Selam güzel anne adayları nasılsınız biz iyiyiz çok şükürG GeaL @Hurremmsultann @scl88 @burguluNefes0858 M Minaprenses
kızlarr cinsiyetleriniz belli oldu muu bana bi geri dönüş yaparsanız ☺
Yaaa hayırlı olsuuunSelam güzel anne adayları nasılsınız biz iyiyiz çok şükür12. Haftada kıza benzetmişlerdi 17. Haftada yani geçen hafta oğluşum olacağını öğrendim bende erkek anası ve kaynana kategorisine girdim
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım kuzularımızıYaaa hayırlı olsuuunşu 11-12. Haftalarda tahmin etmeye kalkan doktorlara lalalalala diye bağırıp kulaklarımı tıkıcam bundan sonra hep falso heeepp
takılıyorum kuzum zaten sen iyi ol bebiş iyi olsun yeterÇalışırken her şey daha düzenli oluyor benceevdeyiz diye üşenmeye hakkımız yok mu üşendiğimden değil yürümeye halim olmadığından erteliyordum bu ara. Covidden önce yürüyordum yoksa.
Insallah ya allah yardimcimiz olsun yolun yarisini gecrikAzaltsam aç kalırım normal yiyorum aslında abartmadangeçici bir durumdur inşallah benim başımda geniz akıntısıyla dertte
Canım yarın sabah kontrolüm var inşallah ondan sonra bilgilendirme yapacağımG GeaL @Hurremmsultann @scl88 @burguluNefes0858 M Minaprenses
kızlarr cinsiyetleriniz belli oldu muu bana bi geri dönüş yaparsanız ☺
Birebir aynısını yaşıyorum doğru düzgün akşam yemeği bile yiyemez oldum öğle yemeğini gec saate cektım sırf bu yuzden aksam resmen bı tabak yemekle yogurtla gecıstırıyorum cnku onu bile yesem midemde şişkinlik patlıcakmış gibi hissetme var ! Bende zaten normaldede mide problemi var hazımsızlık gaz şikayetleri reflü vs olursa rezene çayı öneririm cok iyi gelıyor.. benımde sürekli burnum tıkalı buhar makınası aldım ultrasonik asırı tıkalı geceleriAynisi bende var kac gundur maf oldum okdr azalttimki porsiyonlari yok aksam olunca bi siskinlik bi agarlik sanki 1 ekmek yemisim midem hep rahatsiz cok zor bir durum ya ilk gebeligimde hic boyle olmamistim birde arada bi dadaniyor burnum tikaniyor surekli
günaydın hatunlar.Bir göbüş güncellemeside benden gelsin #19. Haftaya giriş
Ya maşallahhgünaydın hatunlar.Bir göbüş güncellemeside benden gelsin #19. Haftaya giriş
Ay ayni seyleri yasiyormusuz resmen ya benim burnumda boyle dadanınca 15 20 gun gecmiyor cok kotu oldugumda otrivin sikiyorumBirebir aynısını yaşıyorum doğru düzgün akşam yemeği bile yiyemez oldum öğle yemeğini gec saate cektım sırf bu yuzden aksam resmen bı tabak yemekle yogurtla gecıstırıyorum cnku onu bile yesem midemde şişkinlik patlıcakmış gibi hissetme var ! Bende zaten normaldede mide problemi var hazımsızlık gaz şikayetleri reflü vs olursa rezene çayı öneririm cok iyi gelıyor.. benımde sürekli burnum tıkalı buhar makınası aldım ultrasonik asırı tıkalı geceleri
N Neess
otrivin kortizonlu bi sprey diye biliyorum. daha doğal ürünler var aslında.Ay ayni seyleri yasiyormusuz resmen ya benim burnumda boyle dadanınca 15 20 gun gecmiyor cok kotu oldugumda otrivin sikiyorum
Pediatrik olanini sikiyorum ama cok zor durumda kalirsan sık dedi doktorum digerleri acmiyor o deniz sulari falanotrivin kortizonlu bi sprey diye biliyorum. daha doğal ürünler var aslında.
Magnezyum kullaniyor musunuz??Bayanlar 19.hafta bacak ağrısı yaşayan varmı hamileliğin başından beri geceleri bacaklarım ağrıyor çok güçsüz ve oynatamiyorum gece yaşayan var mı
Canım detayliya girdim bugün her şey yolunda inşallahGönlünden geçen olsun inşallah
Hayır doktor vermedi balık yağı ve demir kullanıyorumMagnezyum kullaniyor musunuz??