Bizim ebe randevu vermisti, ama biz 2 gun oncesi 9.ay kontrolune doktorumuza gittigimizde o yaptı. Herhangi bir sıkıntı yasamadik canımBizi ebesi aradıda mutlaka yapalım diyor. Ama bende 12. Ayda yaptırıcam sanırım
Bizimki gecikmeye gerek kalmadan ariyor sabahin köründe bugün aşınız var diyor ama bu 9. Ay daki ile ilgili hiç aramadı aman aramasın hiç uğraşacak halim yok aşıyla oğlan tam iyilesti derken gene hasta oldu arya gidip geliyor gecmesin diye dua edip duruyorumBizim ebe aşıya bir gün geciksem arıyorajandası falan var not tutuyor zaar
Ne aşısı canım ben bugün 8 ay izlemine gittim bana da bişey diyen olmadı 1 yaş aşısına çağırdı sadeceBizim ebe randevu vermisti, ama biz 2 gun oncesi 9.ay kontrolune doktorumuza gittigimizde o yaptı. Herhangi bir sıkıntı yasamadik canım
Kızamık canım, bana saglikocaginda da randevu vermislerdi kendi doktorumuzda yapalim deyince yaptirdim. Huysuzluk , ates vs yapmadk bizimkineNe aşısı canım ben bugün 8 ay izlemine gittim bana da bişey diyen olmadı 1 yaş aşısına çağırdı sadece
Her yerde yapılmıyor mu anlamadım bizlere bişey demediler hatta bugün haberlerde gördüm kızamık yaygınlaşmış diye yapsalar iyi olurdu bize deKızamık canım, bana saglikocaginda da randevu vermislerdi kendi doktorumuzda yapalim deyince yaptirdim. Huysuzluk , ates vs yapmadk bizimkine
Canım zaten bukadar uzun süren adet normal degil ama dogumdan sonra annelerin basina ne gelse nornal diyorlar benim arkadasim 2. Cocugundan sonra 2 yil adet olmadi emiyo normal dedi durdu 2 sene regl olmamak nornal degil dedim hep birkac ay tamam ama 2 yil cok fazlaydi oldu oda duzensiz geldi muayneye gitti yymurtaliklari ufacik kalmis azalmis erken menapoz 31 yasinda daha birkac yila tamamen kesilir demis yani ozellikle cocuk dusunenler kendini bu konudada ihmal etmemeli emziriyorum deyip uzun sureler regl olmayanlarda mutlaka gorunsunKendinizi ihmal etmeyin hanımlar. Burda çok dikkate alınmadı ben hep yazdım ama tekrar sizin için söylemek istiyorum. Geçmeyen bir adetim vardı 2 aydır kendi doktoruma gitmiştim ilaç verip göndermişti ilaç hiç faydalı olmadı inanılmaz derecede arttı parçalar halinde gelmeye devam etti. Devlet hastanesinde bir doktora göründüm bugün 18mm rahim duvarı kalınlığı tespit edilip kanser başlangıcı olup olmadığını anlamak için sinir örneği alındı. Öğleden sonra rahim duvarı temizliği için kürtaj yapıldı. Doğumda bile bu kadar acım ağrım olmadı berbat bir şeydi çok kalındı temizliğide uzun sürdü ordan alınan parçalarda patolojiye gönderildi. Kansızlığım resmen dibinde dibinde son zamanlarda zaten halsizliğim göz kararmalarım çoğalmıştı. Bu süreçte düşündüğüm tek şey bana muhtaç olan bebeğim öyle zor ki başka ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum. Kendinize dikkat edin en ufak bir şeyi bile ihmal etmeyin mutlaka doktora görünün.
Aynen çevremdekilerde bana çok normal 1.5 sene adet olmadın doğumdan kalan artıklar akıyordur dediler durdular ama öyle bir şey yokmuş annemin rahimle alakalı kötü bir geçmişi olunca ben hep şüpheleniyordum doğruda çıktı böyle şeyler genelde anneden kıza geçiyor. Daha kötüsüyle mücadele etmeyiz inşallahCanım zaten bukadar uzun süren adet normal degil ama dogumdan sonra annelerin basina ne gelse nornal diyorlar benim arkadasim 2. Cocugundan sonra 2 yil adet olmadi emiyo normal dedi durdu 2 sene regl olmamak nornal degil dedim hep birkac ay tamam ama 2 yil cok fazlaydi oldu oda duzensiz geldi muayneye gitti yymurtaliklari ufacik kalmis azalmis erken menapoz 31 yasinda daha birkac yila tamamen kesilir demis yani ozellikle cocuk dusunenler kendini bu konudada ihmal etmemeli emziriyorum deyip uzun sureler regl olmayanlarda mutlaka gorunsun
Canim kendi doktorun rahmine bakmadan mi ilac verdi , o olcmedimi.. 1 sene adet olmamak normal prolaktin hormonu baskılıyor yumurtlamayi ama 1 seneden sonrasi baktirmak gerekiyor. Ama seninki gibi uzamis adette bir sorun tabikiKendinizi ihmal etmeyin hanımlar. Burda çok dikkate alınmadı ben hep yazdım ama tekrar sizin için söylemek istiyorum. Geçmeyen bir adetim vardı 2 aydır kendi doktoruma gitmiştim ilaç verip göndermişti ilaç hiç faydalı olmadı inanılmaz derecede arttı parçalar halinde gelmeye devam etti. Devlet hastanesinde bir doktora göründüm bugün 18mm rahim duvarı kalınlığı tespit edilip kanser başlangıcı olup olmadığını anlamak için sinir örneği alındı. Öğleden sonra rahim duvarı temizliği için kürtaj yapıldı. Doğumda bile bu kadar acım ağrım olmadı berbat bir şeydi çok kalındı temizliğide uzun sürdü ordan alınan parçalarda patolojiye gönderildi. Kansızlığım resmen dibinde dibinde son zamanlarda zaten halsizliğim göz kararmalarım çoğalmıştı. Bu süreçte düşündüğüm tek şey bana muhtaç olan bebeğim öyle zor ki başka ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum. Kendinize dikkat edin en ufak bir şeyi bile ihmal etmeyin mutlaka doktora görünün.
Çok geçmiş olsun canım keşke daha önce gitseydin devlet hastanesine İnş sonuçların temiz çıkar Allah evladının yüzüne baksın bende hala adet olmadım sağlık ocağındaki hemşire 1 buçuk sene normal emziriyorsun yumurtlama olur ama adet baskılanır dedi bakalım olmazsam bende Bi gideyim her şey Bi sıkıntı ya doğumdan sonraKendinizi ihmal etmeyin hanımlar. Burda çok dikkate alınmadı ben hep yazdım ama tekrar sizin için söylemek istiyorum. Geçmeyen bir adetim vardı 2 aydır kendi doktoruma gitmiştim ilaç verip göndermişti ilaç hiç faydalı olmadı inanılmaz derecede arttı parçalar halinde gelmeye devam etti. Devlet hastanesinde bir doktora göründüm bugün 18mm rahim duvarı kalınlığı tespit edilip kanser başlangıcı olup olmadığını anlamak için sinir örneği alındı. Öğleden sonra rahim duvarı temizliği için kürtaj yapıldı. Doğumda bile bu kadar acım ağrım olmadı berbat bir şeydi çok kalındı temizliğide uzun sürdü ordan alınan parçalarda patolojiye gönderildi. Kansızlığım resmen dibinde dibinde son zamanlarda zaten halsizliğim göz kararmalarım çoğalmıştı. Bu süreçte düşündüğüm tek şey bana muhtaç olan bebeğim öyle zor ki başka ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum. Kendinize dikkat edin en ufak bir şeyi bile ihmal etmeyin mutlaka doktora görünün.
Rabbim şifa versin. Kötü düşünms lütfenKendinizi ihmal etmeyin hanımlar. Burda çok dikkate alınmadı ben hep yazdım ama tekrar sizin için söylemek istiyorum. Geçmeyen bir adetim vardı 2 aydır kendi doktoruma gitmiştim ilaç verip göndermişti ilaç hiç faydalı olmadı inanılmaz derecede arttı parçalar halinde gelmeye devam etti. Devlet hastanesinde bir doktora göründüm bugün 18mm rahim duvarı kalınlığı tespit edilip kanser başlangıcı olup olmadığını anlamak için sinir örneği alındı. Öğleden sonra rahim duvarı temizliği için kürtaj yapıldı. Doğumda bile bu kadar acım ağrım olmadı berbat bir şeydi çok kalındı temizliğide uzun sürdü ordan alınan parçalarda patolojiye gönderildi. Kansızlığım resmen dibinde dibinde son zamanlarda zaten halsizliğim göz kararmalarım çoğalmıştı. Bu süreçte düşündüğüm tek şey bana muhtaç olan bebeğim öyle zor ki başka ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum. Kendinize dikkat edin en ufak bir şeyi bile ihmal etmeyin mutlaka doktora görünün.
Karından baktı sadece yumurtalıkların düzgün çalışmıyor hormonel gibi görünüyor dedi. Bu doktor vajinal baktı rahim duvarın çok kalın dedi. Gerçekten çok yoruldum artık psikolojik bedenen hiç iyi değilim. İnşallah temiz gelirCanim kendi doktorun rahmine bakmadan mi ilac verdi , o olcmedimi.. 1 sene adet olmamak normal prolaktin hormonu baskılıyor yumurtlamayi ama 1 seneden sonrasi baktirmak gerekiyor. Ama seninki gibi uzamis adette bir sorun tabikigecmis olsun canım sonuclarinda temiz gelir insallah ben her sene kadin dogum kontrollerimi yaptiriyorum smear testi veriyorum bu senede oglumun 1. Yasinda gidicem bakalim
Ya o kadar kötü bir şey ki 2 aydır cidden bununla uyanıp bununla yatıyorum hiçbir şeye tam olarak odaklanamıyorum yatıyorum kalkıyorum çeşme gibi sürekli alttan akan bir şey bıktım yaÇok geçmiş olsun canım keşke daha önce gitseydin devlet hastanesine İnş sonuçların temiz çıkar Allah evladının yüzüne baksın bende hala adet olmadım sağlık ocağındaki hemşire 1 buçuk sene normal emziriyorsun yumurtlama olur ama adet baskılanır dedi bakalım olmazsam bende Bi gideyim her şey Bi sıkıntı ya doğumdan sonra
İnşallah çok teşekkür ederimRabbim şifa versin. Kötü düşünms lütfensonuçların tertemiz gelecek inşallah
Kötü düşünme canim benim anneminde surekli rahmi kalinlasiyor temizliyorlar 3 4 yilda bir menapozdan sonra oldu ama normal seviyenin uzerinde kalinlasiyr doktor bazi rahimlerin bunubyaptigini soyledi ayni sekilde en kucuk teyzeminde boyle.. incelttiler o sekilde hamile kaldi kotuye yorma allahn izniyle temiz gelicek yeni dogum yaptik kiz yenilendkk kanser manser alma agzna öyle tovbe yarabbmAynen çevremdekilerde bana çok normal 1.5 sene adet olmadın doğumdan kalan artıklar akıyordur dediler durdular ama öyle bir şey yokmuş annemin rahimle alakalı kötü bir geçmişi olunca ben hep şüpheleniyordum doğruda çıktı böyle şeyler genelde anneden kıza geçiyor. Daha kötüsüyle mücadele etmeyiz inşallah
İnşallah canım.. ailede bir çok kişide var bizim bu sorun. Kuzenimide bunun yüzünden kaybettik. Düşünmemek elde değil maalesefKötü düşünme canim benim anneminde surekli rahmi kalinlasiyor temizliyorlar 3 4 yilda bir menapozdan sonra oldu ama normal seviyenin uzerinde kalinlasiyr doktor bazi rahimlerin bunubyaptigini soyledi ayni sekilde en kucuk teyzeminde boyle.. incelttiler o sekilde hamile kaldi kotuye yorma allahn izniyle temiz gelicek yeni dogum yaptik kiz yenilendkk kanser manser alma agzna öyle tovbe yarabbm
Bıkılmayacak gibi değil ki canım insan adette bile sıkılıyor benim ilk doğumda 2 ay tam bitti derken geri başlıyordu doktor rahim kalın demişti aynı kürtaj yapacaktı ikinci bakmasında bağırsaklarının gölgesiymiş dedi öyle kalmıştıYa o kadar kötü bir şey ki 2 aydır cidden bununla uyanıp bununla yatıyorum hiçbir şeye tam olarak odaklanamıyorum yatıyorum kalkıyorum çeşme gibi sürekli alttan akan bir şey bıktım ya
Ben oldum dün öyle ağrılı ve acılıydı ki anlatamam. Bitsin diye bakıyorum ama yok bakalım ne kadar daha sürecekBıkılmayacak gibi değil ki canım insan adette bile sıkılıyor benim ilk doğumda 2 ay tam bitti derken geri başlıyordu doktor rahim kalın demişti aynı kürtaj yapacaktı ikinci bakmasında bağırsaklarının gölgesiymiş dedi öyle kalmıştı
Kendinizi ihmal etmeyin hanımlar. Burda çok dikkate alınmadı ben hep yazdım ama tekrar sizin için söylemek istiyorum. Geçmeyen bir adetim vardı 2 aydır kendi doktoruma gitmiştim ilaç verip göndermişti ilaç hiç faydalı olmadı inanılmaz derecede arttı parçalar halinde gelmeye devam etti. Devlet hastanesinde bir doktora göründüm bugün 18mm rahim duvarı kalınlığı tespit edilip kanser başlangıcı olup olmadığını anlamak için sinir örneği alındı. Öğleden sonra rahim duvarı temizliği için kürtaj yapıldı. Doğumda bile bu kadar acım ağrım olmadı berbat bir şeydi çok kalındı temizliğide uzun sürdü ordan alınan parçalarda patolojiye gönderildi. Kansızlığım resmen dibinde dibinde son zamanlarda zaten halsizliğim göz kararmalarım çoğalmıştı. Bu süreçte düşündüğüm tek şey bana muhtaç olan bebeğim öyle zor ki başka ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum. Kendinize dikkat edin en ufak bir şeyi bile ihmal etmeyin mutlaka doktora görünün.
Canım zaten bukadar uzun süren adet normal degil ama dogumdan sonra annelerin basina ne gelse nornal diyorlar benim arkadasim 2. Cocugundan sonra 2 yil adet olmadi emiyo normal dedi durdu 2 sene regl olmamak nornal degil dedim hep birkac ay tamam ama 2 yil cok fazlaydi oldu oda duzensiz geldi muayneye gitti yymurtaliklari ufacik kalmis azalmis erken menapoz 31 yasinda daha birkac yila tamamen kesilir demis yani ozellikle cocuk dusunenler kendini bu konudada ihmal etmemeli emziriyorum deyip uzun sureler regl olmayanlarda mutlaka gorunsun