2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92

Ay allah korusun tutunmadan inmeyin vallahi artık göbekten önümü göremiyorum mecbur destek gerekiyor allah korumuş canım sadaka ver bari birine

Kapı süsümüz de hazır

Ooo süper güzel günlerde kullanın
İsmi hazırlar ne kadar şanslı biz el kol bağlı bekliyoruz doğurunca kalkışırız artık bu işlere

Çok geçmiş olsun canım inşallah bu son gündür yarına toparlarsın Duş almayı dene istersen ılık suyla. Ateş gerçekten korkutucu
Aman aman verilmiş sadakan varmış cidden. Ben de kendime hiç dikkat etmiyorum hamile değilmiş gibi her şeyi yapmaya çalışıyorum sonra da kızıyorum kendime. Hayırlısıyla bi doğursaydık da. Bizim gibi tezcanlılar için hamileliğin sonları çok zor

Çok sağol canım kendimde o gücü bulduğum gibi ılık duş alyım

Kızlar karnım taş gibi çok sert ya ,böyle karnım gergin olunca cok huzursuz oluyorum ,nefes alamıyorum

Sağolun kızlar valla düşündükçe şükrediyorum

Kızlar bugün de yeni bir güncellemeyle geldim
Ayakta biraz fazla kaldığımda belim ortadan ikiye ayrılıyormuş gibi ağrıyor ev işide mi yapamayacağım artık
O güncellleme bana geleli 2 hafta oldu ,adım atamaz hale gelmiştim doktor agırlık merkezi değiştiği için bel fıtığı tarzı agrı yapar bel fıtıgından bıle suphelendıler neyseki hamileliğe baglı mekanik ağrıymış,belini asla zorlama ben zorlamışım 2 hafta yattım agrıdan canım

Kızlar karnım taş gibi çok sert ya ,böyle karnım gergin olunca cok huzursuz oluyorum ,nefes alamıyorum
Aynı benn günlerdir böyleydi cok fenaydım gaz skısması buyuk abdest yapamadıysam onun aksamı cok cok fena oluyorum magnesi calcine işe yarıyır gaz attırıyor bılgın olsun ,yürüyüş şart prebiyotik başladı doktorum brz rahatladım acıkcası

Kuzum idrar yolu enfeksiyonu olabılır bnde cıddı agrı kasıklarda ve yanma olmustu vajınada eger varsa acılen tedavı edılmesi gerek dye blıyorum bence doktorunla hemen konuş bekleme..

Teşekkür ederim canımm bence artık siz de ismine karar verin de minik bilsin adını son ay bi gaza geleceksiniz ben eminim

Teşekkür ederim canımm bence artık siz de ismine karar verin de minik bilsin adını son ay bi gaza geleceksiniz ben eminim

Çok moralim bozuk ya her güne bu huzursuzlukla uyanıyorum son dakka artık bıkıp saçma beğenmedigim bişey koymaktan korkuyorum
Ben tek isim düşünüyorum bide akşam kızım tutturdu benim madem iki ismim varsa onada iki koyun yoksada benimkini sildir istemiyorum iki isim diyo işler iyice karıştı bizde

Eyvaaah. Ablamız dişli valla ben hep derdim ki iki isim asla koymam iki isim koyanlara zaten birini kullanacaklar ne gerek var derdim . Sonra baktım ki iki isim koymuşuz

Ben de iki isim hiç hoşlanmıyorum ikisine de koymadım, kullanıldığını çok cok nadir gördüm ama tercih meselesi.Koyanlar da cok fazla ,herkesin gönlünce olsun.

Eyvaaah. Ablamız dişli valla ben hep derdim ki iki isim asla koymam iki isim koyanlara zaten birini kullanacaklar ne gerek var derdim . Sonra baktım ki iki isim koymuşuz

Hıııh işte aynı bende öyle oldum asla koymam çok gereksiz diyodum ama ilkinde durum öyle bi gelişti koymuş bulunduk, şimdi de istemiyorum böyle giderse yine mecbur bırakılacağım sanırım

Durduk yere kasıklarımda tuhaf bi ağrı hassasiyet var gibi bundan sonra böyle mi olacak sizlerde de oluyor mu

Durduk yere kasıklarımda tuhaf bi ağrı hassasiyet var gibi bundan sonra böyle mi olacak sizlerde de oluyor mu
Evet artık devamlı böyle şeyler olacak ,gec bile kalmış. Bazılarında nadiren rahat geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…