2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yaaa hayırlı olsuuun şu 11-12. Haftalarda tahmin etmeye kalkan doktorlara lalalalala diye bağırıp kulaklarımı tıkıcam bundan sonra hep falso heeepp

Yaaa hayırlı olsuuun şu 11-12. Haftalarda tahmin etmeye kalkan doktorlara lalalalala diye bağırıp kulaklarımı tıkıcam bundan sonra hep falso heeepp
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım kuzularımızı bende kız hissediyordum nasipte erkek annesi olmak varmış tahmini yapan doktor perinatoloji doktorumdu ama yanıldık

Birebir aynısını yaşıyorum doğru düzgün akşam yemeği bile yiyemez oldum öğle yemeğini gec saate cektım sırf bu yuzden aksam resmen bı tabak yemekle yogurtla gecıstırıyorum cnku onu bile yesem midemde şişkinlik patlıcakmış gibi hissetme var ! Bende zaten normaldede mide problemi var hazımsızlık gaz şikayetleri reflü vs olursa rezene çayı öneririm cok iyi gelıyor.. benımde sürekli burnum tıkalı buhar makınası aldım ultrasonik asırı tıkalı geceleri
N Neess

Ay ayni seyleri yasiyormusuz resmen ya benim burnumda boyle dadanınca 15 20 gun gecmiyor cok kotu oldugumda otrivin sikiyorum

Bayanlar 19.hafta bacak ağrısı yaşayan varmı hamileliğin başından beri geceleri bacaklarım ağrıyor çok güçsüz ve oynatamiyorum gece yaşayan var mı

Kızlar 2 gündür düz oturduğumda ve öne biraz eğik oturduğumda kasıklarım ağrıyor arkaya meyilli oturunca bişi yok karın büyüdüğü için mi oluyor anlamadım sizde de var mı böyle bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…