2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar benim kızım kendi saçını çekiyor sonrada ağlıyor tabi acıdığı için..
Sizin bebekler de yapıyor mu bunu..
Nasıl vazgeçirebilirim

Ben anlamıyorm bu çocuklar ne istiyor neden şöyle uykuyu seven bi bebemiz olmadı

Aynen elim ayağım boşalıyor gibi halsizlik var. Vitaminler de düşükse olur mu acaba ablanıza sorar mısınız hangi vitamin almalı hiç takviye de kullanmıyorum vücut 5 ayda tükendi

Ağlanacak halimize gülüyoruz valla sabah 7 de tamamen uyanmıştı ondan beri 1 ve yarımşar saatlik 3 uyku uyudu önce uykusu gelince huysuzlanıp emer uyurdu şimdi yok daha bir de emerken kendini geri atıyor ne anlatmaya çalışıyorsa mırıldanıyor geri emmeye devam ediyor Bi emiyor Bi konuşuyor Bi yandan hoşuma gidiyor ama uykusuzluk mahvetti başım çatlayacak

Kızlar bu 4 ay atağı hepimizi mahvetti yaa..
Bugün kızım ağladı ben ağladım arttık tükendim çok çaresiz hissediyorum kendimi

Aynen elim ayağım boşalıyor gibi halsizlik var. Vitaminler de düşükse olur mu acaba ablanıza sorar mısınız hangi vitamin almalı hiç takviye de kullanmıyorum vücut 5 ayda tükendi
Ben imom latte kullanıyorum doktorum önermişti. Ablamda yeterli onu kullanman dedi ama başka markaları kullananlarda var.

Bizim atak bitmişti. 10 gün falan çok rahattık. Kızım el ayak hastalığı kaptı. Döküntüler geçene dek aşı yaptırmak istemedim. Daha 4 aylık aşımızı bugün olduk. Hala hafif hafif döküntülerimiz var. Ne zaman geçer bilmiyorum
Bizde durumlar böyle şimdilik

Biz bugün 5 aylık oldukk bugünden itibaren ufak tadımlara başlıycam kızlarr havuç kabak patates puresi yoğurt vs arttirarak gidicem meyveler en son ufak ufak başlıycam artık ki 6. Ayda hazır olsun yoksa sırf anne sütüyle iş zor 6.ayda tadım ayı olarak geçer gider başlamazsam kocaman oldu hemen activa aldım yogurdunu da onla mayalıycam

Kizlar besin alerjisi olup rota vurdurmayan oldumu aranizda ?

RABBİM tez zamanda şifa versin Inşallah canım benim.. minik kuşların derdi bitmiyor sağlık olsun napalim öyle böyle geçiyor günler işte.. rabbim beterinden korusun inşallah

Bizde hafta ya 5 aylık olacağız. Doktor kontrolü var orda sorup öyle başlamak istiyorum ek gıdaya.
Biz sofraya ne zaman otursak başlıyor ağlamaya banada verin diyo resmen ya ağzımıza bakıyor ağzını oynatıyor..
Artık dönüyor ve destekle oturuyor kızım..
Neye göre karar veriyor doktorlar acaba ek gıdaya geçelim geçmeyelim diye.. bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Mama alan bebeklerde 5. ayda genelde baslaniyor hatta 4.ayda bile başlatan doktorlar var bunun disinda kilo alimi sınırda olanlarada baslatiyorlar mama vermek yerine 5.ayda .. benim kizim sadece anne sütü alıyor bana kimse bisey demedi sadece hazır olduğunu düşünüyordum aynı sizinki gibi yapıyordu ve bugün o havuc püresini yiyişini görünce haklı olduğumu anladım sonucta tadım ayı olacak bu ay ben 6. Ayı bekleyip 7.aya uzamasını istemedim

Bizimki daha 4 ayını bitirmedi 1 haftası var elimizdekini kapacak resmen bazen meyve falan yerken ağzına veriyorum emiyor onu tadını da alınca tekrar ver diye ağlıyor zaten eli ağzından hiç çıkmıyor parmağını emiyor çıngırakları emiyor hep aç benim oğlan

Bende 5.5 aylıkken başlayacağım. Ek gıda için neler aldın. Şimdilik sadece mama sandalyesi aldık. Cam rende, termos, kaşık vs biiiir sürü bir ihtiyaç listesi var. Ama hangileri olmazsa olmazın acaba. Bende yavaştan ek gıda malzemelerimizi tamamlamak istiyorum.

Allahım saat kaç oldu hala bu çocuk uyumadı gözünde uyku da yok bırakıp uyusam ona da kıyamıyorum tek bırakmaya hareketleriyle beşiği sallıyor daha bir de normalde 11 de gece uykusuna geçerdi bugün yok emzirmekten kaburgalarım ağrıdı artık sallamada işe yaramıyor

Oyy kiyamam ben ona azcik daha sabır etsin tospiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…