2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar tahlillerim sonuçlanmış idrar yolu enfeksiyonu çıktı Dr saşe vermiş tek seferlik inşallah iyi gelir de geçirir ya idrar yolu enfeksiyonu sıkıntılara yol açabiliyormuş
Merhaba geçmiş olsun öncelikle. İdrar yolu enfeksiyonunda belirtiniz varmıydı, hiçbi belirti yokken tahlildemi çıktı. Bende 6+2 ike gittiğimde hiç bi tahlil istemedi doktorum diye endişelendim 8.haftada yapıcam dedi ama sonuçta belirtisiz idrar yolu enfeksiyonu varsa zararlı değil mi iki haftanın bilmeden geçmesi.zaten bulantıdan su da içemiyorum

Kızlar covid aşısının 2.dozunu gebelikten henüz vurulamadım. Ailem de şehir dışında olduğu için seyahat etmelerim oluyor. Hamilelikten dolayı aşı vurulamadığına dair bir belge, bildiri, yazı vs. alınabiliyor mu bilginiz var mı?

kızlar selam, biz çarşamba gidicez kalp atışına da bende nerdeyse hiç bi hamilelik belirtisi yok ya, azcfık midem kazınır gibi oluyodu o da kalmadı. endişeliyim biraz. sizde durumlar nedir?
Bende de yok canım.Ne mide bulantısı ne aşerme

Ben sabah gittim geldim . Karından duyduk kalp artışını ama bende myom var hamilelikten öncede vardi sapli myom, yalniz büyüyor oda , lekelenme i icin Iğne oldum Progestana devam.yalniz kan sulandirici hap içmem gerek leke geçmediği icin başlayamadım. Myomdan dolayi canim sıkılıyor cok aslinda erken doğum riski var . Doktor dedi gerçi bilemeyiz tamamen rahmi kapatan myomla 40 haftada doğum yapanida gördüm. Bekleyeceğiz bakalim

Ben 2 gün önce gittim 5+4 ya da 5 idi kese gördük, haftaya Çarşamba da kalp atışı için gidicez. Evet evet dosyan açılsın, testlere başlarlar mantıklı.
Merhaba 5+4 de bebeği gordunuzmu sadece kesemi gördünüz

Ben sabah gittim geldim . Karından duyduk kalp artışını ama bende myom var hamilelikten öncede vardi sapli myom, yalniz büyüyor oda , lekelenme i icin Iğne oldum Progestana devam.yalniz kan sulandirici hap içmem gerek leke geçmediği icin başlayamadım. Myomdan dolayi canim sıkılıyor cok aslinda erken doğum riski var . Doktor dedi gerçi bilemeyiz tamamen rahmi kapatan myomla 40 haftada doğum yapanida gördüm. Bekleyeceğiz bakalim
hadi hayırlı olsun, içini ferah tut :)

sadece kese gördük :)
Bgn bende 5+4 oldum sabah doktora gittik bizde kese gördük çok şükür ama bı korktum bebeği göremedik die ama doktorum dedi şuan erken 2 hafta sonra gel hem bebeği hemde kalp atışlarını görürüz dedi inşallah hepimiz görürüz🤲🤲

Bgn bende 5+4 oldum sabah doktora gittik bizde kese gördük çok şükür ama bı korktum bebeği göremedik die ama doktorum dedi şuan erken 2 hafta sonra gel hem bebeği hemde kalp atışlarını görürüz dedi inşallah hepimiz görürüz🤲🤲
aynen, bana da 10 gün sonraya randevu yazdı, çarşamba günü gideceğim :)

Kızlar merhabaaa nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Yarın karantinamın son günü. 22sinde doktora gideceğiz. Umarım sağlıklı ilerlemiştir bu süreç🙏🏻
Muayene günü 6+5 olacak inşallah. Kalp atışını da duyarız değil mi?

X