- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı, Allah kolaylaştırsın minnoşunla kavuştursun insallah canım güzel haberlerini bekliyoruzSelam arkadaşlar. Bende sonunda doğum için gün aldım sancı vs hiç belirtim yok hala. Önce suni sancıyla deniycez, olmadı sezeryan. Ptesi sabah 10 da yatışım yapılacak. Hem heyacan hem korku var. Minnoşumu görücem sonundaaa :)
Yanlis yazmışım uyku sersemi, geçirmemeye yazacaktım3 saati geçirmeye bakin, en güzeli 2 saat de ben de kalkmiyorum 2 saate. Üzerini soymak, altını değiştirmek, ıslak mendille yüzünü silmek, bezini değiştirince gitmiyorum ben bacaklarıyla, ayaklarıyla, elleriyle oynuyorum. Bir d eden etkili olan omurgasında bastırmadan ellerimi gezdirmek oluyor. Ama gece uyanıp emzirmekten çok bebeği uyandırmak yoruyor cidden.
Benimki uyandiginda cok sık uyanıyor, meme istiyor surekli. Sonrasinda bi huzur bulup uyumussa kac saat olsa da uyandirmiyorum valla anca o firsati bulmusken ben de dinlenim de sut gelsin , yoksa sık uyanip uykusuz kalinca sut de olmuyorKızlar bebiş gece çok zor uyanıyor :/ nasıl uyandiriyorsunuz emzirmek için. Dört saat geçti son beslenme üzerinden, bir şey olur mu
Dogum yaptınız mı nasıl geçti dogumunuzAmin, inşallah
Ben de nidicard kullandım yaklaşık 6 hafta ama böyle bir yan etki yasamadimKızlar nidicard kullanıp burnu şişen oldumu burnumun içi şişti nefes almakta zorlanıyorum ara verelim dedi doktor ilaca ama sancım var nasıl olacak bilmiyorum başına gelen varmı
Benim daha 25 haftalık napıcam hiç bilmiyorum panik haldeyim başkada ilaç yok Doğumu engelleyenBen de nidicard kullandım yaklaşık 6 hafta ama böyle bir yan etki yasamadim
Amiiinn sağol. Minnoşun kendi gelmedi, inşallah ptesi çok nazlanmaz.Hadi hayırlısı, Allah kolaylaştırsın minnoşunla kavuştursun insallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Yaptım doğum, spinal anestezi oldum. Çok rahat geçti. 3550 gram doğdu, emzirme çalışmaları biraz zor ama alışacağız ikimizde.Dogum yaptınız mı nasıl geçti dogumunuz
Evet senin minnoş baya nazlı çıktı iyi gidiyor şükür mama uyku alt değişme kısır döngüsü içerisinde yuvarlanıp gidiyoruz şükürler olsunAmiiinn sağol. Minnoşun kendi gelmedi, inşallah ptesi çok nazlanmaz.
Senin kızın nasıl, annelik nasıl gidiyor. Ay grupta hamile kalmadı. Galiba kelebek var, başkada herkes anne konumuna geçti. Bizimki hala kanala inemedi.
Aşk olsun beni gebeşten saymıyor musunuz asıl sona ben kaldımAmiiinn sağol. Minnoşun kendi gelmedi, inşallah ptesi çok nazlanmaz.
Senin kızın nasıl, annelik nasıl gidiyor. Ay grupta hamile kalmadı. Galiba kelebek var, başkada herkes anne konumuna geçti. Bizimki hala kanala inemedi.
Ay senin bir ara sancın gelmişti sanki. O geri mi gitti kızlar bu sancı mı diye soran herkes 2 güne kalmadan doğum yaptı. Sende yaptın galiba diye aklımda kaldıAşk olsun beni gebeşten saymıyor musunuz asıl sona ben kaldım
Yok bacım geri gitti üstüne bide daha kanala girmiş değiliz yarın son kontrol bakalım ne diyecekAy senin bir ara sancın gelmişti sanki. O geri mi gitti kızlar bu sancı mı diye soran herkes 2 güne kalmadan doğum yaptı. Sende yaptın galiba diye aklımda kaldı
Doktorun ne diyor peki ne zaman doğumu başlatabilirmiş. Benim 41+1 de ama geç mi bilmiyorum. Bebek için sorun olur mu vs kafamda da bir sürü soru var. Her gün acile kontrole gidiyorum. Nts ultrason biraz sıra bekle doktor çıkmış doktoru bekle.. derken 2.5/3 saate maloluyor. Ama ptesinden önce başlatamayız herşey normalse de diyorlar. Ben anlamıyorum bu doktorları hazır normalken doğuma alsalar hergğn hastaneye git gele tercih ederdim.Yok bacım geri gitti üstüne bide daha kanala girmiş değiliz yarın son kontrol bakalım ne diyecek
Canım sana bakmaya girmiştim foruma ne alemdesin ? Bebiş baya nazlı çıktı yeri rahat demekki maşallahAmiiinn sağol. Minnoşun kendi gelmedi, inşallah ptesi çok nazlanmaz.
Benim bayramın 1 ve 2. Günü sancılarım oldu ama dün ve bugun olmadı bidaha geri gitti , sadece aşağı çok güçlü bir bastırma hissi oluyor baya can yakıcı doğum kanalına mı giriyor acaba neye işaret ediyo anlamadımAy senin bir ara sancın gelmişti sanki. O geri mi gitti kızlar bu sancı mı diye soran herkes 2 güne kalmadan doğum yaptı. Sende yaptın galiba diye aklımda kaldı
Kızlar açıklığa nasıl bakıyor doktorlar ? Ultrason ile mi yoksa başka şekilde mi ?Hayirli gunler kizlarrr
Benimde dun gece asiri bastiran sabah olunca teklemeye baslayan sancilarim wardi
Hastaneye gittim nst de sanci cikmadi ama aciklikk warmis cok sukur
Yarin sekiz gibi gidecegim yatisim yapilacak simdilik hersey normal gozukuyo
İnsaAllah kolay bir dogum olur
Yarina kadar da bi uc santim daha acilirsa geriye pek bisey kalmaz
Rabbim yarin dogum yapacaklara kolaylik wrrsin
Yaklasik bir aydir muallakyaydik ama gununu doldurmadan gelmedi ufaklikhakkimizda hayirlisi artik