Bugün hazırlan hadii :) teşekkür ederiz canımMaşallah ikinizin güzelliğine
Ben de çekicektim bugün güyaa üşengeçliğimin kurbanı oldumyarın inşşş
Mayısın güzel annelleri32 ye veda ederken, bir göbek güncellemesi gelsin benden
Ah benimkide gece 2de hem hıçkırık hem zıplamalı şeyler yapıyorduKızımı bu saatte hıçkırık tutmuş ya kıyamam
Uyandım sanki sırtım 2ye ayrılıyo geri de uyuyamıyorum
Teşekkür ederim canım benimMayısın güzel annelleriarada fotoğraflasın herkes bak gözümüz gönlümüz açıldı
Ben de gece biraz daha baktım şöyle bir şey alacağım sanırımBen bundan aldım nesciğiim ama dediğin gibi tam kız işiçok daha güzelleri var araya da onlardan serpiştiricem. Her şeyi asmayı seviyorum ben öyle bi takıntım var
Bebeler daha gelmeden bizi uyutmuyorduuO zaman gunaydin bizeaynı sebeplerden uyanmisiz
Teyzesi onun ciğerleri olur olmadık saatlerde gelişmek istiyosa demekkiVinanın ciğerleri 07.30 da gelişmek istemiş olabiliranasına sorcak değil ya miniğim.
Benimkini de hıçkırık tutunca sinirleniyo heralde daha sert vuruyoAh benimkide gece 2de hem hıçkırık hem zıplamalı şeyler yapıyordugece yattığımda hiç olmayacak yerlere çalışıyor resmen zorla uyudum.
2 gündür çok zor uyuyorum göbeğim hep rahatsızuyuduğumdan da bir şey anlamıyorum.
O zaman böyle al kuzu sende araya süslülerden serpiştirirsinBen de gece biraz daha baktım şöyle bir şey alacağım sanırımdümdüz ama zaten erkek bebek yorumlar fotolar normal gözüküyor. Süslülere daha sonra bakarız artık.
Her şeyi asmayı ben de çok seviyorum bakalım minicik minicik şeyler nasıl olcaklar
Ooooy gerçekten unutulmayacak bir gün. Bende çok duygulanmıştımBugün oğluşumun kıyafetlerini ütüleyeceğizo kadar duygulanıyorum ki. Çookk beklemiştim bugünleri başka bebeklere hediye alırken ne kadar çok üzülüyordum allahım bize de nasip olcak mı diye.
Rabbim bize de nasip etti, şükürler olsun ki bugünleri gördükHala inanamıyorum o minicik eşyaların minicik bir sahibi var, yakında gidip onu da alıp evimize geleceğiz inşallah
Bugün oğluşumun kıyafetlerini ütüleyeceğizo kadar duygulanıyorum ki. Çookk beklemiştim bugünleri başka bebeklere hediye alırken ne kadar çok üzülüyordum allahım bize de nasip olcak mı diye.
Rabbim bize de nasip etti, şükürler olsun ki bugünleri gördükHala inanamıyorum o minicik eşyaların minicik bir sahibi var, yakında gidip onu da alıp evimize geleceğiz inşallah
Bazı kıyafetlerin ütüden bile küçük oluşu pekiOoooy gerçekten unutulmayacak bir gün. Bende çok duygulanmıştımannem bütün ütü boyunca dua etti. Ve aralarda ani yükselişlerle ya sen bunları mı giycen anneannem diye bağırıyordu hepimiz için duygudolu bir gün. Eşimde eve gelir gelmez dolapları açıp bakmıştı Heyecanla.
Hahahahah benmkide deli deli hareketler yaptı o günBazı kıyafetlerin ütüden bile küçük oluşu pekiben de çok çok duygulanmıştım, aynı yükselişi annem de yaptı ara ara ahahaha bazen bu neeeee diye bağrıyodu ters bi durum var sanıp bakıyodum meğerse kıyafetin minnoşluğuna diyomuş çılgın ananeler
Ooooy gerçekten unutulmayacak bir gün. Bende çok duygulanmıştımannem bütün ütü boyunca dua etti. Ve aralarda ani yükselişlerle ya sen bunları mı giycen anneannem diye bağırıyordu hepimiz için duygudolu bir gün. Eşimde eve gelir gelmez dolapları açıp bakmıştı Heyecanla.
Bakalım bugün bizi hangi delilikler bekliyorBazı kıyafetlerin ütüden bile küçük oluşu pekiben de çok çok duygulanmıştım, aynı yükselişi annem de yaptı ara ara ahahaha bazen bu neeeee diye bağrıyodu ters bi durum var sanıp bakıyodum meğerse kıyafetin minnoşluğuna diyomuş çılgın ananeler
Benim annemin de ilk ananeliğiHahahahah benmkide deli deli hareketler yaptı o günbenm annemin ilk anneanneliği olacak. O yüzden ekstra heyecanlı bal annem
Canim tedavi ile mi oldu bebisin ,rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın. Benim en yakin arkadaşlarımdan birinin olmuyor bebeği, onun yanında üzülüp kırılmasın diye ne yapacağımı şaşırıyorum. Rabbime şükürler olsun ki bizi bu sınavdan muaf tuttu.Insallah yavrularımız sağlıkla gelirlerBugün oğluşumun kıyafetlerini ütüleyeceğizo kadar duygulanıyorum ki. Çookk beklemiştim bugünleri başka bebeklere hediye alırken ne kadar çok üzülüyordum allahım bize de nasip olcak mı diye.
Bizimkinin de ilk torun ilk anneannelikHahahahah benmkide deli deli hareketler yaptı o günbenm annemin ilk anneanneliği olacak. O yüzden ekstra heyecanlı bal annem
2 yıl 3 ay sonunda tüp bebeğe başlayacakken çok şükür kendiliğinden oldu canım. 1 aşılama denemiştik olumsuz sonuçlandı.Canim tedavi ile mi oldu bebisin ,rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın. Benim en yakin arkadaşlarımdan birinin olmuyor bebeği, onun yanında üzülüp kırılmasın diye ne yapacağımı şaşırıyorum. Rabbime şükürler olsun ki bizi bu sınavdan muaf tuttu.Insallah yavrularımız sağlıkla gelirler
Bzmki zaten ömrünce sadece anneanne olabilecek. Bizim aile genelde kız çocuk olarak ürüyorBizimkinin de ilk torun ilk anneannelikbenim anneannem de annemin kundağını saklamış annemden sonra ben, benden sonra vinoş kullanıcak yani ona aşırı duygulandım ben de. Vinoşun anası deli ama aile büyükleri de pek normal değil ahahaahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?