2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canım geçen gün bir yerde okudum bebekler öyle titrediklerinde çişlerini yapıyorlarmış sanırım ben de hissediyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Ahahahhajj ciddi misin bu bilgi doğru mu bilemem ama ben artık her titrediğinde işediğini düşünecem

Aaayyy kıyamamm ben yeni taşındığım için henüz derin temizlik yapıcak kadar kirlenmedi ama camlar kapılar için birini alıcam sanırım ne anneme ne kv ne de kendime kıyamam benim yardımcı da düzenli işe girmiş e artık farklı bi yere de taşındık bakalım nerden bulcam işini iyi yapan düzgün birini

Kızlar kontrolden çıktım ben. Canım sıkkın biraz. Oğluş aşağı dönmüş yüzünü göstermesi. Kilosu 2800. Suyu da biraz fazla. Bu iki durum olunca şekerden şüphelendiler. Pazartesi tahlil istedi tekrar yapılacak. Bu durum beni korkutuyor bebek aşağıya baski yapıyor diyoruz ya. Sakin ihmal etmeyin. Ben bugün gittim dedim artık aşağı baskı yapıyor. Riske atmayalım nst ye bakalım dediler. Meğer sancılarım başlamış ve ben hiç fark etmiyorum ayakta gezip duruyorum. Sonra vajinal bakti. Rahim ağzı uzunluğu normal açılma yok. Ama sancılar var. Sanci için bi ilaç verdi Günde 4 Kez . Pzt şeker sonucuna göre.tekrar konuşacağız dedi ama kontroller haftada 1 e düştü. Her hafta nst yapılacak. Şeker çıkarsa, ki bizim ailede genetik. Internette neler yazıyor çok korktum bu arada normal doğum olma ihtimali oldukça düşük artık dedi. Kilosu bu şekilde giderse 4un altında doğmaz zaten ve riske atmanın anlamı yok sezeryan a alırız dedi. Ama yine de son anda haftasıyla uyumluya donen bebekler de var dedi. Bakacağız duruma. Erken doğum riski ne dedim nst ye bakmadan önce. Bebek önden gittiği için 2 3 hafta.biraz erken olma durumumuz var dedi. Dua edin bize

Tam zamanında taşındın hiç ses etme
Benim annemde sadece bebeğin odasını kendi yaptı. Kayınvalidem zaten elini sürmez yardımcı ablalar geldi de iş hızlandı allahtan.
Düzgün birini bulmak gerçekten çok zor canım. İnşallah çok aramadan bulursun.
Ben düzgün birini bulamamıştım. Bugün gelen ablaları ilk defa aldım ama çok memnun kaldım. Artık düzenli alacağım inşallah
Sen nereye taşınmıştın?

Korkma canım internette yazılanları boşver hiçç okuma. Eğer şeker varsa diyet yapıp dengelersin. Bebeklerin daha minik olduğu haftalarda şekeri olan arkadaşlar sağlıkla süreci yönetiyorlar. Bizim bebişler artık çok büyüdüler kritik zamanları geçtikk. Sıkı takiple sağlıkla kavuşcaksın yavruna inşallah
Sancın içinde doktorun önlemini almış ilaçlarını kullan stres yapma çok şükür ki açılman veya kısalma yok.
Doğum içinde önemli olan sağlıkla kavuşmak. Gönlümüzden geçen farklı olsa da söz konusu sağlık olunca doğum şeklinin bir önemi kalmıyor.
Doktorunda söylediği gibi önden giden bebişler zamanla haftasıyla uyumlu olabiliyor. Plasenta kaynaklı zamanla görevini eskisi gibi sürdüremeyince bebeğin büyümesinde yavaşlama olabiliyormuş.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelceksin canım

Çok teşekkür ederim canım. inşallah hepimizin bebeleri sağlıkla gelsin de şu süreci rahatlıkla atlatalım ben de bi yandan öyle düşünüyorum da ah şu internet. Hemen en kötüsü çıkıyor önüme gerildim baya. Ama oğlum güçlüdür üzmez annesini diyorum bi yandan inşallah 1 ay daha sabredebilir sağlıkla gelir yavrucumm

Geçmiş olsun inşallah düzelir. Ben de once ne guzel büyümüş diye düşündüm sonra üzüldüm. Merak etme ama doktor kontrolundesin, o gerekeni muhakkak yapar

Sadece 20 dakika yattim ,uyuyamadım ama inatla gözümü açmadım. Önce merdane ile müzik yapıyorum diye gürültü yaptı, sonra odaya giriyor ,çıkıyor bir kağıt bırakıyor yanıma. O çıkınca baktım kağıda yüreğime indi ,şapsik yaaaa. Elini legoya bastırmış sıyrılmış, bana yazdığı nota bakın, yüreğime indirdi

Canım geçen gün bir yerde okudum bebekler öyle titrediklerinde çişlerini yapıyorlarmış sanırım ben de hissediyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum

Yaa ben de hissediyorum o dediğinden her öyle titrediğinde acaba napıyosun şu an diyorum çok ilginç şeyleri var minnakların

Aaiiiiyy inanamıyorummmm içimde içime işeyen bi canlı var ve bu bana sevimli geliyornormal degilim

Canım benim üzülme farkedilmiş ya şükür hepsinin çaresi var az kaldı zaten bisüre dikkat edersin sorun çıkarsa eğer inşallah güzel çıkar ama sen stres olmamaya çalış bebeğin etkilenmesin O sancılar da bence artk normal açılma olmadıkça yalancı sancı ve kasılmalar olacak bundan sonra.

Ayyy alem vallahi paşaya bak nasılda ciddi bir yazı. anası ilgilensin onunla diye ne methiyeler düzmüş

Seninki de notlar bırakıyor mu sana

Ah sorma sürekli bi mektup ilanı aşk okuldan notlarla geliyo annem için diye babasıda kıskanmış hep niye ona bana yazmıyosun diyo annem saklıyo onları sen kaybediyosun dedi
Bazende odasının kapısına yazıo bu odaya kimse giremez vs diye ergenlik looding

Canım hiç üzülüp sıkma canını, doktor kontrolündesin zaten hemen de fark edilmiş sen kendini ve bebişini stresten uzak tut bunlar gerçekten hallolur sancı, kasılma buradan okuduğum kadarıyla bu haftalarda artık normal inşallah zamanını bekleyecek sağlıkla kavuşacaksın minnağına

Geçmiş olsun inşallah düzelir. Ben de once ne guzel büyümüş diye düşündüm sonra üzüldüm. Merak etme ama doktor kontrolundesin, o gerekeni muhakkak yapar
Inşallah canım ya. Telâşlandım ama umarım güzel haberler gelir

Ya doktorum çok rahattı ama o hep rahat biri. O yüzden gercekten rahat olmam gerekiyor mu bilmiyorum yani biraz gerildim tabi ama inşallah sağlıkla zamanında gelsin diye dua edip bekliyorum. Pzt şeker yüklemesi temiz çıksa daha da rahatlayacağım ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…