Inşallah canım ya çok teşekkür ederimCanım hiç üzülüp sıkma canını, doktor kontrolündesin zaten hemen de fark edilmiş sen kendini ve bebişini stresten uzak tut bunlar gerçekten hallolursancı, kasılma buradan okuduğum kadarıyla bu haftalarda artık normal inşallah zamanını bekleyecek sağlıkla kavuşacaksın minnağına
İnşallah temiz çıkar dualarım sen ve minnağınla ama unutma en kötü diyetle her şey hallolur zaten artık riskli haftalarımız geride kaldı güzel düşün, stres olma hiçInşallah canım ya çok teşekkür ederimAmiin. Sancılar çok az dedi ama anlamıyorum da zaten. Şeker yüklemesi temiz çıkarsa haftaya kadar daha rahat beklerim inşallah ilk yükleme de çıkmayıp şimdi olabilir deyince geciktik mi diye telâşlandım biraz
Canım çok geçmiş olsun sana daha önce şeker testi yapılmış mıydı? Öyle bi şey çıkarsa da korkma hiç burda bisürü gebe var o şekilde. Yediğine içtiğine biraz dikkat etmen gerekicek ki zaten yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikKızlar kontrolden çıktım ben. Canım sıkkın biraz. Oğluş aşağı dönmüş yüzünü göstermesi. Kilosu 2800. Suyu da biraz fazla. Bu iki durum olunca şekerden şüphelendiler. Pazartesi tahlil istedi tekrar yapılacak. Bu durum beni korkutuyorbebek aşağıya baski yapıyor diyoruz ya. Sakin ihmal etmeyin. Ben bugün gittim dedim artık aşağı baskı yapıyor. Riske atmayalım nst ye bakalım dediler. Meğer sancılarım başlamış ve ben hiç fark etmiyorum ayakta gezip duruyorum. Sonra vajinal bakti. Rahim ağzı uzunluğu normal açılma yok. Ama sancılar var. Sanci için bi ilaç verdi Günde 4 Kez . Pzt şeker sonucuna göre.tekrar konuşacağız dedi ama kontroller haftada 1 e düştü. Her hafta nst yapılacak. Şeker çıkarsa, ki bizim ailede genetik. Internette neler yazıyor çok korktum bu arada normal doğum olma ihtimali oldukça düşük artık dedi. Kilosu bu şekilde giderse 4un altında doğmaz zaten ve riske atmanın anlamı yok sezeryan a alırız dedi. Ama yine de son anda haftasıyla uyumluya donen bebekler de var dedi. Bakacağız duruma. Erken doğum riski ne dedim nst ye bakmadan önce. Bebek önden gittiği için 2 3 hafta.biraz erken olma durumumuz var dedi. Dua edin bize
Kuzu marmaraforumu biliyo musun oraya çok yakınım sen ne taraftasın? Yakınız gibi hissediyorumTam zamanında taşındın hiç ses etme
Benim annemde sadece bebeğin odasını kendi yaptı. Kayınvalidem zaten elini sürmezyardımcı ablalar geldi de iş hızlandı allahtan.
Düzgün birini bulmak gerçekten çok zor canım. İnşallah çok aramadan bulursun.
Ben düzgün birini bulamamıştım. Bugün gelen ablaları ilk defa aldım ama çok memnun kaldım. Artık düzenli alacağım inşallah
Sen nereye taşınmıştın?
Allah razı olsun canım . Inşallah güzel olacak diyelimİnşallah temiz çıkar dualarım sen ve minnağınla ama unutma en kötü diyetle her şey hallolur zaten artık riskli haftalarımız geride kaldı güzel düşün, stres olma hiç
İnşallah temiz çıkar dualarım sen ve minnağınla ama unutma en kötü diyetle her şey hallolur zaten artık riskli haftalarımız geride kaldı güzel düşün, stres olma hiç
Çok sağol canım benim. Hepinizden allah razı olsun. Inşallah güzel olur her şeyCanım çok geçmiş olsun sana daha önce şeker testi yapılmış mıydı? Öyle bi şey çıkarsa da korkma hiç burda bisürü gebe var o şekilde. Yediğine içtiğine biraz dikkat etmen gerekicek ki zaten yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikDoğum şeklini de kafana takma gerçekten minikler karar veriyor nasıl gelmek istediklerine, tüm bunlar olmadan da dönmediği için bile sezo olabilirdi. İnşallah tam vaktini bekler minik dualarımız seninle
Zaten bu haftalarda hafif sancı çıkması da gayet normalInşallah canım ya çok teşekkür ederimAmiin. Sancılar çok az dedi ama anlamıyorum da zaten. Şeker yüklemesi temiz çıkarsa haftaya kadar daha rahat beklerim inşallah ilk yükleme de çıkmayıp şimdi olabilir deyince geciktik mi diye telâşlandım biraz
Aaaaa Larissam sen bana çok yakın oturuyorsun, ben de capacitye yakınımKuzu marmaraforumu biliyo musun oraya çok yakınım sen ne taraftasın? Yakınız gibi hissediyorummemnun kaldıysan belki bende görüşürüm sana gelenlerle.
Ayyyy inanamıyorum ne kadar yakınız ne kadar sevindim sana anlatamam canım benimAaaaa Larissam sen bana çok yakın oturuyorsun, ben de capacitye yakınım
Biliyorum tabii ben de sefaköydeyim gittiğin hastanenin tam karşısı oluyorKuzu marmaraforumu biliyo musun oraya çok yakınım sen ne taraftasın? Yakınız gibi hissediyorummemnun kaldıysan belki bende görüşürüm sana gelenlerle.
Bende o kadar cok var ki videolatinida cok yakaladimKasıklardaki gıdıklanma bence ellerle yapılıyo ya çok komikmeksika dalgası en komiği sadece 1 kez videoda yakalayabildim bakıp bakıp gülüyorum ama baya önceydi ebe duruşu yan tarif etmişti sonra doktorum baş aşağı dedi o zamandan beri ayaklar kaburgada yürürkende aşağılarda acayip baskı hissediyorum burdan anlayabilirsin direkk
Ben videosunu bile cektim. Keskul gibi sallaniyor diyorumCanım geçen gün bir yerde okudum bebekler öyle titrediklerinde çişlerini yapıyorlarmış sanırımben de hissediyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Ay vallahi ben de sevindim, bir gün inşallah denk gelirizAyyyy inanamıyorum ne kadar yakınız ne kadar sevindim sana anlatamam canım benim
Ay o zaman aynı hastanede doğuruyoruz kesiiinnnnBiliyorum tabii ben de sefaköydeyim gittiğin hastanenin tam karşısı oluyor
Bana gelenler burda oturuyorlarmış ama genel de yeşilköye gidiyorlarmış. Belki oraya da gelirlerKendi hallerinde ihtiyacı olan insanlar, çok iyiler ve tertemiz ayrıntılı yapıyorlar. Görüşmek istersen aklında olsun kuzum
Hepimiz de yakınmışız aslında ne güzel ya, ha desek çıkıp kartopu bile oynarızAy vallahi ben de sevindim, bir gün inşallah denk geliriz
Ay hastane konusunu hala netleştirmediiikAy o zaman aynı hastanede doğuruyoruz kesiiinnnntamam canım eğer bulamazsam alıcam senden numaralarını
Hepimiz de yakınmışız aslında ne güzel ya, ha desek çıkıp kartopu bile oynarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?