2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canım hiç üzülüp sıkma canını, doktor kontrolündesin zaten hemen de fark edilmiş sen kendini ve bebişini stresten uzak tut bunlar gerçekten hallolur 🙏🏻 sancı, kasılma buradan okuduğum kadarıyla bu haftalarda artık normal inşallah zamanını bekleyecek sağlıkla kavuşacaksın minnağına💙
Inşallah canım ya çok teşekkür ederim 🥰 Amiin. Sancılar çok az dedi ama anlamıyorum da zaten. Şeker yüklemesi temiz çıkarsa haftaya kadar daha rahat beklerim inşallah 🙏🙏 ilk yükleme de çıkmayıp şimdi olabilir deyince geciktik mi diye telâşlandım biraz

Inşallah canım ya çok teşekkür ederim 🥰 Amiin. Sancılar çok az dedi ama anlamıyorum da zaten. Şeker yüklemesi temiz çıkarsa haftaya kadar daha rahat beklerim inşallah 🙏🙏 ilk yükleme de çıkmayıp şimdi olabilir deyince geciktik mi diye telâşlandım biraz
İnşallah temiz çıkar dualarım sen ve minnağınla ama unutma en kötü diyetle her şey hallolur zaten artık riskli haftalarımız geride kaldı güzel düşün, stres olma hiç 🙏🏻

Kızlar kontrolden çıktım ben. Canım sıkkın biraz. Oğluş aşağı dönmüş yüzünü göstermesi. Kilosu 2800. Suyu da biraz fazla. Bu iki durum olunca şekerden şüphelendiler. Pazartesi tahlil istedi tekrar yapılacak. Bu durum beni korkutuyor :KK43: bebek aşağıya baski yapıyor diyoruz ya. Sakin ihmal etmeyin. Ben bugün gittim dedim artık aşağı baskı yapıyor. Riske atmayalım nst ye bakalım dediler. Meğer sancılarım başlamış ve ben hiç fark etmiyorum ayakta gezip duruyorum. Sonra vajinal bakti. Rahim ağzı uzunluğu normal açılma yok. Ama sancılar var. Sanci için bi ilaç verdi Günde 4 Kez . Pzt şeker sonucuna göre.tekrar konuşacağız dedi ama kontroller haftada 1 e düştü. Her hafta nst yapılacak. Şeker çıkarsa, ki bizim ailede genetik. Internette neler yazıyor çok korktum 😪 bu arada normal doğum olma ihtimali oldukça düşük artık dedi. Kilosu bu şekilde giderse 4un altında doğmaz zaten ve riske atmanın anlamı yok sezeryan a alırız dedi. Ama yine de son anda haftasıyla uyumluya donen bebekler de var dedi. Bakacağız duruma. Erken doğum riski ne dedim nst ye bakmadan önce. Bebek önden gittiği için 2 3 hafta.biraz erken olma durumumuz var dedi. Dua edin bize 😪
Canım çok geçmiş olsun sana daha önce şeker testi yapılmış mıydı? Öyle bi şey çıkarsa da korkma hiç burda bisürü gebe var o şekilde. Yediğine içtiğine biraz dikkat etmen gerekicek ki zaten yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 🙏🏼 Doğum şeklini de kafana takma gerçekten minikler karar veriyor nasıl gelmek istediklerine, tüm bunlar olmadan da dönmediği için bile sezo olabilirdi. İnşallah tam vaktini bekler minik dualarımız seninle 🙏🏼

Tam zamanında taşındın hiç ses etme😅😅
Benim annemde sadece bebeğin odasını kendi yaptı. Kayınvalidem zaten elini sürmez🥲 yardımcı ablalar geldi de iş hızlandı allahtan.
Düzgün birini bulmak gerçekten çok zor canım. İnşallah çok aramadan bulursun.
Ben düzgün birini bulamamıştım. Bugün gelen ablaları ilk defa aldım ama çok memnun kaldım. Artık düzenli alacağım inşallah🙆🏻‍♀️
Sen nereye taşınmıştın?
Kuzu marmaraforumu biliyo musun oraya çok yakınım sen ne taraftasın? Yakınız gibi hissediyorum 😅 memnun kaldıysan belki bende görüşürüm sana gelenlerle.

İnşallah temiz çıkar dualarım sen ve minnağınla ama unutma en kötü diyetle her şey hallolur zaten artık riskli haftalarımız geride kaldı güzel düşün, stres olma hiç 🙏🏻
Allah razı olsun canım . Inşallah güzel olacak diyelim 😊🙏

Canım çok geçmiş olsun sana daha önce şeker testi yapılmış mıydı? Öyle bi şey çıkarsa da korkma hiç burda bisürü gebe var o şekilde. Yediğine içtiğine biraz dikkat etmen gerekicek ki zaten yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 🙏🏼 Doğum şeklini de kafana takma gerçekten minikler karar veriyor nasıl gelmek istediklerine, tüm bunlar olmadan da dönmediği için bile sezo olabilirdi. İnşallah tam vaktini bekler minik dualarımız seninle 🙏🏼
Çok sağol canım benim. Hepinizden allah razı olsun. Inşallah güzel olur her şey 🙏 yapılmıştı canım sonuçlar gayet normaldi 24. Haftada. Ama yine istedi işte

Zaten bu haftalarda hafif sancı çıkması da gayet normal

D Dh120910 canım hiç korktuğun yere varmaz inşallah sen dua et gönlünü ferah tutmaya çalış güzel olacak her şey 🌸😊

Kuzu marmaraforumu biliyo musun oraya çok yakınım sen ne taraftasın? Yakınız gibi hissediyorum 😅 memnun kaldıysan belki bende görüşürüm sana gelenlerle.
Biliyorum tabii ben de sefaköydeyim gittiğin hastanenin tam karşısı oluyor😅
Bana gelenler burda oturuyorlarmış ama genel de yeşilköye gidiyorlarmış. Belki oraya da gelirler☺️Kendi hallerinde ihtiyacı olan insanlar, çok iyiler ve tertemiz ayrıntılı yapıyorlar. Görüşmek istersen aklında olsun kuzum🤗

Ay bu benim boğazım da öksürüğüm de geçmedi ya ,insallah doğuma kadar biter ,çünkü anestezide sorun oluyor ,solunum yolu hastalığı.

Kasıklardaki gıdıklanma bence ellerle yapılıyo ya çok komik 😂 meksika dalgası en komiği sadece 1 kez videoda yakalayabildim bakıp bakıp gülüyorum 😂😂 ama baya önceydi ebe duruşu yan tarif etmişti sonra doktorum baş aşağı dedi o zamandan beri ayaklar kaburgada yürürkende aşağılarda acayip baskı hissediyorum burdan anlayabilirsin direkk
Bende o kadar cok var ki videolatinida cok yakaladim 😂 valla benim ki icerde firildak gibi heralde bir oyle hissediyorum bir boyle donup donup duruyor kanimca 😂😂
Canım geçen gün bir yerde okudum bebekler öyle titrediklerinde çişlerini yapıyorlarmış sanırım😂😂 ben de hissediyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum😅
Ben videosunu bile cektim. Keskul gibi sallaniyor diyorum 😂😂

Biliyorum tabii ben de sefaköydeyim gittiğin hastanenin tam karşısı oluyor😅
Bana gelenler burda oturuyorlarmış ama genel de yeşilköye gidiyorlarmış. Belki oraya da gelirler☺️Kendi hallerinde ihtiyacı olan insanlar, çok iyiler ve tertemiz ayrıntılı yapıyorlar. Görüşmek istersen aklında olsun kuzum🤗
Ay o zaman aynı hastanede doğuruyoruz kesiiinnnn 😂 tamam canım eğer bulamazsam alıcam senden numaralarını 😍
Ay vallahi ben de sevindim, bir gün inşallah denk geliriz ❤️
Hepimiz de yakınmışız aslında ne güzel ya, ha desek çıkıp kartopu bile oynarız 😅 💗💗

Ay o zaman aynı hastanede doğuruyoruz kesiiinnnn 😂 tamam canım eğer bulamazsam alıcam senden numaralarını 😍

Hepimiz de yakınmışız aslında ne güzel ya, ha desek çıkıp kartopu bile oynarız 😅 💗💗
Ay hastane konusunu hala netleştirmediiik🙈🙈
İnşallah bu kontrolde onu da netleştiririz😅 belki de aynı hastane olcakk😍😍
Marmaraforum da oyun parkında buluşmalaar😍😍😍

Hanımlar iyi pazarlar aranız da sezaryen olacak olupta gününü netleştiren var mi?biz 32+5 olduk bugün sezaryen olacağı icin arada bayram da olduğu icin 26 nisan diye konuştuk tam 38 haftaya denk geliyor son 5 haftamız kaldı yanı

Kizlar benim icin son duzlukteki buyuk gun geldi 💪💪Simdi kizlar hani derler ya hamile kadinlarin dualari kabul olur diye(umarim diyorlardir 😂) bugun sizden ricam dua edip totem yapiyoruz yani her koldan saldiriyoruz 😂 yarin hastanede savas toplantim var.😈😈 Sezeryan olmak istedigim konusunda ikna icin gidiyorum.Bu benim rahat bir nefes almam icin cok onemli bir gun. O yuzden sizden dualarinizi ve sans dileklerinizi istiyorum.

Back