişkinlik hissetmiyorum ama birkaç gündür lavaboya pek rahat çıkamadım o yüzden mi böyle oldu bilmiyorum🤷🏻‍♀️

Artışın ki 450₺ olmuş ve tükenmiş 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
Bende bakıyorum arada sizin için😅
Kızlaarr bu hafta sanki göbeğim birden aşırı büyüdü😅
Ve çok komik resmen sadece önde ve dimdik😂 yanlar bomboş😅
eşim bi haftadır yoktu yeni geldi. Ben yokken kocaman olmuşsunuz diyor😅 bi haftada pıt die büyüdü yine kızım. Baya kaburgalarıma baskısı arttı. Bende annemn zoruyla bu hafta verdiğim bi kiloyu geri almışım ama midem yine fenalarda bgn bişey yiyemedm🥲

Ben bu ay hiç kilo almamıştım bebiş almıştı😅Ama salı günü 1 hafta olcak tartılalı almış olabilir miyim bilmiyorum. Şişkinlik hissetmiyorum ama birkaç gündür lavaboya pek rahat çıkamadım o yüzden mi böyle oldu bilmiyorum🤷🏻‍♀️
Ay lavaboya da.10 gündür eskisi gibi çıkamıyorum, sabah tartilacagim ama 2kilo almistim ben zaten umarim daha da almamisimdir

Bende bakıyorum arada sizin için😅

eşim bi haftadır yoktu yeni geldi. Ben yokken kocaman olmuşsunuz diyor😅 bi haftada pıt die büyüdü yine kızım. Baya kaburgalarıma baskısı arttı. Bende annemn zoruyla bu hafta verdiğim bi kiloyu geri almışım ama midem yine fenalarda bgn bişey yiyemedm🥲
Benim eşim de bizi bombalarım benim diye seviyor😂😂
Ay ben de sık acıkıyorum ama hiç iştahım yok🤷🏻‍♀️ Doğru düzgün bir şey yiyemiyorum bu hafta yemekleri hep geçiştiriyorum🥲

Ay lavaboya da.10 gündür eskisi gibi çıkamıyorum, sabah tartilacagim ama 2kilo almistim ben zaten umarim daha da almamisimdir
Bebekler çok hızlı büyüyorlar artık aldıysan da bebiş almıştır canım. Hem sen çok kilo almamıştın zaten😌

Benim eşim de bizi bombalarım benim diye seviyor😂😂
Ay ben de sık acıkıyorum ama hiç iştahım yok🤷🏻‍♀️ Doğru düzgün bir şey yiyemiyorum bu hafta yemekleri hep geçiştiriyorum🥲
Hahahaha bomba gibi olduk vallahi😃😃😃
Annem resmen terör estirdi yemem için. Midem genişledi yemn ederm😅
Valla al bendende o kadar hep açmşm gibi geliyor yemeğe gelince birkaç lokmada bitiyor iştahım🤷🏼‍♀️ Senin bebiş ne güzel kilo almış. İnş benmkide almıştır bazen endişeleniyorum🥲

Bebekler çok hızlı büyüyorlar artık aldıysan da bebiş almıştır canım. Hem sen çok kilo almamıştın zaten😌
Artık yakaladım, kilo alanları 🤣 zaten tosbik hamile kaldım.Senin toplam kaç oldu

Back