- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Evet evet yorulunca oluyor. Bende iyiyim diye onceki hafta evi temizledim bebegin kiyafetlerini yikadim utuledim falan yordum kendimi ondan oldu.Ay bende dünden beri oluyor bu dediğin iğnelenir gibi böle ince bi sızı şeklinde
Ama çok yordum kendimi ya bidaha bu kadar abartmayacağım sanırım ondan olmuştur dimi
Yada yorulmasak da artık olacak mı bu durum nedir
Seninki bence yorgunluktan ,abartma bak daha erken .Her gün küçük bir yer yap.Ben bugun bizim sifonyeri dökeceğim sadece ve yemek yapacağım. Yarin kitaplığı mesela
Günaydınnnnnn
Bugün 5.kilomu almışım görünüyor ama 2 gun önce 4 tü ,afedersiniz 2 gun oldu tuvalete çıkamadım ondadır diyorum herhalde 2 günde 1 kilo almamışımdırumarım. Kızımda hıçkırarak başladı güne, yürüyüş ve sabah rutinleri tamam.Simdi kahvaltı zamanı.Bu arada artık 40 lı günlerden düşüyorum
Bir gün yürümedim hemen bağırsaklarım greve çıktı arkadaşYok ya 8 ayda 4 kg alıp iki günde 1 kg almamışsındır bencedebebiş almıştır bide kabızlıktan olmştur
Bende bi haftada 200 gr almışım o da bebişindir inş artk kendime almasam iyi olacak
Benim de öyle. Birde kuru diye kabukları kaldırıyorum. 1 haftadır dudaklarım çatlak yara içinde. Krem aldım dün. Bence havalardan kaynaklı gibi3 gündür ağız ve dudak kuruluğu yaşıyorum, çok fazla su tuketiyorum ama dudağım çok fena ya artık rahatsız ediyor . Var mı sizde de böyle bir durum
Kahverengi lekeler çatlak şeklinde mi ? Benimde tüm göğsüm kahverengi kocaman çatlaklarla dolu. En azından renk kahve olarak kalmaz sanırım açılır biraz. Dizlerinin arkası da çatlamış onlar açık pembe şeklinde. Göğüslerim resmen siyaha yakın koyu bir kahve rengini aldıYa benimde meme ucum şok bi halde, nasıl karardı normalde çok renksizdir önceki gebeliğimde hiç bukdr olmamıştı kahverengi lekeler dolu şuan inşallah geçiyodur bunlar
Günaaaydın yürüyüş konusunda azminize hayranımGünaydınnnnnn
Bugün 5.kilomu almışım görünüyor ama 2 gun önce 4 tü ,afedersiniz 2 gun oldu tuvalete çıkamadım ondadır diyorum herhalde 2 günde 1 kilo almamışımdırumarım. Kızımda hıçkırarak başladı güne, yürüyüş ve sabah rutinleri tamam.Simdi kahvaltı zamanı.Bu arada artık 40 lı günlerden düşüyorum
Kahverengi lekeler çatlak şeklinde mi ? Benimde tüm göğsüm kahverengi kocaman çatlaklarla dolu. En azından renk kahve olarak kalmaz sanırım açılır biraz. Dizlerinin arkası da çatlamış onlar açık pembe şeklinde. Göğüslerim resmen siyaha yakın koyu bir kahve rengini aldı
Ben nst bağlayan hemşireye sormuştum var mı çatlak göremiyorum diyeKızlar günaydınnnn. Yeni oluşan çatlaklar nasıl görünüyor? Kafama takıldı. Karnımıda tam göremiyorumçatlarsam anlamam diye düşünüyorum.
Çok mantıklıBen nst bağlayan hemşireye sormuştum var mı çatlak göremiyorum diyeyok yok gayet iyisin demişti onlardan iyi kim anlar tavsiye ederim
Ya böyle alerji olmuş gibi kızarmalar var ya onlar çatlak değilmiş muhtemelen sende de onlardan var onları çatlak sandıÇok mantıklıgidince hemşirelere sorayım. Geçen bi arkdaşma sordum bence çok yok dedi çok mu die şoka girdm. Sonra baktık yok. Durduk yere kalbime indiriyordu anlamayan kmseye sormamaya karar verdm
Yaaaa seni yerimYa böyle alerji olmuş gibi kızarmalar var ya onlar çatlak değilmiş muhtemelen sende de onlardan var onları çatlak sandı
Benim ilk günler sadece geceydi. Şimdi gündüz de öyle.Bende yaşıyorum canım bu drumu ne yaptıysam geçmedi dudak kuruluğum Arko yağlı krem sürüp beyaz beyaz gezıyorumen cok o nemlendirdi , susuzluk ozellıkle gece uykumdan uyandırıyor o derece..
Havalar ve son dönemler olmasından sanırım. Sıvı ihtiyacımız arttığı için diye okudum bi yerde ama. Idare edelim bakalımBenim de öyle. Birde kuru diye kabukları kaldırıyorum. 1 haftadır dudaklarım çatlak yara içinde. Krem aldım dün. Bence havalardan kaynaklı gibi
İnşallah sağlıkla yaşar.Bana doktorum hiç ölç falan demiyor.Her kontrolde kendisi ölçüyor, belkide risk görmediği içindir. Başım ağrıyınca sadece kendim tansiyondan mı diye bir bakıyorum. Hayırlısıyla 3 hafta daha dursun da gerisi artik bilmiyorum vallaBugün eşimin iş arkadaşının 30 haftalik bebegini alacaklarmis preaklmpsiden en korktugum sey tekrar basima gelmesi duyunca cok etkilendim kızla 2 3 hafta önce muhabbet etmistik tansiyonum hafif yukseliyor tansiyon ilaci basladik demisti ama doktoru ne test yapmis ne bisey uyarmistimda aslinda baska yerede git diye ama ilk gebeligi olunca önemsemedi sanirim preklampsiyms meger cok kotu durumda yatirmislar nolur tansiyonunuzu duzenli ölçün
Aminnİnşallah sağlıkla yaşar.Bana doktorum hiç ölç falan demiyor.Her kontrolde kendisi ölçüyor, belkide risk görmediği içindir. Başım ağrıyınca sadece kendim tansiyondan mı diye bir bakıyorum. Hayırlısıyla 3 hafta daha dursun da gerisi artik bilmiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?