2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Inşallah canım ya çok teşekkür ederim Amiin. Sancılar çok az dedi ama anlamıyorum da zaten. Şeker yüklemesi temiz çıkarsa haftaya kadar daha rahat beklerim inşallah ilk yükleme de çıkmayıp şimdi olabilir deyince geciktik mi diye telâşlandım biraz

İnşallah temiz çıkar dualarım sen ve minnağınla ama unutma en kötü diyetle her şey hallolur zaten artık riskli haftalarımız geride kaldı güzel düşün, stres olma hiç

Canım çok geçmiş olsun sana daha önce şeker testi yapılmış mıydı? Öyle bi şey çıkarsa da korkma hiç burda bisürü gebe var o şekilde. Yediğine içtiğine biraz dikkat etmen gerekicek ki zaten yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Doğum şeklini de kafana takma gerçekten minikler karar veriyor nasıl gelmek istediklerine, tüm bunlar olmadan da dönmediği için bile sezo olabilirdi. İnşallah tam vaktini bekler minik dualarımız seninle

Kuzu marmaraforumu biliyo musun oraya çok yakınım sen ne taraftasın? Yakınız gibi hissediyorum memnun kaldıysan belki bende görüşürüm sana gelenlerle.

İnşallah temiz çıkar dualarım sen ve minnağınla ama unutma en kötü diyetle her şey hallolur zaten artık riskli haftalarımız geride kaldı güzel düşün, stres olma hiç
Allah razı olsun canım . Inşallah güzel olacak diyelim

Çok sağol canım benim. Hepinizden allah razı olsun. Inşallah güzel olur her şey yapılmıştı canım sonuçlar gayet normaldi 24. Haftada. Ama yine istedi işte

Zaten bu haftalarda hafif sancı çıkması da gayet normal

D Dh120910 canım hiç korktuğun yere varmaz inşallah sen dua et gönlünü ferah tutmaya çalış güzel olacak her şey

Kuzu marmaraforumu biliyo musun oraya çok yakınım sen ne taraftasın? Yakınız gibi hissediyorum memnun kaldıysan belki bende görüşürüm sana gelenlerle.
Biliyorum tabii ben de sefaköydeyim gittiğin hastanenin tam karşısı oluyor
Bana gelenler burda oturuyorlarmış ama genel de yeşilköye gidiyorlarmış. Belki oraya da gelirlerKendi hallerinde ihtiyacı olan insanlar, çok iyiler ve tertemiz ayrıntılı yapıyorlar. Görüşmek istersen aklında olsun kuzum

Ay bu benim boğazım da öksürüğüm de geçmedi ya ,insallah doğuma kadar biter ,çünkü anestezide sorun oluyor ,solunum yolu hastalığı.

Bende o kadar cok var ki videolatinida cok yakaladim valla benim ki icerde firildak gibi heralde bir oyle hissediyorum bir boyle donup donup duruyor kanimca
Canım geçen gün bir yerde okudum bebekler öyle titrediklerinde çişlerini yapıyorlarmış sanırım ben de hissediyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Ben videosunu bile cektim. Keskul gibi sallaniyor diyorum

Ay o zaman aynı hastanede doğuruyoruz kesiiinnnn tamam canım eğer bulamazsam alıcam senden numaralarını
Ay vallahi ben de sevindim, bir gün inşallah denk geliriz
Hepimiz de yakınmışız aslında ne güzel ya, ha desek çıkıp kartopu bile oynarız

Ay o zaman aynı hastanede doğuruyoruz kesiiinnnn tamam canım eğer bulamazsam alıcam senden numaralarını

Hepimiz de yakınmışız aslında ne güzel ya, ha desek çıkıp kartopu bile oynarız
Ay hastane konusunu hala netleştirmediiik
İnşallah bu kontrolde onu da netleştiririz belki de aynı hastane olcakk
Marmaraforum da oyun parkında buluşmalaar

Herkese güzel bir pazar dilerim ,güzel hamişler, fit kadınlar

Hanımlar iyi pazarlar aranız da sezaryen olacak olupta gününü netleştiren var mi?biz 32+5 olduk bugün sezaryen olacağı icin arada bayram da olduğu icin 26 nisan diye konuştuk tam 38 haftaya denk geliyor son 5 haftamız kaldı yanı

Kizlar benim icin son duzlukteki buyuk gun geldi Simdi kizlar hani derler ya hamile kadinlarin dualari kabul olur diye(umarim diyorlardir ) bugun sizden ricam dua edip totem yapiyoruz yani her koldan saldiriyoruz yarin hastanede savas toplantim var. Sezeryan olmak istedigim konusunda ikna icin gidiyorum.Bu benim rahat bir nefes almam icin cok onemli bir gun. O yuzden sizden dualarinizi ve sans dileklerinizi istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…