Enox 4000 mg.kızlar pıhtılaşma sorunu olan ilaç ya da iğne kullanan var mı gebeliğinde? ne kullanıyorsunuz yazabilir mi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enox 4000 mg.kızlar pıhtılaşma sorunu olan ilaç ya da iğne kullanan var mı gebeliğinde? ne kullanıyorsunuz yazabilir mi bana
Canım haftaya inşallah duyarsınız minişinizi. Önceleri duymayıp 14. haftada duyanlar bile var. Bebeğin pozisyonuna göre bile değişiyo. Rabbim gönlünüze göre versin inşallahKızlar maalesef bebeğimin kalp atışı duyulmadı, alttan da baktı duymadı. Bu boyutlarda duyulması gerekti, ama yine de haftaya tekrar gel, fakat gelişmeyecek gibi duruyor dedi. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok maalesef. Nasip diyorum
Teşekkür ediyorum ❤Hemen ekliyorum hoşgeldinizz
Kızlar maalesef bebeğimin kalp atışı duyulmadı, alttan da baktı duymadı. Bu boyutlarda duyulması gerekti, ama yine de haftaya tekrar gel, fakat gelişmeyecek gibi duruyor dedi. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok maalesef. Nasip diyorum
Sık sık mi oluyor bende de bir kere oldu gaz sancısıymis geçti sizinde öyle olabilir mi acabaKızlar sağ tarafımda bıçak saplanır gibi ağrı var benzeri şeyler yaşayan oluyormu. Endişelenmelimiyim.
Adet dönemin olabilir mi canım bi baksana takvimden o zaman olabiliyomuş böyle ağrılar. Dinlenince geçiyor mu bideKızlar sağ tarafımda bıçak saplanır gibi ağrı var benzeri şeyler yaşayan oluyormu. Endişelenmelimiyim.
Simdi burda gordum yazdigini gercekten cok uzuldum. Ama bir haftaysa bir hafta sikma kendini. Cok sonra kalp atisi duyan duydum. Umarim senin icinde boyledir. Dualarim unutlaeim hep seninle. Ayrica gec dollenme olamaz deme benimkide mumkun degildi daha ileri cikmasi ama cikti. Eger gec dollenmeyse ve 6 haftalik civariysa ozaman kalp atisida duymamasi normal olur. Daha once gittigin doktorlar ne demisti?Kızlar maalesef bebeğimin kalp atışı duyulmadı, alttan da baktı duymadı. Bu boyutlarda duyulması gerekti, ama yine de haftaya tekrar gel, fakat gelişmeyecek gibi duruyor dedi. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok maalesef. Nasip diyorum
Haber vermek isterdim fakat yasak yasak eğer oraya yazarsak grup açtık vs diye hesabımız kalıcı olarak kapanırmış yönetici öyle yazmıştı neyse ki gören geliyo hoşgeldin canım benim
Aaa bilmiyordum bunu neyse şifreli konuş biz anlarız cok hoş buldum canımHaber vermek isterdim fakat yasak yasak eğer oraya yazarsak grup açtık vs diye hesabımız kalıcı olarak kapanırmış yönetici öyle yazmıştı neyse ki gören geliyo hoşgeldin canım benim
Başka doktora muayene olmadım ama alttan üstten her şekilde baktı.Simdi burda gordum yazdigini gercekten cok uzuldum. Ama bir haftaysa bir hafta sikma kendini. Cok sonra kalp atisi duyan duydum. Umarim senin icinde boyledir. Dualarim unutlaeim hep seninle. Ayrica gec dollenme olamaz deme benimkide mumkun degildi daha ileri cikmasi ama cikti. Eger gec dollenmeyse ve 6 haftalik civariysa ozaman kalp atisida duymamasi normal olur. Daha once gittigin doktorlar ne demisti?
Bu ilk doktor kontrolünmüydü?Başka doktora muayene olmadım ama alttan üstten her şekilde baktı.
İş çıkışı başladı birkaç saat devam etti sonra geçti ama bence gaz değildiSık sık mi oluyor bende de bir kere oldu gaz sancısıymis geçti sizinde öyle olabilir mi acaba
adet dönemim değil bebekAdet dönemin olabilir mi canım bi baksana takvimden o zaman olabiliyomuş böyle ağrılar. Dinlenince geçiyor mu bide
Geçen hafta da gitmiştimBu ilk doktor kontrolünmüydü?
en azından geçtiyse problem yok şimdilikİş çıkışı başladı birkaç saat devam etti sonra geçti ama bence gaz değildi
adet dönemim değil bebek
Ozaman boyutu neydi peki aynımıydı?Geçen hafta da gitmiştim
Şiiiişiittt ban yicez şimdiAboooww sessiz sedasız grup kurmuslar ordaki herkes burdada varrr komşularrr yetişiğğnnn
O zaman bebeği ölçmemişti çok küçüktü, sadece kese ölçtü. Dün alttan bakınca bebeği ölçtüOzaman boyutu neydi peki aynımıydı?