2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Başka bebekler diş zamanı memeye düşer benimki acıdan güçlü ememiyor 3 4 gündür sağ memem zaten az süt üretiyordu neredeyse bitti.. bugün dolu olan göğsümde azaldı doğru düzgün ememediği için umarım oda bitmez kaygısını çok yoğun hissettim çok üzüldüm bugün hala atamıyorum üzerimden bu aydan sonra böyle bir durum yaşamak bilmiyorum etkilendim baya hiç umudum olmasada düzelir inşallah 1.5 yaşı görseydik keşke size yazıp bi içimi dökmek istedim sadece

Kızlar haklısınız geçecek inşallah bu dönemler de.. uygulamada atak dönemi olduğunu yazıyor.. umarım zamanla düzelir insan ister istemez etkileniyor..
Canları sağ olsun napalim öyle böyle geçiyor günler işte büyüyecekler.. ALLAH büyük..

Bitmez ya bitecek diye düşünme. İnsanlar emzirmeyi bırakıyor süt çat diye kesilmiyor hala ara ara akmaya devam ediyor mesela. Senin de dönemsel azalmıştır belki ama emme düzeni düzelince geri normale döner

kızlar emzikleri ne zaman bıraktırmayı düşünüyorsunuz. ben artık gündüz vermiycem. (uyku dışında) ama gece mümkün değil. kazara emziği çıksa anında uyanıyor. emziksiz asla uyumaz. uyku anında çıkarsam hemen uyanır :)

Ben dogdugundan beri uyku disinda hic vermedim gunduz emmiyor uyurken emiyor gecede uyuyunca agzindan dusuyor aliyorum ama bu ara biraz fazla ariyor memesini farkediyorum 1.5 yasindan sonra bakacagim emsin daha ya

Ben dogdugundan beri uyku disinda hic vermedim gunduz emmiyor uyurken emiyor gecede uyuyunca agzindan dusuyor aliyorum ama bu ara biraz fazla ariyor memesini farkediyorum 1.5 yasindan sonra bakacagim emsin daha ya
dayımın kızı 4 yaşında geçen görüştük. ayy emziği asla bırakmıyor. konuşması falanda peltek baya, emzikten dediği anlaşılmıyor. bir miktar korktum :)

İş ve çocuk benide çok zorladı açıkçası ve bu aralar eşimde haftanın yarısı yok il dışında. Sabah anneanneye bırak akşam al evin işi yemek. Bu hafta hastaydıda havası ilaçları vitaminleri. Bende hasta oldum gece uykuları arada bozuluyor ama geneli iyi. İdare ediyoeuz. Allah hepimize kolaylık versin.

2 uyku bzimde 3 saati çok geçmiyor bazen geçiyor bazen daha az oluyor değişiyor ama gece uykusu gerçekten kısaymış. Uzatabilseniz keşke benm kızım 11 saat gece uykusu yapıyor. Çok nadir Bazen 10 saat.

Hiç emzik vermedim desem biberonu da yeni yeni su için veriyorum dışarda içebilsin diye biraz daha büyüsün bıraktırırsın canım şuan bıraktırman zor gibi şuan memeye çok düşkünler gibi çünkü

Hala benim gibi adet olmayan var mı kızlar cuma günü doğum günü var bende tık yok 1 kez lekelenme oldu onun üzerinden de 3 ay geçti nerdeyse

Uzun zamandır giremiyorum buraya aklıma düştü bı bakinayim dedim. Ahha ahh geçen sene bu zamanlar sırayla dogumumuzu bekliyorduk şimdi bıdıklar yaşina giriyor

Evet farkindaym ama ne yapsak ol
2 uyku bzimde 3 saati çok geçmiyor bazen geçiyor bazen daha az oluyor değişiyor ama gece uykusu gerçekten kısaymış. Uzatabilseniz keşke benm kızım 11 saat gece uykusu yapıyor. Çok nadir Bazen 10 saat.
muyor benim cocuklarin uyku konusunda genetigi bozuk gdrcekten oglanda anca buyuyunce duzeldi kizimda oyle olacak belli oldu bu aralar tek uyku yapmaya basladi mumkun degil uyutamiyoruz 1 saat uyuyup toplam 13 saat oturmaya basladi gece 8 saati gecmiyor uyanip 2 saat oturuyor kabus gibiyiz suandada cikmazsa bu dis pes diyecegim Hepten ayarlarini bozdu kizimin diş derdi allah yardmcmz olsn hepimzn zor is cocuk buyutmek

Allah kolaylık versn bu kadar az uyuyan çocukla gerçekten zor büyücekler ama bzide bitirecekler.

Kızlar benimki dün gece 1de kalktı sabah 7 de uyudu sonra 8 de kalkti ve akşam 6da 1 saat uyudu. Şimdide 1 saat uyudu sadece. Sizce niye böyle ya. Uykusu da var ama direniyor. Bitik haldeyim bu gecede uyumazsa napicam bilmiyorum. Annemde yurtdışına gitti ilk defa bu kadar zorlandım. Uykusuzluk sıkıntısı hep vardı ama bu bambaşka.

Bizde oyleyiz aylardir hemde suan hala ayagimda uyutmaya calisiyorm 1 saat uyuyup 14 15 saat oturuyor gecede uyanip oturuyor toplam gece uykusu 7 8 saat bugun kendime soz verdim tek uykuya devam edicem yarindan itibaren bi sure tek uyudu hersy guzeldi ama gece uykulari kisalinca olmadi sistem gece guzel uyumasini beklersem ohoo bi yarin mafolur kotu gecer sonra tek uykulu duzene geciyorm banada yazik gunun 6 7 saati cocuk sallar oldum bugun son bitti hadi bakalm ugrasilacak gbi degil disinin yaptigini dusunuyorm ama umrumda bile degil tek uyku sinyallerini coktan verdi ugrasilacak gibi degil oglumu ihmal eder oldm surekli yarindan itibaren bitti bu is artik halida mi bayilir koltuktami umrumda bile degil oglen 5 den beri ayakta 3 saattir uyutmaya calisiyorum basliyim onun 2 uykusuna benimkine fazla geliyor sizde tek uykuya gecin boyle ugrasilcak dert degil her cocuk bir degil malesef

Allah yardımcın olsun. Ama zaten bizim uykumuz 1 haftadır falan düzene girmişti. Anlamadım ki neden böyle olduğunu. Zaten gündüz tek uyku yapiyo.

Bende 10 gundur tek uyku yaptiriyordum, yani o direndigi icin tam oglen uyuyordu tek uyku olmus oluyordu. Bende zorlamadim yapacak bisi yok tek uykuysa tek uyku demek ki bunyesi oyle istiyor dedim. 2 gundur yine 2 uyku uyumaya basladi. Cok enteresann valla bebelerin uyku kavramini cozemedim bu 12.ayda bi uyku gerilemesi varmis galiba ona mi denk geldik ne yaptik. Bende artik tek uyku isterse tek 2 isterse 2 yaptircam bi gecis sureci sanirim

Aynen oyle bizimki de 2 haftadir iyice berbat oldu tek uyku uyumak istemenin üstüne diş eklendi dün gece 1 de yatti 7 de kalkti hala ayakta uyumuyor saldim kendi haline 2 uyku uyur bugun diyordum ama nafile belki disi patlayinca 2 uykuya dönerse bilmiyorm ama artik 2 uyku uyutma çabam bugun itibariyle son buldu ne hali varsa görsün modundayım

Geçen hafta 1 hafta ne yapsam reddetti yemedi sadece meyve yedi üst dişler geldi ardından. Kilosu bana da az geliyor daha 1 yaş aşısına götürmedim huysuz bide onun ağrısı eklenmesin diye. Kilosu bana da az geliyor bende devam sütü versem mi diye düşünüyorum ebeye danışacağım. Oyuncak konusunda biz önüne döker oynarsak bizimle oynuyor ama kendiliğinden oynamıyor nerde abidik gubidik şeyler var onlarla uğraşıyor bu ara süpürge favorisi salonun ortasından hiç kalkmıyor etrafında pır dönüyor. Benim bu ara kafama yürüme işi takılıyor hiç isteği yok sıfır koltuklara dayanıp kalkıyor ama orda kala kalıyor ilerlemek istemiyor. Tabi yürüse bu seferde peşinde koşma işi varda evhamlık işte vakti var demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…