2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ayyy bugün hepimiz çok duygusalız galiba güçlü minnoşlar nasıl tutunmuş annelerine ah ben onları yerim yeriiimmmm. Hepsinin şansı yolu güzel olsun inşallah

Bence sen kontrol süresi içinde bi daha git en azından 2,5 hafta falan kalır geriye. Ay bu doktorlar da heee çağır kardeşim çağırr parasıyla değil mi

Benim oğlumu da kızımı da rabbim istediğim an nasip etti ,bekletmedi şükürler olsun ama benim de farklı sağlık sorunlarım oldu maalesef ,doğumdan sonra.Bu yaşıma kadar öğrendiğim en önemli şey, bu hayatta herkesin bir sınavı var ,herkesin zamanı ve türü farklı. Rabbim yardımcımız olsun ve hiçbirimizi sağlıkla sınamasın, gerisi Allah in yardımı ile inşallah hallolur.Şükür riskli zamanlarımızı da atlattık

Bence sen kontrol süresi içinde bi daha git en azından 2,5 hafta falan kalır geriye. Ay bu doktorlar da heee çağır kardeşiçağırr parasıyla değil mi

Arada gidiyorum merak edip günü gelmeden zaten yine giderim dayanamazsam

Gerçekten ya, sen çağır gelmezsem suç ben de olsun Bırak vereyim parasını göreyim oğlumu ama sevgili doktorum özel hastane kavramını benimsememiş hiç. Detaylı ultrason da bile devlette yaptır istersen burası pahalı dedi Benim için sorun yok siz yapabilirsiniz dedim,ha burası ha devlet bana farketmez sonuçlarına bakarım dedi. Para vermeyelim diye elinden geleni yapıyor

2 oda süpürüp oturuyorum bugün, otur kalk bir de durmadan tuvalet molası

Ahh teşekkür ederim ben de fotoğrafı yüklerken yedim bi şey olmaz zahmetli iş canım insan acıkıyo

bir başka güzellik annesi de bunu yazan
e bebek poşetinde kızımın çöp kovası var teyzesii
Sen canın ne isterse ye valla ,maşallah

Sizin fotolara bakınca farkettim ben hic fotoğraf çekilmemişim. Sanırım gebeliğim cok zor geçtiği için hic o mooda giremedim.Ustelik resmen saçlarım beyazladı gebelikte ,yarısından fazlası beyazladı birdenbire.O yüzden de canım istemiyor olabilir.Ramazan başlayınca olabildigince üstten bir rötuş yaptıracağım saçıma. O zaman belki bir fotoğraf cektirim

Kalk kalk kalkk hemeeen bi elbise geçir üstüne saçının başının hiç önemi yok topuz yap tepeden nolcak. Bende 4 haftada 1 diye niye şartladıysam başka çekmemişim şimdi pişmanım daha çok çekseydim keşke. Her haftanın ayrı güzelliği var
Hadi hadi üşenme bak bu göbüşü bekleyen nice insan var az önce de kızlar yazdı ya ne zorlu yollar ne zamanlarrr. Minik mucizelerin karnımızda bi hatırası olsun

Saçımı boyatinca direkt açılış ve jübile yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…