2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ne gibi belirtiler oluyor acaba?
Benim hiç aklıma gelmedi böyle bişey..
Sinsi bi durum aslında başlarında yakalamak daha iyi iştahsızlık huzursuzluk kilo alımında yavaşlama gazı var gibi ıkınmalar kimisinde ateş kusma karında şişlikte yapıyormuş ama ateş olmayadabiliyormuş içime kurt düştü belki biseyi yok bilmiyorum ama şüphelendim baktırıcam

Okuduğum kadarı ile enfeksiyon durumunda ateş oluyormuş bebekte..
Ateşini ölçüyor musunuz..
Bizde normal ateşi.
Ölçüyorum normal ama ateş olmayabiliyomuş o kurt girdi bana duramiyorum kafama takildi cocuk huzursuz uyuyamiyor gazi var gbi de yapiyor yoktu boyle bisey simdiye kadar

Ölçüyorum normal ama ateş olmayabiliyomuş o kurt girdi bana duramiyorum kafama takildi cocuk huzursuz uyuyamiyor gazi var gbi de yapiyor yoktu boyle bisey simdiye kadar
Benim kızımda da 3 ay gazı az oldu ama şimdi çok gazı var.. yedigime de çok dikkat ediyorum ama yinede gazlı. Normalde bebek ler bu konuda 3 ay sıkıntı yaşarlar bizimkiler yeni başlıyor. Bence enfeksiyon yoktur ama yinede baktır tabi. Bu aralar hepimizin bebeği huysuz bence ataktan çünkü bi gün Iyi bi gün kabus gibi..

Benim bebeğimde var. Doktor doğduğu gün ilk muayenesinde söylemişti, 5. Gün kontrolde baktı bir sıkıntı yok dedi, bir daha da sormadım
Röntgen, emar çektiren doktorlar varmış. Bize ultrasonla da bakmadı. Bebeğimin kolu morarıyordu. Onunla uğraştık pek ilgilenemedim bu konuyla. Tüylenme de var aslında. Sizde tüylenme var mıydı. Ultrasonla bakıldı mı? Sevinirim, bizim 22 sinde muayene.
Yine ben canım var evet ama doktora göstermeyi unutuyorum ya
İhmal etme canım. Bir dahaki randevusunda sorarsın.
Benim bebeğimde de var. Ultrasona girdi. Bir şey çıkmadı çok şükür. Doktor genetik olabilir dedi
Biz hiç ultrasona girmedik işte. Neden bakmadı acaba. 22 Eylül'de randevumuz gidince bakmasını isteyeyim bende.

Aynısını yapıyordu canım o yüzden ısrar etme emmesi için hep uykuluyken ver emecek zaten aç diye mamaya falan da yönelme

Ayağını basabiliyorsa sıkıntı yok diye biliyorum ama biz devlete gidiyoruz ya düzenli Bi kontrole çağırmıyor

Aynısını yapıyordu canım o yüzden ısrar etme emmesi için hep uykuluyken ver emecek zaten aç diye mamaya falan da yönelme

Zaten bikac kez denedim mamayı almıyor canım. Tadına bakıp geri çıkarıyor ya bu ne ıyyy der gibi suratını görsen
Umarım mecbur kalmayız yoksa yandık yani tadı değişik geliyor istemiyor mamayı..
Çünkü şimdiye kadar hep anne sütü içti sadece doğduğunda iki gün mama vermiştik süt henüz gelmediği için..

Aynı bizimki de sarılık için verdik 15 gün zor içti sonra istemedi şimdi düzeldik şükür daha vermiyorum diye sinirleniyor

Kızlar bebişler kaç gün kaka yapmayınca doktora götüreceğiz internette 5 yazıyor bugün 4.günümüz zeytinyağı verdim 1 çay kaşığı birazda poposuna sürdüm yapsın diye yapmazsa götüreceğim

Kızlar benim bebiş çıplaklığa alışmış. İlk 5 gün hastane çıkışı giydirdik ondan beridir zıbın atletle. Dışarı çıkarken de aynı şekilde. Hafifden gece hava serinliyor diye alt pijaması giydirdim. Tüm gece tepiklendi. Ayaklarını beşiğe pat pat vuruyor ki bunu çıkarsınlar diye

Kuzum biz 9. Günde falan götürüyordukta sürekli kabızdı, vucudu alışmıştı sanırım. Çok huysuzsa götür. Ikınıp ağlıyor mu ?

Randevulu gittim doktor 1 hafta rapor almis bilgilendirmede gelmedi kaldi baktiramadim özele gitmem gerekiyor seferihisarda yok izmire yol almam lazim esim olmadan araba kullanamam bebekle askiya alindi bugun gulucukler saciyordu annemde oh olsun iyi olmus dedi cocuk dün enfeksiyonluydu bugun gecivermis deyip kahkahalar atti saniyorum ya ayak ya dis

Diyorum ya dengesiz dengesiz bizim bebeler benim kızım da aynı ağlama krizi geçirir yarım saat sonra gülüyor ya şaka gibi kahkahalarla hemde..

Diyorum ya dengesiz dengesiz bizim bebeler benim kızım da aynı ağlama krizi geçirir yarım saat sonra gülüyor ya şaka gibi kahkahalarla hemde..
Bu atak ömrümüzü yidi uykuya dalmasi sorun her gun cesit cesit huy bi yatarak emmek ister bi kucakta hergun yeni bisey bizdede bitnesine de 15 20 gun var daha sanirim

Bu atak ömrümüzü yidi uykuya dalmasi sorun her gun cesit cesit huy bi yatarak emmek ister bi kucakta hergun yeni bisey bizdede bitnesine de 15 20 gun var daha sanirim

Şuan aşırı derecede yorgunum..
O kadar zor uyuduki bu 4 aydaki rekoru diyebilirim nasıl bir atakmış bu ya Mahfoldum ben sinirlerim çok bozuk yaa..
Eşim aldı kucağına zorla uyudu..
Asla kucakta uyutmam ben yatağına koyarım uyur.. Eşim dayanamadı umarım bundan sonra böyle kucakta uyumak istemez sürekli.. haftalardır uyku eğitimine emek veriyorum yaa..
Bir an önce bitsin bu atak ben eski kızımı özledim

Kuzum biz 9. Günde falan götürüyordukta sürekli kabızdı, vucudu alışmıştı sanırım. Çok huysuzsa götür. Ikınıp ağlıyor mu ?
Şimdilik ağlamıyor ama sancısı olduğu için doğru düzgün uyuyamıyor doğru düzgün gazda çıkarmıyor damla vermeme rağmen şu saat olmuş hala uyanık normalde çoktan uyurdu

İnanin sizle cok ayni seyleri yasiyoruz benimkide kendi uyurdu suan sadece kucakta uyuyor ayagima bile koydum dayanamadim onudaa alisik olmadigi icin asla durmadi istemedi umarim bdha uyanmaz 3.30 a saat kurdum alip emzireyim dye dünde bizimki 6 dan gece 12.30 a kadar uyumayinca kurdum durdum acmi enfeksiyonmu var virt zirt allah tum annelerin yardmcisi olsun

Ben artık saat kurmuyorum kendi uyanırsa içiyor zaten kendi de uyanıyor alışık ya merak etmeyin. Bırakın uyusun kendi uyanınca emzirin.
Aynı sizin kurduğunuz saate uyanır zaten
Ben sürekli dalga geçiyorum bu kızın neresine kurulu saat acaba hergün aynı saatde uyanıyor emiyor..
Bu gece eşim baş edemedi affedersiniz duş tan ilk kez apar topar çıktım..
Durmuyor un vücut bulmuş hali benim kız..
Eski kızımı istiyorum ben

Şimdilik ağlamıyor ama sancısı olduğu için doğru düzgün uyuyamıyor doğru düzgün gazda çıkarmıyor damla vermeme rağmen şu saat olmuş hala uyanık normalde çoktan uyurdu

Biz bir damla kullanıyoruz çok çok iyi geliyor bilmiyorum tr de var mi bilmiyorum ama varsa mutlaka alın..çok etkili..
Sab simplex ismi damlanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…