Bu burun tikanikligindan yıldım ya grupta benim gbi olan yok heeralde degilmi hic duzelmiyor
Hanımlar benimde öyleydi. Sonunda bir çözüm bulduk doktorumla. Eczaneden izotonik serum aldım. Nazal burun temizleme yaptım daha da olmadı şükür. Aparatı var onun şırınga gibi. Bi delikten sıkıp diğer delikten çıkmasını sağlıyorsunuz. Sonra diğer tarafBen canım inanki her daim 7/24 tıkalıyım
Biri açılıyorsa diğer taraf kesin kapalı resmen nöbetleşiyorlar sanki bi şöyle mis gibi nefes alamıyorum biran önce doğurup kbb ye gidicem o konkalarımı kesiyo burnumukomple alıyomu napıyo yapsın kurtarsın beni
Mayıs annelerinin bi kısmıda nisan annesi olavak gibi duruyorBu arada haziranda doğum görünüyor benim ama 5 haziran. Nedense içimde mayıs annesi olacağım hissi var. O yüzden uzun zamandır sizi de takip ediyorum
11 gözlü çekmece düzenleyiciler oluyor ya. O sadece çok küçük geldi hicbir ise yaramıyor kendim çorap vs. Içın kullanacağım. Diğerleri çok iyi oldu canım. Evde değilim şimdi akşam geçim size foto atarimBuna ancak bebesi dönenler cevap verebilir canım ben hiç bilmiyorum dönünce nasıl hissediliyor
Bu arada aldığın valiz ve dolapiçi düzenleyicileri beğendin mi? Nasıl çıktılar canım?
Canım ben çok zorlandığımda duphalac kabızlık şurubu kullanıyorum gebeliğimin başından beri zorlandığımda hep kullandım doktorumun bilgisi dahilindeKızlar selam ya ciddi kabızlık problemi yasıyorum 3 gündür bayağ bı skıntım vardı patlamak üzereydim denemediğim şey kalmadı kefir , kayısı hoşafı, probiyotık actıvıa shot ,zeytinyağı içmeler.. sımdde aksamda kayısı ve kuru erik koydum sıcak suya bakalım sabahları ıcıcem ama benı bayag zorladı ıkınmakk zorunda kaldım! Öncelikle ciddi bir ıkınma bebeğe zararı var mı ? Rahimde kasılmaya sebep oluyotmu herhangı bı skıntı cıkartır mı ıkınma kaynaklı açılma vs.bilginiz var mı , devam ettiğim diyetisyen ilerleyen haftalarda daha da fazla alan daralacağı için daha da skıntılı hal alır 34. Haftalardan sonra ..probiyotik başlayalım doktrn onayını al dedı probiyotik kullanan varmı hamilelikte ya da kullnılır mı bilginiz var mı?
Biri de benim ,hatta Mart olmasinda nisana kesin gözü ile bakıyorumMayıs annelerinin bi kısmıda nisan annesi olavak gibi duruyor37. Haftadan sonra hepsi sağlıkla gelsin iniaşlah.
Allahımm her yer yine kapandıııİstanbulda çok güzel kar varrr, ben de yürek yedim dışarı çıktım
Aman allah korusun öyle şeyler söyleme canım nisan neyse de mart olmasınnBiri de benim ,hatta Mart olmasinda nisana kesin gözü ile bakıyorum
Zıbınları ya da altları koyuyorlar onlara genel de ama ondan da mı küçükmüş senin aldığın11 gözlü çekmece düzenleyiciler oluyor ya. O sadece çok küçük geldi hicbir ise yaramıyor kendim çorap vs. Içın kullanacağım. Diğerleri çok iyi oldu canım. Evde değilim şimdi akşam geçim size foto atarim
Neyse ki 1 sırada olsa sarmışsın canım geçte pişse pişince yiyeceksin çok şükürYa canim günlerdir yaprak sarması istiyor.Benim yaprak bitti ,karsi komsum sagolsun kardeş gibi defalarca söyledi al benim yapraktan diye ,hem almak istemedim hem de biraz kalındı onun yaprak.Sonra bugün yaprak aldırdım bir heves zeytinyağını da boca ettim guzel bir iç hazirladim ama yaprak iğrenç cikti ,cok kartsonra mecburen komsunun yolunu tuttum onunkini aldim .O da cok yogun calisiyor ,saramiyor.Demisti bak benimkini sar benimkide çürüyecek, bunuda aldimki elime buda çürümüş Özene bezene yaptığım ic elimde patladı, belimin agrisi ile kaldim.Hevesimde kursağımda kaldı, sadece 1 sıra kart yapraklardan sardım oda kac saatte pişer, pişer mi bilmem
Ay hayır belim koptu boş yere ,benim kız ben masaya oturunca çıldırıyor. Marketten alınan yapraklardan is çıkmıyor valla.Mayista bildiğin bir yerden stoklayacaksin ,bu sene 1 bidon almistim yetmedi.Marketlerdekiler de kart oluyor.Artik bir sıra, eğer pişerse nefsimi terbiye eder canimNeyse ki 1 sırada olsa sarmışsın canım geçte pişse pişince yiyeceksin çok şüküriçi dolaba koy yarın başka yaprak bakarsın sararsın yine.
Tam eve girdik ve kar bastırdı kuzuAllahımm her yer yine kapandıııyollarda kalmadın inşallah laricimm
Bence içi direk buzluğa at iyi yaprak alınca çözdürüp sararsın bi dahaYa canim günlerdir yaprak sarması istiyor.Benim yaprak bitti ,karsi komsum sagolsun kardeş gibi defalarca söyledi al benim yapraktan diye ,hem almak istemedim hem de biraz kalındı onun yaprak.Sonra bugün yaprak aldırdım bir heves zeytinyağını da boca ettim guzel bir iç hazirladim ama yaprak iğrenç cikti ,cok kartsonra mecburen komsunun yolunu tuttum onunkini aldim .O da cok yogun calisiyor ,saramiyor.Demisti bak benimkini sar benimkide çürüyecek, bunuda aldimki elime buda çürümüş Özene bezene yaptığım ic elimde patladı, belimin agrisi ile kaldim.Hevesimde kursağımda kaldı, sadece 1 sıra kart yapraklardan sardım oda kac saatte pişer, pişer mi bilmem
Oyle yaptim canim artik yaprak mayisa kadar zorda ,dolma yaparim olmazsa.Bence içi direk buzluğa at iyi yaprak alınca çözdürüp sararsın bi dahaneyse ki 1 sıra sarabilmişsin, dışardakiler de çok kötü kendi sardığın gibi olmuyo
Evet mutlaka haberleşelim, bakacağım söylediğin ebeye.Ben 2 kişiyle görüştüm. Birinin ücretini fazla bulduğum için eledim. Diğeri hem bütçemize bir tık daha uygun hem de içime daha çok sindi.
İnstagramda ‘ebemunevver’ diye aratırsan bulabilirsin canım.
Görüşmeyi düşündüğüm 2 kişi daha var. Ona göre karar verip bebeğimin dönmesini bekleyeceğim
Duruma göre yine haberleşelim o zaman
Valla baya bastırdı her yere eşit yağmıyor ama olsunTam eve girdik ve kar bastırdı kuzuayy bu ne gerçekten 87deki gibi mi olcak acaba
Evet evet alacaksan m değil l beden al sen onlardan o zaman konulur. M beden almıştım ben çok küçük geldi. Ekledim fotoları.Zıbınları ya da altları koyuyorlar onlara genel de ama ondan da mı küçükmüş senin aldığın
Atarsan iyi olur canım ben de alacağım
Aynen ya sizin günlüktekinin aynısıyım 25 derece odada ince yorganla yatan ben pikeyle bile terler oldum ustum acik yatyorm sabaha kadarGebelik günlüğünde resmen halimizi anlatmışay ay ay heryerimiz ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?