4. Ay atağı cok zor oluyormus dedi herkes. Korkuyla bekliyorum resmenbi suredir cok iyi masallah kizim. 4 ay 6 günlük su an. Ne zaman oluyo bu atak Surekli Insallah gelmis gecmistir kolay atlamışızdır 8nsallah diyip duruyorum ama pek olası degil bu galiba sgsgdgd
Hormonlarınıza bi baktırın. Hormonal olabilir.Kızlar affedersiniz
Nereye danisacagimi bilemedim..
benim aşırı adet kanamam var bir saat geçmeden bir ped doluyor bende öyle hiç olmazdı doğumdan önce.. bu durumla karşılaşan var mı doktorumu aramalı mıyım bir sıkıntı mı var acaba çok endişelendim..
Hormonlarınıza bi baktırın. Hormonal olabilir.
Burada menenjit 2. Ayda yapılıyor erken değildir oyuzdenIssız orada menejit aşıları yapılıyor mu ? Bizim aşı huysuzluğumuz iki gün falan sürerdi. Geçen belki bexsero yaptırdık. O bayağı hırpaladı kızımı. 3 gün boyunca ateşi oldu. Enjeksiyon yeri de kızardı ağrı yaptı. Bir iki hafta çektik o huzursuzluğu. Acaba erken mi başladık diye tereddütte kaldım. Bexsero yaptıran anneler 2 dozu için ne düşünüyorsunuz. Ben korktum vallahi.
Siz atlatmissiniz bence 4+6 olduysa . Çünkü harika haftalar diye bir uygulama ile atakları takip ediyorum 3 ay 12 gunluguz 4. Ay atağında olduğumuzu söylüyor 12 gündür sabir ve dua ile ay sonunu bekliyorum4. Ay atağı cok zor oluyormus dedi herkes. Korkuyla bekliyorum resmenbi suredir cok iyi masallah kizim. 4 ay 6 günlük su an. Ne zaman oluyo bu atak Surekli Insallah gelmis gecmistir kolay atlamışızdır 8nsallah diyip duruyorum ama pek olası degil bu galiba sgsgdgd
Ayni durumdayım. Annem yanımda kizim artık ne annemde uyuyor ne esimde sadece bende o emerek çektiğim an kalkıyor mahvoldum 10 da uyurdu en geç suan 4 saattir uyutmaya calisiyorum Ya sabır Ya AllahBen artık saat kurmuyorum kendi uyanırsa içiyor zaten kendi de uyanıyor alışık ya merak etmeyin. Bırakın uyusun kendi uyanınca emzirin.
Aynı sizin kurduğunuz saate uyanır zaten
Ben sürekli dalga geçiyorum bu kızın neresine kurulu saat acaba hergün aynı saatde uyanıyor emiyor..
Bu gece eşim baş edemedi affedersiniz duş tan ilk kez apar topar çıktım..
Durmuyor un vücut bulmuş hali benim kız..
Eski kızımı istiyorum ben
Bizimde 22 gün var daha ooof ooofAyy en yakin sizi bitecek galiba , durum guncellemesi yapin bize lutfen. Valla bizimkide mızmız , kucakta gezerken bile mızırdanıyor. Daha ne yapabilirim yani bi tepemde tasımadıgım kaldı diyorum
Dogduğu gün değil doğacağı güne bakılıp hesaplanıyor benim kizim 37 haftalik dogdu 4.5 aylik suan ve 18 gunumuz falan var dahaSiz atlatmissiniz bence 4+6 olduysa . Çünkü harika haftalar diye bir uygulama ile atakları takip ediyorum 3 ay 12 gunluguz 4. Ay atağında olduğumuzu söylüyor 12 gündür sabir ve dua ile ay sonunu bekliyorum
Benimde bazen oyle oluyor, kızım kendisi bırakıyor tekrar alıyor falan tazyik geçene kadar ben biraz sıkıyorum düzeliyor. Bu arada öyle espri yaparlardı şaka sanardım sütüm duvara fışkırıyo diye , cidden öyle ta çocugun kafasına gözüne yüzüne her yerine fışkırıyo öyle oluncaEmerken birden süt fışkırdı bende emzirmeyi bıraktım oğlumu sakinleştirdim çünkü aşırı derecede ağladı
Aynen canım ya 2 kez gördüm fışkırdığını Bi kez benim yüzüme bile geldi diğerinde de ağlarken gördüm çocuk ondan ağlıyormuş meğerBenimde bazen oyle oluyor, kızım kendisi bırakıyor tekrar alıyor falan tazyik geçene kadar ben biraz sıkıyorum düzeliyor. Bu arada öyle espri yaparlardı şaka sanardım sütüm duvara fışkırıyo diye , cidden öyle ta çocugun kafasına gözüne yüzüne her yerine fışkırıyo öyle olunca
Dogacagi gune gore de bugun 4 ay 1 gunluk. 6 gun erken dogduDogduğu gün değil doğacağı güne bakılıp hesaplanıyor benim kizim 37 haftalik dogdu 4.5 aylik suan ve 18 gunumuz falan var daha
Merhaba benimde ilk olduğumda öyleydi 1 saat olmadan degistiriyordum hiç öyle olmazdı cok endişelenmistim ablamlar normal hamilelikten sonraki ilk adet 2. De aynı sorun olursa doktora gidersin demişlerdi 2. Adetim normale döndüKızlar affedersiniz
benim aşırı adet kanamam var bir saat geçmeden bir ped doluyor bende öyle hiç olmazdı doğumdan önce.. bu durumla karşılaşan var mı doktorumu aramalı mıyım bir sıkıntı mı var acaba çok endişelendim..
Merhaba benimde ilk olduğumda öyleydi 1 saat olmadan degistiriyordum hiç öyle olmazdı cok endişelenmistim ablamlar normal hamilelikten sonraki ilk adet 2. De aynı sorun olursa doktora gidersin demişlerdi 2. Adetim normale döndü
Gözümden kaçmış. İlk adetim benimde çok kanamalı geçti. Ama 1 saatte bir ped durduracak kadar değil. Normalde 4 gün sürerdi ve çok az kanama olurdu. Bu kez günde 7/8 kez ped değştirdim. Daha 2.si olmadı bakalım.Kızlar affedersiniz
Aşı olduğu gün değil ama ertesi gün biz de oldu. 2.ay aşılarının 2.dozları ilk dozlarda asla ateş olmamıştı.Günaydın kizlar 4.ay asilarini yaptiricam bugün, yaptıranlarda ates oldu mu acaba
Yaa ertesi gün bir deAşı olduğu gün değil ama ertesi gün biz de oldu. 2.ay aşılarının 2.dozları ilk dozlarda asla ateş olmamıştı.