- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
Park beşik, bebek arabası, oto koltuğu, bebek telsizi, ateş ölçer Bi kaç tane de zıbın tulum falan aldım. Hastane çıkışı vs gibi çoklu parçalı kıyafetlerini falan henüz almadım. Kıyafet ve bakım ürünleri kaldı alınacak.selaaam anneleerrmmmm.. alışverişe başladınızmı neler aldınız. öneriler tavsiyeler.
Ben de bebek arabasını alıcam yılbaşından öncee, sonra bebek odasını alıp elektroniklerle devam edicem. Ateş ölçer, telsiz vs. Kıyafet işine detaylıdan sonra gireyim diyorum şimdi ufak alırım bi de küçük gelir falanselaaam anneleerrmmmm.. alışverişe başladınızmı neler aldınız. öneriler tavsiyeler.
telsiz ve bebek arabası ne aldınız?Park beşik, bebek arabası, oto koltuğu, bebek telsizi, ateş ölçer Bi kaç tane de zıbın tulum falan aldım. Hastane çıkışı vs gibi çoklu parçalı kıyafetlerini falan henüz almadım. Kıyafet ve bakım ürünleri kaldı alınacak.
bebek arabası en büyük sorunum asla beğenemiyorm. bende tam tersi battaniye kıyafetten başladım. çarşafı yastığı yatak takımı vs. önümüzdeki ay elektroniğe geçicemBen de bebek arabasını alıcam yılbaşından öncee, sonra bebek odasını alıp elektroniklerle devam edicem. Ateş ölçer, telsiz vs. Kıyafet işine detaylıdan sonra gireyim diyorum şimdi ufak alırım bi de küçük gelir falanuzun görünüyor boy olarak bizden beklenmeyen bi performans 22 den sonra biraz daha belli olur heralde minyon mu olcak uzun mu diye, birde kız olduğundan bir kez daha emin olayım dedim
telsiz ve bebek arabası ne aldınız?
bebek arabası en büyük sorunum asla beğenemiyorm. bende tam tersi battaniye kıyafetten başladım. çarşafı yastığı yatak takımı vs. önümüzdeki ay elektroniğe geçicem
Biraz biraz başladık bebek arabasını aradan çıkarttım biraz kafam rahatladı çok şükür. Stokke beat modelini tercih ettik. Diğer stokkelere göre komple katlanabiliyor tutma sapıyla değil oturma ünitesiyle yön değiştiriliyor ama uyguna aldığımız için onuda çok sorun etmedim devamı olmadığı için 3114₺ye almış olduk. Aklım cybex eezyde kaldı ama o kadar bütçe ayırmak istemedim. İlerleyen zamanda şans veririz belki. Puset alacağız sadece. Philips avent ultra air emzik, yataş juno yatak aldık. 1-2 takım hastane çıkışı bir kaç parça kıyafet, müslin, havlu kundak aldık. Sırada ateş ölçer, telsiz, süt sağma makinesi ve yatak var bakalımselaaam anneleerrmmmm.. alışverişe başladınızmı neler aldınız. öneriler tavsiyeler.
Bende bugün biraz baktım e bebekte %30a varan indirim vardı. Siz hangisini tercih ettiniz? Ben bunu beğendim sanırım bunu alacağızTelsiz "weewell" aldım. Kuzenim kullanıyor, onun tavsiyesiyle aldım. Bebek arabası "baby care bc 410" aldım
Bizim kamerasız model. Kameralı mı kamerasız mı derken bunu aldım.Bende bugün biraz baktım e bebekte %30a varan indirim vardı. Siz hangisini tercih ettiniz? Ben bunu beğendim sanırım bunu alacağız
Bende kameralı mı kamerasız mı kararsız kaldım ikiside iş görecektir ama görmek daha farklı olur sanki diye düşünüyorum. İnşallah doğru kararlar veririz aldıklarımızdan memnun kalırızBizim kamerasız model. Kameralı mı kamerasız mı derken bunu aldım.
Eki Görüntüle 2971172
Bende kameralı mı kamerasız mı kararsız kaldım ikiside iş görecektir ama görmek daha farklı olur sanki diye düşünüyorum. İnşallah doğru kararlar veririz aldıklarımızdan memnun kalırız
Oturma ünitesiyle yön değiştirme olayına taktım ben öyle olmasın istiyorum inşallah taktığıma değerBiraz biraz başladık bebek arabasını aradan çıkarttım biraz kafam rahatladı çok şükür. Stokke beat modelini tercih ettik. Diğer stokkelere göre komple katlanabiliyor tutma sapıyla değil oturma ünitesiyle yön değiştiriliyor ama uyguna aldığımız için onuda çok sorun etmedim devamı olmadığı için 3114₺ye almış olduk. Aklım cybex eezyde kaldı ama o kadar bütçe ayırmak istemedim. İlerleyen zamanda şans veririz belki. Puset alacağız sadece. Philips avent ultra air emzik, yataş juno yatak aldık. 1-2 takım hastane çıkışı bir kaç parça kıyafet, müslin, havlu kundak aldık. Sırada ateş ölçer, telsiz, süt sağma makinesi ve yatak var bakalım
kamerasız iş görür gbi ya fiyat farkı çokmuyduBizim kamerasız model. Kameralı mı kamerasız mı derken bunu aldım.
youtube daki bütün bebek arabası videolarnı izlemiş olablrm sonuçççç sıfııııır.Herşeyi 40 kere inceliyorum, yorum okumaktan helak oldumgüzel günlerde kullanır inşallah bebeklerimiz
Ah bende aynıyımHerşeyi 40 kere inceliyorum, yorum okumaktan helak oldumgüzel günlerde kullanır inşallah bebeklerimiz
Uyguna gelmemiş olsaydı bende çok takmıştım ama fiyat performansın önüne geçtiOturma ünitesiyle yön değiştirme olayına taktım ben öyle olmasın istiyorum inşallah taktığıma değeravent alıcam bende emzikle biberonu onlarda aklımda.
kamerasız iş görür gbi ya fiyat farkı çokmuydu
Şimdi e bebekte baktım kameralı 1100 kamerasız 410 civarı. Benim aldığım kamerasız trendyol da biraz daha uygun fiyatlı bu aradaOturma ünitesiyle yön değiştirme olayına taktım ben öyle olmasın istiyorum inşallah taktığıma değeravent alıcam bende emzikle biberonu onlarda aklımda.
kamerasız iş görür gbi ya fiyat farkı çokmuydu
benmki hala minikKızlar imzamda ki bebek fotoğrafına bakar mısınızyavruşum büyüdü yolu yarıladık
bu aklımda şimdilik önümüzdeki ay elektroniklere yoğunlaşırken inceleyeceğim. ateş ölçer braun yada omron düşünüyorum.Şimdi e bebekte baktım kameralı 1100 kamerasız 410 civarı. Benim aldığım kamerasız trendyol da biraz daha uygun fiyatlı bu arada
Stokke xplory alıcam bu şekilcilik beni rezil mi edicek vezir mi hepbirlikte göreceğiztelsiz ve bebek arabası ne aldınız?
bebek arabası en büyük sorunum asla beğenemiyorm. bende tam tersi battaniye kıyafetten başladım. çarşafı yastığı yatak takımı vs. önümüzdeki ay elektroniğe geçicem
Yaaaaa küçük minnoş büyüdü kocaman oldu gerçektenKızlar imzamda ki bebek fotoğrafına bakar mısınızyavruşum büyüdü yolu yarıladık