2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim de ilk. hiç hamile kalamadım daha önce.
Şu an çok mutsuzum ama yine başladı kanamam. Sanırım devam etmicek benim gebeliğim.
Canım sakin ol üzme kendini stres oldukça daha çok geliyor. Benim ay başından beri lekelenmem geçmedi. Bir umut bekliyorum. Kese göründü yarın tekrar kontrolüm var nasipten öte yol yok. Bazen bende umutsuzluğa düşüyorum ama sağlıksız olana yapacak hiç bir şey yok.

Canım sakin ol üzme kendini stres oldukça daha çok geliyor. Benim ay başından beri lekelenmem geçmedi. Bir umut bekliyorum. Kese göründü yarın tekrar kontrolüm var nasipten öte yol yok. Bazen bende umutsuzluğa düşüyorum ama sağlıksız olana yapacak hiç bir şey yok.
Inşallah çok mutlu haberler alirsin yarın canım. Kaç haftalık seninki?
Evet herşey nasıp tabiki. Umarım hepimizin bebekleri sağlıklıdır da burda mayısta doğurduk diye yazarız 🤲

Inşallah çok mutlu haberler alirsin yarın canım. Kaç haftalık seninki?
Evet herşey nasıp tabiki. Umarım hepimizin bebekleri sağlıklıdır da burda mayısta doğurduk diye yazarız 🤲
6+3 son adete göre. İnşallah hiç birimiz o boşluğa düşmeyiz. Rabbim her şeyin en hayırlısını nasip etsin. Kanaman ne sıklıkta geliyor? Çamaşırına bulaşacak derecede geliyor mu peki

6+3 son adete göre. İnşallah hiç birimiz o boşluğa düşmeyiz. Rabbim her şeyin en hayırlısını nasip etsin. Kanaman ne sıklıkta geliyor? Çamaşırına bulaşacak derecede geliyor mu peki
Damlalar halinde. Önce koyu kırmızıyd bi kaç damla çamaşırda. Sonra kahverengimsi oldu. Yine damla damla ama sol kasığımda da ağrılar var.

6 saate bir progestan fitil. Sabah akşam prolutex . 4 günde bir proluton depot.
Doktor olabilir kanama dedi ama geçmiyor günler 2 gündür gelmiyordu bugün gelince yine çok kötü hissettim. Ilk hamileliğin.
İnşallah hiçbir sorun olmaz yerleşme kanaması bazen normal adet gibi bile olabiliyormuş, şuda var bu dönemlerde düşen bebekler genelde sağlıksız oldukları için düşüyorlar mevlam herşeyin hayırlısını nasip etsin canım içini ferah tut

Damlalar halinde. Önce koyu kırmızıyd bi kaç damla çamaşırda. Sonra kahverengimsi oldu. Yine damla damla ama sol kasığımda da ağrılar var.
Canlı kırmızı olmadığı sürece kendini çok sıkıntıya sokma hatta benim kırmızıda oldu ama hiç ağrım vs yoktu kanama alanı bile yoktu kese etrafında. dayanamayacak derecede bir ağrı olması lazım ve parça ya da pıhtılı olması lazım düşük için tabi hiç ağrı olmayan düşüklerde var ama çoğunluk böyle oluyormuş. Benimde gündüzleri sildikçe geliyor gece hiç gelmiyor inşallah ikimiz içinde geçici bir süreçtir.

İnşallah hiçbir sorun olmaz yerleşme kanaması bazen normal adet gibi bile olabiliyormuş, şuda var bu dönemlerde düşen bebekler genelde sağlıksız oldukları için düşüyorlar mevlam herşeyin hayırlısını nasip etsin canım içini ferah tut
Amin canım herşeyin hayırlısı. Inşallah yerleşmeye çalışıyordur haylaz 🤲

Canlı kırmızı olmadığı sürece kendini çok sıkıntıya sokma hatta benim kırmızıda oldu ama hiç ağrım vs yoktu kanama alanı bile yoktu kese etrafında. dayanamayacak derecede bir ağrı olması lazım ve parça ya da pıhtılı olması lazım düşük için tabi hiç ağrı olmayan düşüklerde var ama çoğunluk böyle oluyormuş. Benimde gündüzleri sildikçe geliyor gece hiç gelmiyor inşallah ikimiz içinde geçici bir süreçtir.
Inşallah canım dua edicem senin için de. O bi kaç damla gelende çok minik bir pıhtı da gördüm ondan sonra panikledim. Ama çok minikti ve şimdilik devamı gelmedi. Bakalım

İnşallah geç döllenme belirtisidir...peki kalp atışı duyulmadan önce herhangi bir lekelenme ya da kanama yaşadınız mı,bende şuan öyle bişey olmadı,ve göğüslerim çok sis ve ağrıyor..yani belirtiler aynı şekilde devam mı ediyor acaba,ilk tecrubem olduğu için kıyaslama şansım da yok
Ben herhangi bir kanama yaşamadım. Ama hamileliğin basından beri hicbir belirti de olmamıştı. Sizde devam etmesi iyi yönde olabilir belki

Kızlar siz tavuk yemiyor musunuz ya az önce gördüm yorumlarda. Ben arada tavuk döner yiyorum seviyorum diye . Yememem mi gerekir

Kızlar siz tavuk yemiyor musunuz ya az önce gördüm yorumlarda. Ben arada tavuk döner yiyorum seviyorum diye . Yememem mi gerekir
Hormonlu olduğu için yemeyin dediler bende çok seviyorum ama şuan aşerme gibi bir durum olmayınca yemiyorum olurda tavuk aşerirsem o zaman düşünürüm

Herkese merhaba,Benimde Sat 21 temmuzdu.Regl gecikince hayal kırıklığı yaşamamak için test yapmayı hep erteledim.Cunku 5 defa başarısız tüp bebek hikayem var.Yasimizdan ve değerlerimizden dolayı normal yolla olmayacagi 3 doktor tarafından da söylenmişti..Ve adet gecikmesinin 9.gunu mucize yaşadık ve hamile olduğumu öğrendim.Hem de normal yolla🥰 Değerim 9.gun gecikmesi için 102 düşük gibiydi ama doktor iki kat artık yeterli geç döllenme olabilir dedi.27 Ağustos ta (2 gün arayla) sonucun 216 çıktı yani ikiye katlamış.. Umarım yeniden 2 gün sonrada ikiye katlar.Allah isteyen herkese nasip etsin.hepimiz Nisan-Mayis gibi cennet kokularini içimize çekeriz inşallah❤️🧿
Canım çok sevindim çok. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin 🧿🧿

X