Benim de ilk. hiç hamile kalamadım daha önce.İnşaallah çok güzel olacam arkadaşım
Senin ilk bebek mi. Benim hem ilk hemde 18 yıl üstüne
Yine başladı kanama benim. Umudum azalıyor gitgideOluyormuş aslında lekelenme bazen gönlünüzü ferah tutun. Sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza. Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah kesesini görürsünüz
Cok sevindim senin adına tam bir mucize deseneİnşaallah çok güzel olacam arkadaşım
Senin ilk bebek mi. Benim hem ilk hemde 18 yıl üstüne
Hadi hayırlısı canım benim inşallah güzel haberlerini bekliyorumSalı günü inşaAllah randevum bende o güne 5+2 olmuş oluyorum
Merhaba benimde yakın zamanlarda olduğu için yazıyorum sat 22 bende geçen hafta cuma gitmiştim kalp atışları için normalde Sat’a göre 7+1 olması gerekirken 6+2 çıktı ama kalp atışlarını duydum belki geç döllenmedir sizin de herkes farklı haftalar da duyabiliyor içinizi rahat tutun hayırlısını isteyen inşallah öyledir. Diğer ihtimali düşünürseniz benim de 2 kaybım oldu 6 haftalık kalıyordu 10.haftaya kadar bekledim ama 6.haftada kalmıştı ilkinde hiçbir belirti olmadı en ufak bi lekelenme dahi olmamıştı kürtaj olmuştum. İkincide yine aynı 8.haftaya yakın gittim yine 6 haftalık görünüyor ve kalp atışı yok doktora gittiğim günden sonra kahverengi lekelenmem başladı sonra kanamaya dönüştü düşük yaptım. Aynı kişide de farklı şekilde olabiliyor her hamilelik farklı gerçekten ama göğüs hassasiyetim diğerlerinde de olmasına rağmen bu kadar değildi.Diğerlerinde mide bulantım yoktu bu sefer var ama herkeste farklı tabi bu durumİnşallah geç döllenme belirtisidir...peki kalp atışı duyulmadan önce herhangi bir lekelenme ya da kanama yaşadınız mı,bende şuan öyle bişey olmadı,ve göğüslerim çok sis ve ağrıyor..yani belirtiler aynı şekilde devam mı ediyor acaba,ilk tecrubem olduğu için kıyaslama şansım da yok
Rabbim yar ve yardımcın olsun kanaması olan çok kişi var bu grupta da olan oldu hemen ümidini yitirme Rabimden ümit kesilmezBenim de ilk. hiç hamile kalamadım daha önce.
Şu an çok mutsuzum ama yine başladı kanamam. Sanırım devam etmicek benim gebeliğim.
Bana tavuk yemeyin demişlerdi transfer günü ama şimdileri aşeriyorsunuz arada bir olur heraldeKızlar canım acayip tavuk dünyası menülerinden istiyor sizce yesem zararlı olur mu
Evet dua ediyorum kaybetmemek icin.Rabbim yar ve yardımcın olsun kanaması olan çok kişi var bu grupta da olan oldu hemen ümidini yitirme Rabimden ümit kesilmez
Allah size bağışlasın inşallah bebeğinizi sağlıkla. Umarım yerleşme kanamasıdır sadeceYine başladı kanama benim. Umudum azalıyor gitgide
Ay vallahi ben annemlere söyledim eşim annesine sonra ben çok yakın arkadaşıma söyledim falan derken biz de söyledik çok yakınlarımıza. Allahım utandırmasın hiçbirimiziMerhaba, benim ilk gebeliğim olduğu için çok yakınlarımıza söyledik, tutamadık sevincimizi inşallah Allah utandırmasın
Amin canım amin içimizi ferah tutalım ki güzel olsun her şeyAy vallahi ben annemlere söyledim eşim annesine sonra ben çok yakın arkadaşıma söyledim falan derken biz de söyledik çok yakınlarımıza. Allahım utandırmasın hiçbirimizi
Sadece ablamlara ve çok yakın bir iki arkadaşıma söyledim, geri kalanlara keseMerhaba hanımlar acaba ailelere söylediniz mi ben geçen sefer çok erken söylediğim için şimdi biraz beklemek istiyorum ama paylaşma heyecanı da var bilemedim siz ne durumdasınız
Valla ben burger king yedim Allah affetsinKızlar canım acayip tavuk dünyası menülerinden istiyor sizce yesem zararlı olur mu
Progestan fitil ve iğne kullanıyor musun? İğne çok önemli (prolutex) daha önce düşüğun var mıydıEvet dua ediyorum kaybetmemek icin.
Bende de ara ara oluyor ya ne olacak halimizKızlar gazman gibi dolaşıyorum yaaaa herkeste böyle mi
6 saate bir progestan fitil. Sabah akşam prolutex . 4 günde bir proluton depot.Progestan fitil ve iğne kullanıyor musun? İğne çok önemli (prolutex) daha önce düşüğun var mıydı
Rabbim hayırlısını nasip etsin yar ve yardımcın olsun
oAllah size bağışlasın inşallah bebeğinizi sağlıkla. Umarım yerleşme kanamasıdır sadeceDualarım sizinle