2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Arkadaşlar merhaba uzun oldu bende buraya yazmayalım
Biz artık 13 aylık olduk şükür oğlum uzun zamandır kendi başına tutunarak yürüyor hatta kısa zaman öncesine kadar 10-15 adım bile atıyordu birgun annemlerde yürütmeye çalıştık ablamlarla baya da yürüdü çember olduk birinden diğerine sonra diğerine epeyce yürüdü ama ertesi gününden itibaren çocuk asla yürümemeye başladı yine tutunarak yürüyor ama tek başına adım dahi atmıyor bu olay canımı çok sıkmaya başladı neden olur hala anlamış değilim.1 ay sonra tatile gideceğiz o zamana kadar yürüsün istiyorum bende çocuk yürürken birden yürümeyi bıraktı resmen ayağı kaldırdığımız an yere oturuyor

Canim merak ettim ne yaptiniz dun tek uykumu yapti sonrasi nasildi

Hala benim gibi adet olmayan var mı kızlar cuma günü doğum günü var bende tık yok 1 kez lekelenme oldu onun üzerinden de 3 ay geçti nerdeyse
Canim 1 sene oldu , bi doktora gitsen iyi olur sanki , belki duzene girmesi icin birseyler verir. 1 yasa kadar normal hormonlardan dolayi da fazlasi da zarar olabilir , sen bi baktir.

Benim kizimda yürümüyor ama babasıyla karsilikli duruyoruz 6 7 adım atiyor bi ona bi bana calisiyoruz hergün öyle deneyin birde

Canim merak ettim ne yaptiniz dun tek uykumu yapti sonrasi nasildi
Evet tek uyku yapti canım hic kötü geçmedi sabah 7.30 kalkmisti ona rağmen aksam 10 da uyudu dusun artik bu cocuga nasil 2 uyku yaptirayim bizimkine kesinlikle fazla geliyor 2 uyku diş zamanı diyemi bilmiyorum 2 uykuya dönermi diyecegimde hep direniyordu uzun suredir direniyordu uyutmam 1 saati buluyordu en son artik yastiktan atmaya baslamisti kendini aglayarak uyumayacagim diye cocuk istemiyormus 2 uyku simdi ayagima almamla uyuyor hemen ben bi acayipim tabi hiç ortadan kalkmıyo bu firt firt heryerde gece 5 gibi uyanip oturdu besiginde 1.5 saat falan emzirmek icin almadim sinirden yattim uyumaya devam ettm 6.30 gbi uyudu cok sasirdim 8.30 da uyandik arya icin rekor bi sure oturdugunu saymazsak 9 saat uyumus oldu ..
Zaten sabah normalden erken kalkmalar basladiysa uykulara direnme basladiysa tek uyku zmaani kendini belli ediyor

Son düzenleme:
Ohh miss. En iyisi cocuga gore hareket etmek , cocuk uyutmak asırı yıpratıcı ve stresli bisey zaten tek uyku da guzel bence hem daha uzun uyuyor, hem yatis kalkis saati daha derli toplu oluyor.

Ohh miss. En iyisi cocuga gore hareket etmek , cocuk uyutmak asırı yıpratıcı ve stresli bisey zaten tek uyku da guzel bence hem daha uzun uyuyor, hem yatis kalkis saati daha derli toplu oluyor.
Aynen öyle canım uyku deyince bana bi geliyorlardı girince çikamiyordum.suan hersey cok daha guzel oldu dis derdinden uzun uyuyamiyor bazen ama disi cikinca duzelir diye umuyorum sizin düzen nasıl 2 uyku mu uyuyor tek mi

Aynen öyle canım uyku deyince bana bi geliyorlardı girince çikamiyordum.suan hersey cok daha guzel oldu dis derdinden uzun uyuyamiyor bazen ama disi cikinca duzelir diye umuyorum sizin düzen nasıl 2 uyku mu uyuyor tek mi
Benimki bi degisik 10 gun tek uyku uyudu. Sonra 2 gun cift , dun yine tek uyku uyudu ama tek uykuyu da az uyudu. Sabah 6 aksam 9 arasi uyanik total 15 saat bu 15 saatin 1 saat 10 dk si uyudu butun gun ayakta ,nasil dayaniyor bilmiyorum

Benimki bi degisik 10 gun tek uyku uyudu. Sonra 2 gun cift , dun yine tek uyku uyudu ama tek uykuyu da az uyudu. Sabah 6 aksam 9 arasi uyanik total 15 saat bu 15 saatin 1 saat 10 dk si uyudu butun gun ayakta ,nasil dayaniyor bilmiyorum
Allahim uykusuzluk kadar anneyi üzen başka birşey yok sanırım tek uyku düzeni oturdukca uzatmaya basliyorlar 6 da uyandi mesela 11 den önce uyutma iyice bi samıklaşsın

Çok sinirli gördüm sizi bu mesajda kıyamam ya nasılda sinirlenmiş kızmış
Bazen hepimiz yaşıyoruz şu patlamayı. Çok kendimi gördüm bu mesajda valla

Çok sinirli gördüm sizi bu mesajda kıyamam ya nasılda sinirlenmiş kızmış
Bazen hepimiz yaşıyoruz şu patlamayı. Çok kendimi gördüm bu mesajda valla
Yaa hahahha gerçekten mesaji okuyunca koptumm resmen beynimde düşündüğüm ne varsa bir kalemde yazmışım bodozlama bam bam bam ama gercekten cok delirtti beni bugun mesela tek uyku serüveni berbat geçti çok zor dayandırdım iyice fenalaşırsa uyutacaz 2 uyku artık 1 saatte dalsin diye ugrasmak berbatti suan o düzeldi en azindan hiç ortadan kalkmiyor arkadaş böyle oluncada yedir bakalım içir bakalım oyala bakalım her türlü cinnet

Kızlar 1 yaş aşısında bebişler çok huzursuz oluyor mu kaç tane aşı yapılıyor pazartesi götüreceğim de ona göre plan yapayım gezmeye gitmeyi düşünüyorum da

Kızlar 1 yaş aşısında bebişler çok huzursuz oluyor mu kaç tane aşı yapılıyor pazartesi götüreceğim de ona göre plan yapayım gezmeye gitmeyi düşünüyorum da
Kafa gitti 2 kol bi bacakti galiba aynen öyleydi bizde olmadı canim ben yinede aksam calpol verdim agrisi varsa alsin diye ama yapilirken bu sefer cok agladi .. pazartesi nimenrix yaptiracagm oglumda ates yapmamisti dye hatrliyorm özel menenjit aşısini

İnş bizimde olmaz ya aşıya da tek gidiyorum elim ayağıma dolanır kesin

Kızlar tek uykuya Geçen bebislerden nasıl sinyal aldınız da tek uykuya geçirdiniz..
Kızım bir haftadır gece uyumak istemiyor ve dalamıyor.. acaba tek uyku zamanı mı geldi neden böyle oldu anlamıyorum..
Bu saat oldu hala saat başı uyanıp ağlıyor dalamıyor sayıklıyor gel mama vs diyor..gülüyor tuhaf tuhaf yarı uykuda..

Sabah uyaniyor once 2. Uykuya ve gece uykusuna direniyordu sonra ilk uykuyada direnmeye basladi ama uyutmak mumkun degil oyle olunca daha gec saatte ayagima almamla tak uyuyordu ve hcbr uykuya direnmeden erken yatiyordu diger turlu 2 uykuda hem direnme var hemde gece uykularinin kisalmasi varsa uyanip oturma varsa gece zaman geliyorum diyordur yalniz gecis sureci hemen duzene binmiyor bazi gecelerimz kotu geciyor mesela bugun oyle mecbur 2 uyku yapacak birde uyutmmadiginda huzursuz olmamasi lazim surekli ağlak moddaysa uyumayinca hazir degildir.. onun derdi diş falandir acısından ağrısından yapiyordur tek uykuya dususte genelde sabah uykusuna direniyorlar direnmek dedigimde uyutmanin imkani olmuyor oyle bi direnme ..mumkun degil uyutamiyorsn .. gece sorunu ise sadece , dişi falan olabilir..

Son düzenleme:
10 aylıktan beri benim kızımda duvarlara koltuklara tutunarak her yere gidiyor. ama elinden tutunca hadi diyince direk kendini yere bırakıyor inat edip asla kalkmıyor. nasıl derteksiz yürüyecek anlamadım hiç. 3 aydır tutunarak yürüyor

Gece çook geç yatıyordu yatarken ağlardı uyumamak için direnirdi. Bu doğduğundan beri böyle ne yazık ki:/ artık günde 1 kere uyutuyoruz ve rahat ettik. Akşam erken uyuyor. Sabah erken kalkıyor ama buna da şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…