- 18 Mart 2021
- 3.316
- 3.382
- 33
Sinsi bi durum aslında başlarında yakalamak daha iyi iştahsızlık huzursuzluk kilo alımında yavaşlama gazı var gibi ıkınmalar kimisinde ateş kusma karında şişlikte yapıyormuş ama ateş olmayadabiliyormuş içime kurt düştü belki biseyi yok bilmiyorum ama şüphelendim baktırıcamNe gibi belirtiler oluyor acaba?
Benim hiç aklıma gelmedi böyle bişey..
Ölçüyorum normal ama ateş olmayabiliyomuş o kurt girdi bana duramiyorum kafama takildi cocuk huzursuz uyuyamiyor gazi var gbi de yapiyor yoktu boyle bisey simdiye kadarOkuduğum kadarı ile enfeksiyon durumunda ateş oluyormuş bebekte..
Ateşini ölçüyor musunuz..
Bizde normal ateşi.
Benim kızımda da 3 ay gazı az oldu ama şimdi çok gazı var.. yedigime de çok dikkat ediyorum ama yinede gazlı. Normalde bebek ler bu konuda 3 ay sıkıntı yaşarlar bizimkiler yeni başlıyor. Bence enfeksiyon yoktur ama yinede baktır tabi. Bu aralar hepimizin bebeği huysuz bence ataktan çünkü bi gün Iyi bi gün kabus gibi..Ölçüyorum normal ama ateş olmayabiliyomuş o kurt girdi bana duramiyorum kafama takildi cocuk huzursuz uyuyamiyor gazi var gbi de yapiyor yoktu boyle bisey simdiye kadar
Doktorunuz da öyle dediyse içinizi ferah tutun. Sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah, hayırlı olsun bebişiniz.Dr a mesajla sordum normal dedi. Cuma gunu keseyi gormek icin gidicez ins
Röntgen, emar çektiren doktorlar varmış. Bize ultrasonla da bakmadı. Bebeğimin kolu morarıyordu. Onunla uğraştık pek ilgilenemedim bu konuyla. Tüylenme de var aslında. Sizde tüylenme var mıydı. Ultrasonla bakıldı mı? Sevinirim, bizim 22 sinde muayene.Benim bebeğimde var. Doktor doğduğu gün ilk muayenesinde söylemişti, 5. Gün kontrolde baktı bir sıkıntı yok dedi, bir daha da sormadım
İhmal etme canım. Bir dahaki randevusunda sorarsın.Yine ben canım var evet ama doktora göstermeyi unutuyorum ya
Biz hiç ultrasona girmedik işte. Neden bakmadı acaba. 22 Eylül'de randevumuz gidince bakmasını isteyeyim bende.Benim bebeğimde de var. Ultrasona girdi. Bir şey çıkmadı çok şükür. Doktor genetik olabilir dedi
Aynısını yapıyordu canım o yüzden ısrar etme emmesi için hep uykuluyken ver emecek zaten aç diye mamaya falan da yönelmeEmiyor canım ama 1 dakika fln sonra ısrarla veriyorum geri çekiliyor..
Gece emdi cadaloz dediğin gibi uykulu ya..
Bu aralar bi huysuz bi huysuz.. yarım saat sonra da çığlık çığlığa eğleniyor gülüyor ya şaka gibi..
Ayağını basabiliyorsa sıkıntı yok diye biliyorum ama biz devlete gidiyoruz ya düzenli Bi kontrole çağırmıyorRöntgen, emar çektiren doktorlar varmış. Bize ultrasonla da bakmadı. Bebeğimin kolu morarıyordu. Onunla uğraştık pek ilgilenemedim bu konuyla. Tüylenme de var aslında. Sizde tüylenme var mıydı. Ultrasonla bakıldı mı? Sevinirim, bizim 22 sinde muayene.
İhmal etme canım. Bir dahaki randevusunda sorarsın.
Biz hiç ultrasona girmedik işte. Neden bakmadı acaba. 22 Eylül'de randevumuz gidince bakmasını isteyeyim bende.
Aynısını yapıyordu canım o yüzden ısrar etme emmesi için hep uykuluyken ver emecek zaten aç diye mamaya falan da yönelme
Aynı bizimki de sarılık için verdik 15 gün zor içti sonra istemedi şimdi düzeldik şükür daha vermiyorum diye sinirleniyorZaten bikac kez denedim mamayı almıyor canım. Tadına bakıp geri çıkarıyor ya bu ne ıyyy der gibi suratını görsen
Umarım mecbur kalmayız yoksa yandık yani tadı değişik geliyor istemiyor mamayı..
Çünkü şimdiye kadar hep anne sütü içti sadece doğduğunda iki gün mama vermiştik süt henüz gelmediği için..
Kuzum biz 9. Günde falan götürüyordukta sürekli kabızdı, vucudu alışmıştı sanırım. Çok huysuzsa götür. Ikınıp ağlıyor mu ?Kızlar bebişler kaç gün kaka yapmayınca doktora götüreceğiz internette 5 yazıyor bugün 4.günümüz zeytinyağı verdim 1 çay kaşığı birazda poposuna sürdüm yapsın diye yapmazsa götüreceğim
Randevulu gittim doktor 1 hafta rapor almis bilgilendirmede gelmedi kaldi baktiramadim özele gitmem gerekiyor seferihisarda yok izmire yol almam lazim esim olmadan araba kullanamam bebekle askiya alindiBenim kızımda da 3 ay gazı az oldu ama şimdi çok gazı var.. yedigime de çok dikkat ediyorum ama yinede gazlı. Normalde bebek ler bu konuda 3 ay sıkıntı yaşarlar bizimkiler yeni başlıyor. Bence enfeksiyon yoktur ama yinede baktır tabi. Bu aralar hepimizin bebeği huysuz bence ataktan çünkü bi gün Iyi bi gün kabus gibi..
Diyorum ya dengesiz dengesiz bizim bebeler benim kızım da aynı ağlama krizi geçirir yarım saat sonra gülüyor ya şaka gibi kahkahalarla hemde..Randevulu gittim doktor 1 hafta rapor almis bilgilendirmede gelmedi kaldi baktiramadim özele gitmem gerekiyor seferihisarda yok izmire yol almam lazim esim olmadan araba kullanamam bebekle askiya alindibugun gulucukler saciyordu annemde oh olsun iyi olmus dedi cocuk dün enfeksiyonluydu bugun gecivermis deyip kahkahalar atti saniyorum ya ayak ya dis
Bu atak ömrümüzü yidiDiyorum ya dengesiz dengesiz bizim bebeler benim kızım da aynı ağlama krizi geçirir yarım saat sonra gülüyor ya şaka gibi kahkahalarla hemde..
Bu atak ömrümüzü yidiuykuya dalmasi sorun her gun cesit cesit huy bi yatarak emmek ister bi kucakta hergun yeni bisey bizdede bitnesine de 15 20 gun var daha sanirim
Şimdilik ağlamıyor ama sancısı olduğu için doğru düzgün uyuyamıyor doğru düzgün gazda çıkarmıyor damla vermeme rağmen şu saat olmuş hala uyanık normalde çoktan uyurduKuzum biz 9. Günde falan götürüyordukta sürekli kabızdı, vucudu alışmıştı sanırım. Çok huysuzsa götür. Ikınıp ağlıyor mu ?
İnanin sizle cok ayni seyleri yasiyoruz benimkide kendi uyurdu suan sadece kucakta uyuyor ayagima bile koydum dayanamadim onudaa alisik olmadigi icin asla durmadi istemedi umarim bdha uyanmaz 3.30 a saat kurdum alip emzireyim dyeŞuan aşırı derecede yorgunum..
O kadar zor uyuduki bu 4 aydaki rekoru diyebilirim nasıl bir atakmış bu ya Mahfoldum ben sinirlerim çok bozuk yaa..
Eşim aldı kucağına zorla uyudu..
Asla kucakta uyutmam ben yatağına koyarım uyur.. Eşim dayanamadı umarım bundan sonra böyle kucakta uyumak istemez sürekli.. haftalardır uyku eğitimine emek veriyorum yaa..
Bir an önce bitsin bu atak ben eski kızımı özledim
İnanin sizle cok ayni seyleri yasiyoruz benimkide kendi uyurdu suan sadece kucakta uyuyor ayagima bile koydum dayanamadim onudaa alisik olmadigi icin asla durmadi istemedi umarim bdha uyanmaz 3.30 a saat kurdum alip emzireyim dyedünde bizimki 6 dan gece 12.30 a kadar uyumayinca kurdum durdum acmi enfeksiyonmu var virt zirt allah tum annelerin yardmcisi olsun
Şimdilik ağlamıyor ama sancısı olduğu için doğru düzgün uyuyamıyor doğru düzgün gazda çıkarmıyor damla vermeme rağmen şu saat olmuş hala uyanık normalde çoktan uyurdu