- 6 Ağustos 2021
- 436
- 176
- 29
Aradım ulaşamıyorum hastaneye gitsem mi acaba yapabilecekleri bir şey var mıdırDoktorunu ara tatlım hemen.
Yoğun mu çok lekelenmeDünden beri sancımda vardı ya
Evet canım hayırlısı olsun inşallahAy evet bir gün bizim aramız, bebişler sağlıkla gelsinler inşallah peş peşe olur bizim doğumlar
Onlar ulasir belki doktoruna. Git istersen ya. Bana hemen proluton depot verdi. Ama önce hcg ve progesteron hormon testi istemişti.Aradım ulaşamıyorum hastaneye gitsem mi acaba yapabilecekleri bir şey var mıdır
Ben ara ara çok üşüyorum ama birden sıcak basıyor o an çok serin Bi yerde olmak istiyorum iyice dengesizleştimAşırı terleyeniniz var mı normal midir bu kadar terleme ya sıcak basması gibi değil
Canım stres yapma pembe ve kahverengi lekelenme yerleşme kanaması diye biliyorum ben, sıklığı çok değilse ve kırmızı değilse endişe etmeKızşar benden de pembe lekelenmeler gelmeye başladıne yapmalıyım hastaneye gitmelimiyim
Gitseniz daha iyi olur gibi önlem amaçlı ilaç verebilirler belki daha artmadanKızşar benden de pembe lekelenmeler gelmeye başladıne yapmalıyım hastaneye gitmelimiyim
Ben de öyle bazen bir üşeme geliyor sonra bir bakıyorum sıcak basmış hormonların gücüBen ara ara çok üşüyorum ama birden sıcak basıyor o an çok serin Bi yerde olmak istiyorum iyice dengesizleştim
Sıcak basınca Bi de odalara sığamıyorum bulunduğum ortamı terk edesim geliyorBen de öyle bazen bir üşeme geliyor sonra bir bakıyorum sıcak basmış hormonların gücü
Ben de soğukta ayağıma çorap giyip üstüme örtü örtüyorum sonra sıcak oluyor her şeyi atıyorum üstümdenSıcak basınca Bi de odalara sığamıyorum bulunduğum ortamı terk edesim geliyor
Gebyfol kullanıyorum ben doktorum onu önerdiKizlar demir folik asit ilaci olarak ne onerirsiniz yarin almam lazim da. Folidoce kullaniyodum ben degistiricem gibi
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel.Allah razı olsun kızlar çok moral oldunuz
Yoldayız hastaneye gidiyoruz inşaAllah güzel haberler verebilirim size
Demir ilacı olacak gyno ferro sanol folik asit olarak folic1 kullanıyorumKizlar demir folik asit ilaci olarak ne onerirsiniz yarin almam lazim da. Folidoce kullaniyodum ben degistiricem gibi
Aradım ulaşamıyorum hastaneye gitsem mi acaba yapabilecekleri bir şey var mıdır
Öyle yazmışlar da birkaç yerde. Sormadım hiç doktora daTavuğun bi zararı mı varmış hiç duymadım, bende yiyorum hep
Hemen acile görünmeni tavsiye ederim. Düşük ihtimaline karşı iğne falan vuruyorlar en azındanKızşar benden de pembe lekelenmeler gelmeye başladıne yapmalıyım hastaneye gitmelimiyim
Merhaba herkese topiği yeni gördüm hemen geleyim dedim :)Kızlar tablo başlıkları bunlar. Beni etiketlemeyi unutmayın lütfen yoksa geri sayfalarda kalır yazdıklarınız.
HAMİŞ ADI
KAÇINCI ÇOCUK(Gebelik değil çocuk arkadaşlar)
KESE GÖRME
KALP ATIŞI