Canim bi 10 gun surmustu diye hatirliyorum . Hatta dogum gunu yakın gecmesse deyip uzulmustum, ama gecmisti . Bizimki 1 yasinda tatil icin gittigimiz otelde kapmıstı ,malum ortak alanlar mama sandalyesi vs. 3 gun orta siddetli ates vardi , ates dusunce döküntüler baslamisti. Kalabalik bir ortamdan temas eden birinden bulasmistir canimSizde döküntüler kaç gün içinde geçti acaba hatılıyor musun ? Bizim 5. Gün arttı daha da. Kendi doktoru ptesi getir dedi. Acile gitsemde birşey yapmazlar sanırım.
C Carpediem4 kendi doktoru da el ayak hastalığına benziyor muhtemelen odur dedi şimdi. Nereden kaptı anlamadım hiç
Bugünü uyku konusunda daha sakin geçirdik çok şükürAyy hadi insallah dogsunnaynen yani tamam uyumucaksan uyuma oturalim birlikte ama o ağlamalar hadii uyutayim desen direnmeler sanki ben engelliyorum uyumasini bende aynı gidip market geziyoruz , sitenin bahcesinde oturuyoruz gelip gecen kargoculara bakıyor oyalanıyor valla
Herkes bitmiş durumda bende açmı kalıyor nedir ne degildir stres icindeyim 5.ay kontrolune giden varmi aramizda 5.ayda kac gram almis bebisler merak ediyorumKızlar grup neden aktif değil nerdesiniz..
Herkesin süreci zor geçiyor galiba atak yüzünden..?
Kızlar bizde durumlar şöyle gece her 3 saate bir uyanıp ağlıyor kızım aç olduğu için.. eee artık 5 aylık olacak yeni doğan bebek gibj sürekli uyanıp emmesi normal mi sizde de aynı mı durumlar..?
Kafam kazan gibi sürekli uyanmaktan!
Kendimi toparlayamıyorum çok kötüyüm başım dönüyor artık gözlerim kararıyor çok yorgunum..
Herkes bitmiş durumda bende açmı kalıyor nedir ne degildir stres icindeyim 5.ay kontrolune giden varmi aramizda 5.ayda kac gram almis bebisler merak ediyorum
Bende moraller sıfır. Geceler uykusuz. Gündüzler yorgun.. bugünde 4.ay aşıları vardı. Kilo alımı hiç iyi değil 1 ayda 400 gr almış doktora götürün denildi. Bazen 1 saat memeden ayırmıyorum nasıl kilo alamıyor gerçekten çok üzgünüm. Doğduğundan beri çok sık kaka yapıyor ondan mı desem bilmiyorum artık onada bağlamak istemiyorum. Sanırım en azından geceleri takviye mama vereceğim. Sütüm yaramıyor yavrumaKızlar grup neden aktif değil nerdesiniz..
Kızlar bizde durumlar şöyle gece her 3 saate bir uyanıp ağlıyor kızım aç olduğu için.. eee artık 5 aylık olacak yeni doğan bebek gibj sürekli uyanıp emmesi normal mi sizde de aynı mı durumlar..?
Kendimi toparlayamıyorum çok kötüyüm başım dönüyor artık gözlerim kararıyor çok yorgunum..
Bebelerden fırsat kalmıyor canım ondan sessizdir uyumak istemiyorlar uyusa da gözü kapalı ağlıyor uyusa da dinlensek diye gözünün içine bakıyoruz resmenKızlar grup neden aktif değil nerdesiniz..
Bende moraller sıfır. Geceler uykusuz. Gündüzler yorgun.. bugünde 4.ay aşıları vardı. Kilo alımı hiç iyi değil 1 ayda 400 gr almış doktora götürün denildi. Bazen 1 saat memeden ayırmıyorum nasıl kilo alamıyor gerçekten çok üzgünüm. Doğduğundan beri çok sık kaka yapıyor ondan mı desem bilmiyorum artık onada bağlamak istemiyorum. Sanırım en azından geceleri takviye mama vereceğim. Sütüm yaramıyor yavruma
Biz yalnızca mama ile beslendigimiz halde 2 aydır kg alımı çok yavaşBende moraller sıfır. Geceler uykusuz. Gündüzler yorgun.. bugünde 4.ay aşıları vardı. Kilo alımı hiç iyi değil 1 ayda 400 gr almış doktora götürün denildi. Bazen 1 saat memeden ayırmıyorum nasıl kilo alamıyor gerçekten çok üzgünüm. Doğduğundan beri çok sık kaka yapıyor ondan mı desem bilmiyorum artık onada bağlamak istemiyorum. Sanırım en azından geceleri takviye mama vereceğim. Sütüm yaramıyor yavruma
Uyku hassas noktamiz insallah bol bol uyurlar artik yaa.. valla bu bikdiklar etrafla cok ilgileniyor. Bugun yine market gezmrye indik çıtı cıkmıyorBugünü uyku konusunda daha sakin geçirdik çok şüküruyumaya direnmek yerini yatmaya direnmeye bıraktı asla yatmayacakmış hep oturcakmış gelip geçene bakmaları beni benden alıyor ya Bugün balkon camından dışarı baktık birlikte çıtı çıkmadan dışarda olup bitenleri izledi
Hmm sanki bizimki de tam hardal sarisi degil canim ara ara yesilimsi oluyorKızlar acil yardımmm!! Kan ilacı kullanan bebeklerinizin kakasında yeşilimsilik var mı lütfen cevap verinyoksa gripten dolayimi oldu kullanirken dha ilk defa yapti da son sütüde güzel alamiyor bu ara hangisi etkiledi acaba bilemedim
Keske 3 saatte bir uyansa canim o kadar kotu durumdayim ki anlatamammKızlar grup neden aktif değil nerdesiniz..
Sanki benm kızımı anlattnzKeske 3 saatte bir uyansa canim o kadar kotu durumdayim ki anlatamammaksam 8 bucuk gibi uykuya daliyor ilk 11 bucuk 12 gibi uyaniyor sonra gece 1.5 , 2.5 seklinde saat basi uyaniyor.4 ten sonra surekli kucagimda, koy al koy al seklinde, sabah 6 bucukta komple uyaniyor. aksamlari 9 bucuk 10 da buyuk kizimla yatiyorum valla sirf ayakta kalabilmek icin yoksa 5 aydir uykusuz
Bende bu uykusuzluk çok şikayetçiyimKızlar grup neden aktif değil nerdesiniz..
40ı çıkınca uykusu düzelecek dediler. Ama hala aynı 2 saatte bir gece emmek için uyanıyor. Artık 5 aylık oldun açlığa tahammülün niye yok bari gece uyuyayyım diyorum dertleşiyoruzKeske 3 saatte bir uyansa canim o kadar kotu durumdayim ki anlatamammaksam 8 bucuk gibi uykuya daliyor ilk 11 bucuk 12 gibi uyaniyor sonra gece 1.5 , 2.5 seklinde saat basi uyaniyor.4 ten sonra surekli kucagimda, koy al koy al seklinde, sabah 6 bucukta komple uyaniyor. aksamlari 9 bucuk 10 da buyuk kizimla yatiyorum valla sirf ayakta kalabilmek icin yoksa 5 aydir uykusuz
Bende elim ayağım tutmuyor die kan verdim kan değerlerm normal çıktı. Sonra ablamla konuştum o dahiliye doktoru. Uzun süreli yorgunluk sebebiyle böyle oldğmu dinlenmem gerektiğini söyledi. Bende gel çocuğa bak ben yatayım dedmBende bu uykusuzluk çok şikayetçiyimgece zaten 11 - 12de uyuyor. Gece 2-3 kere emmeye kalkıyor. Sabah 6da tamamen uyanıyor. Bende de son zamanlarda halsizlik var. Şekerim düşüyor sanırım hep aç gibiyim. Neden böyle oldu gidip kan vereceğim. Hiç dinlenip kendime vakit ayıramıyorum gece uykusuzluk mahvediyor
Yani beterin beteri var diyorsun canım..Keske 3 saatte bir uyansa canim o kadar kotu durumdayim ki anlatamammaksam 8 bucuk gibi uykuya daliyor ilk 11 bucuk 12 gibi uyaniyor sonra gece 1.5 , 2.5 seklinde saat basi uyaniyor.4 ten sonra surekli kucagimda, koy al koy al seklinde, sabah 6 bucukta komple uyaniyor. aksamlari 9 bucuk 10 da buyuk kizimla yatiyorum valla sirf ayakta kalabilmek icin yoksa 5 aydir uykusuz
Hahahsarılalim valla bizi bizden baskası anlamazSanki benm kızımı anlattnzve beni. Sanki ben yazmışım gibi. Gelin sarılalım gardaşlar.
Yani normalde uzamasi lazim ama bende anlamadim atak diyorum uyku gerilemesi diyorum direniyorum canimYani beterin beteri var diyorsun canım..
Ben sanıyordum ki büyüdükçe dahada uzun sürecek..
Ama hala yeni doğan gibiler..
Acaba doymuyor mu diye içim içimi yiyor..
Gün boyunca hiiiiii hiiiiii mız mız kulaklarım çınlıyor artık vallaha..