2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Biz bir damla kullanıyoruz çok çok iyi geliyor bilmiyorum tr de var mi bilmiyorum ama varsa mutlaka alın..çok etkili..
Sab simplex ismi damlanın...
Var sanırım canım bende doğduğundan beri vicol kullanıyorum çok iyiydi ama bu 4 gündür veriyorum etki pek etmiyor şimdi uyandı ıkınmaktan Bi hal oldu çocuk çıkaramıyor

Benimki uyanmiyor saati duymamisim 11 de yatti 6 da kalkti cok uzun bi sure ve 4. Ay kontrolunde 650 gram alan kiizim 2 haftada sadece 150 gram almis napicagimi sasirmis durumdayim neden bukdr kilo alimi dustu noluyor diye gercekten aglamaktan mafoldum bi cocuk doktoruna gidip danisicam

Bildigim kadarıyla normalmiş 3 aydan sonra bebekler az kilo alırmış bana 4 ay kontrolün de 400 gram çok iyi dedi doktor..
Sizin çok çok almış 4 aya göre yani.. bundan sonra kilo alımı çok yavaş olacak..

Canım aslında uyku eğitimi için en doğru zaman 4.ay atağı bitimi. İnşallah bittiğinde hepimiz için her şey normale döner

Bildigim kadarıyla normalmiş 3 aydan sonra bebekler az kilo alırmış bana 4 ay kontrolün de 400 gram çok iyi dedi doktor..
Sizin çok çok almış 4 aya göre yani.. bundan sonra kilo alımı çok yavaş olacak..
Evet 4 ay kontrolunde 650 gram almistik simdi 4.5 aylik 15 gunde 150 gram alinca ne bileyim ayda en az 400 olmasi gerekiyor diye biliyodum birden evhamlandim sanirim esim aylik kontrolu gelmeden doktora gitmeyi yasakladi

Canım aslında uyku eğitimi için en doğru zaman 4.ay atağı bitimi. İnşallah bittiğinde hepimiz için her şey normale döner

Inşallah kuzumm inşallah bu atak beni aşırı zorladı diğerleri gibi değil çok zor bu kez.. bambaşka bir kız oldu bu yaa cadı..
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Evet 4 ay kontrolunde 650 gram almistik simdi 4.5 aylik 15 gunde 150 gram alinca ne bileyim ayda en az 400 olmasi gerekiyor diye biliyodum birden evhamlandim sanirim esim aylik kontrolu gelmeden doktora gitmeyi yasakladi

Bencede ayda gitmek yeterli..
Çünkü bu hafta az alır haftaya çok kilo alır bilemeyiz.. benim kızım öyle bu hafta yemiiyo diğer hafta da memeden ayrılmıyor..
Dün gece çok zor geçti bizim doktora gidelim dedim eşime..
Yarım saat sonra gülmeye başladı cadı kızım.. eşim de diyorki biz doktora gitsek şimdi bu doktora da güler biz yalancı çıkarız en iyisi oturalım oturduğumuz yerde

Hahahaha allahim yarabbim gercekten öyle doktorlar bize sorunlu gozuyle bakacak o olacak tutarlılık kalmadı bebegin durumuna gore bi öyle bi böyle ama yeter silkelenip kendime geliyorum hemen sizde takmayın ataktan böyle bunlar gecicek insallah atlaticaz

Inşallah canım benim inşallah bizim 12 gün kalmış haaa gayret

Bebişleri emerken ağlayanlar Bi baksın süt fışkırınca ağlama ihtimalleri var dün baktım süt fışkırdı ilk defa gördüm o zaman bıraktı biraz önce de emiyordu baktım çığlık çığlığa kaldı süt fışkırıyor hemen çektim sakinleştirdim öyle verdim

O neyyydiii gızz ne demek süt fışkırdı gördüm çektim vallahi anlamadım

Inşallah kuzumm inşallah bu atak beni aşırı zorladı diğerleri gibi değil çok zor bu kez.. bambaşka bir kız oldu bu yaa cadı..
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Zorlanmayan var mıdır acaba canım benim benim oğluşumda çok mız mız bir derdi yokken bile ağlıyor Sabırla atağın bitişini bekliyorum son 11 günümüz

Canim cidden aylik baktirmak daha iyi oluyor galiba, bende 2.ayda ara kontrol yaptirmistim aslinda biz o zaman kabizlik icin gitmistik o zaman kiloda olculmustu. Mama sınırındaydık resmen ama sonra ay kontroluna kadar zaman vermisti doktor. Ay kontrolunu cok iyi bir sekilde tamamlamisti entresan kilo duraklamasimi yasiyor bebeler napiyor. Bende evde tartiliyorum son muayeneden 10 gun gecti ama tartida cok degisim yok, bende ckk merak ediyorum bu ay ne kadar alicak

Zorlanmayan var mıdır acaba canım benim benim oğluşumda çok mız mız bir derdi yokken bile ağlıyor Sabırla atağın bitişini bekliyorum son 11 günümüz
Ayy en yakin sizi bitecek galiba , durum guncellemesi yapin bize lutfen. Valla bizimkide mızmız , kucakta gezerken bile mızırdanıyor. Daha ne yapabilirim yani bi tepemde tasımadıgım kaldı diyorum

En güzeli aylık oluyor sanirim aynen bnde bekleyecegim ay sonuna kadar canim hepimizin bebisleri alsin insallah kilolarini guzl guzl

Kızlar, atak haftalarınızı nasıl hesaplıyorsunuz?
Benim bebiş in günü hiç belli degildi, hamileliğim boyunca da hep gelişim geriliği olduğu icin tahmini doğum tarihi hep değişti, hiç belli bir düzende gitmedi. Güya 38+2 de doğum yaptım ama o da yalnızca son doktora göre.. Şimdiye kadarki davranışlarından da dönemi hiç anlayamadım açıkçası..

Harika haftalar kitabı aldım çocuk hangi dönemde anlayamadığından kullanamıyorum

Ayy en yakin sizi bitecek galiba , durum guncellemesi yapin bize lutfen. Valla bizimkide mızmız , kucakta gezerken bile mızırdanıyor. Daha ne yapabilirim yani bi tepemde tasımadıgım kaldı diyorum
Ah atak bitince bulutların arasından güneş çıkıyor gözüküyor uygulamada inşallah güneşli günler yakındır yoksa normalde mızmız bir bebekte değildi insan gerçekten hayret ediyor

Ben harika haftalar uygulamasını indirdim canım. Ordan takip ediyorum.

4. Ay atağı cok zor oluyormus dedi herkes. Korkuyla bekliyorum resmen bi suredir cok iyi masallah kizim. 4 ay 6 günlük su an. Ne zaman oluyo bu atak Surekli Insallah gelmis gecmistir kolay atlamışızdır 8nsallah diyip duruyorum ama pek olası degil bu galiba sgsgdgd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…