- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
Valla benim dr cok vitamin veriyo. Iyi mi kotu mu bilemiyorum artik ama yoksa halsiz olursun yorgun olursun diyo. Yiyecegime istinaden bi sey demedi hic.Bana vermedi haftada 2 balık yiyorsan gerek yok ceviz ye dedi ama o kdr da iştahlı biri değilim haftada 2 balık da yemiyorum. O yüzden kendim ayrı almayı düşünüyorum
Benim doktorumda tam tersi vitamin, takviye bir şeyler vercek diye ödü kopuyorValla benim dr cok vitamin veriyo. Iyi mi kotu mu bilemiyorum artik ama yoksa halsiz olursun yorgun olursun diyo. Yiyecegime istinaden bi sey demedi hic.
Omega 3, demir, b12, d vit, coraspirin, multivitamin, magnezyum kullaniyorum aksama kadar ic ic bitmiyo
Benim diyetisyenim ve doktorumda ayni sekilde canim.Valla benim dr cok vitamin veriyo. Iyi mi kotu mu bilemiyorum artik ama yoksa halsiz olursun yorgun olursun diyo. Yiyecegime istinaden bi sey demedi hic.
Omega 3, demir, b12, d vit, coraspirin, multivitamin, magnezyum kullaniyorum aksama kadar ic ic bitmiyo
benmkinin büyümesi yavaşladı ilk zamanlar karnımdan çok göğüslerm büyümüştü. eskiye göre bi tık daha sert ama yinede yumuşak yani.Her drun yogurt yiyisi farkli demek ki kizlar bu vitamin konusunda
Kizlar bide size bi sorum olacak. Memeleriniz ne durumda ?? Benimkiler gayet yumusaklar ama areola acaip genislemis cok sasirdim. Ilk hamileligimde bu kadar genislememisti. Damarlarda belirgin ama yumusaklar. Sert ve dolgun olmasi mi gerekirdi acaba? Sizde durumlar nedir?? Paylasirsaniz cok sevinirim icime dert oldu
Benim damarlar boynuma çıkcak heralde yakındaHer drun yogurt yiyisi farkli demek ki kizlar bu vitamin konusunda
Kizlar bide size bi sorum olacak. Memeleriniz ne durumda ?? Benimkiler gayet yumusaklar ama areola acaip genislemis cok sasirdim. Ilk hamileligimde bu kadar genislememisti. Damarlarda belirgin ama yumusaklar. Sert ve dolgun olmasi mi gerekirdi acaba? Sizde durumlar nedir?? Paylasirsaniz cok sevinirim icime dert oldu
Benim de orta sertlikte ve areola genişlemiş, koyulaşmış durumda. Meme ucu hassasiyeti yaşıyorum ben görünür de bir şey olmasa da tahriş olmuş gibi acı hissi oluyor kıyafet falan deyinceHer drun yogurt yiyisi farkli demek ki kizlar bu vitamin konusunda
Günaydıınngünaydınnn bugün günlerden N Neess vedogavekitaplar güzel haberlerle gelin. bende 21+0 a randevu oluşturmayı düşünüyorum. benm daha çok var
güzel şeyler bekliyor emin olGünaydıınnUyana uyana bir hal oldum Ben randevumu oluşturduğumda 16+3tüm 21+1ken gidicektim karantinadan dolayı 1 hafta ileri aldık bugün 22+1 olduk bakalım bizi neler bekliyor
Bu haftalarda görülen parlaklıklar genelde ilerleyen haftalarda kayboluyormuş canım inşallah 4 hafta sonra tertemiz görmek kısmet olurKızlar selam. Dün ilk doz tetanoz aşımı oldum. İki hafta sonra covid 3. dozu ondan iki hafta sonrada tetanoz 2. dozu olucam. Detaylıya girdim herşey yolunda ama bi tek kalbinde parlaklık gördü. 4 hafta sonra tekrar kontrol edelim dedi. Allah'ım bir hareketler elleri ayakları kıpır kıpır sürekli dönüp durdu detaylıda çok uzun sürdü o yüzden. Zaten hareketleri dışarıdan net bi şekilde görülüyo son 2 haftadır. Rabbim hepimizin meleklerini korusun. Şuraya fındık burunlu oğluşumun resmini de bırakayımEki Görüntüle 2978767
Yaaa ne kadar belirgin ağzı burnuu oyy yesinlerKızlar selam. Dün ilk doz tetanoz aşımı oldum. İki hafta sonra covid 3. dozu ondan iki hafta sonrada tetanoz 2. dozu olucam. Detaylıya girdim herşey yolunda ama bi tek kalbinde parlaklık gördü. 4 hafta sonra tekrar kontrol edelim dedi. Allah'ım bir hareketler elleri ayakları kıpır kıpır sürekli dönüp durdu detaylıda çok uzun sürdü o yüzden. Zaten hareketleri dışarıdan net bi şekilde görülüyo son 2 haftadır. Rabbim hepimizin meleklerini korusun. Şuraya fındık burunlu oğluşumun resmini de bırakayımEki Görüntüle 2978767
O sütlaç gibi sallama çok fena yaa banada yaptılar ilk girdiğimde yüzüstü yatıyodu bizimkideMerhaba teyzeleriimmkendimi yüzüstü anneme yapıştırıp, ellerimle yüzümü kapattığım için pek kendimi göstermedim defalarca sütlaç gibi salladılar, ara verip annemi yürüttüler, çikolata yedirdiler ama ben hiç oralı olmadım
Çok şükür her şey yolunda kızlarkaç gündür kuduran oğluşun bugün yüzüstü yatıp kendini kapatacağı tuttu 504 gram olmuşuz bende 3 kilo almışım inanamıyorum. 2 hafta sonra kendi doktoruma randevumuz var