Devlette anestezi vermiyorlar ya bütün acıları hissediyorsun kolay değil valla canım inş temiz çıkar da çektiğine değerBen oldum dün öyle ağrılı ve acılıydı ki anlatamam. Bitsin diye bakıyorum ama yok bakalım ne kadar daha sürecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlette anestezi vermiyorlar ya bütün acıları hissediyorsun kolay değil valla canım inş temiz çıkar da çektiğine değerBen oldum dün öyle ağrılı ve acılıydı ki anlatamam. Bitsin diye bakıyorum ama yok bakalım ne kadar daha sürecek
Maalesef henuz spor namına hicbirsey yapamadim. Yorgunluktan ölüyorun bi de karı bacak nasil calısayım. Karnım ilk dogumumda daha hızlı toparlanmıstı. Bu ikincide alt karinda biraz sislik var derim daha gevsek duruyor mesela. Ama oyle ici su dolu gibi falan degilBen de hala adet olmadim. İşin kötüsü benim sezaryen kısmı karnimin hala sis. Hala agri yapiyor ara sira. Karnim balon gibi, yeni dogum yapmisim gibi inmedi hic karnimin asagi kismi. 5 bucuk aylikken karnimin durumundan suphelendigimi söyleyerek doktora gorundum. Smear sürüntüsü aldi, alttan muayene yapti, alttan ultrason bakti, her sey cok normal, karın çalismazsan o sislik inmez dedi. Ama benim karnimdaki sislik oyle hamile kaldim da sonra karnim esnedi oyle kaldi gibi bi durum degil, ici su dolu bir balon gibi. Hem herkes karın mi calisiyor gercekten? Sanmiyorum. Herkesin boyle mi? Annemlerin oraya gittigimde tekrar doktora gorunucem. Hala gecmemis olmasi ve hala adet olmamis olmam beni korkutuyor, her ne kadsr daha once kontrol ettirmis olsam da
Gevsek degil. Gevsek olsa anlarim cunku sisip sonra bosalan karnin gevsek kalmasi dogal. Ama benimki gergin şiş. Baslarda sezaryen komplikasyonu olmasindan endise ettim falan, doktor bisey yok diyince rahatladim ama hala geçmediği icin yine endiselenmeye basladim. Bi daha baktirayim da icim rahat etsinMaalesef henuz spor namına hicbirsey yapamadim. Yorgunluktan ölüyorun bi de karı bacak nasil calısayım. Karnım ilk dogumumda daha hızlı toparlanmıstı. Bu ikincide alt karinda biraz sislik var derim daha gevsek duruyor mesela. Ama oyle ici su dolu gibi falan degil
Valla bizde asiri gelismeler var bu ara surekli pesindeyim sanırım 1 yasinda baya baya kosacak bizimki haftasonu desen dinlenicegimize surekli bi yemek yap yemek ye telasiyla geciyormus gibii. Bugunde kar yagacak diyorlar bi kızı baskete goturur geliriz sonra aksama kadar full utu ve mutfaktayimBizim gruplara bişeyler oldu yahu sessizleşti çok iyi mi herkes
Bizdede inanilmaz bi kosturmaca var murfaktan cikamiyorum buyuk ogluma özenli seyler yapmam gerekiyor yoksa yemiyor bebek öyle biz derken aksam oluyo camasirdi bulasikti bazen diyorum ki calismak ödül gibi gelir suan bana gercekten dönsemmi işe diye düşünmüyo değilim büyük oğlum beni delirtecek sorulari korkulari takintili halleri kafayi kirdiracak bana resmen okulada gitmedi kaldi basimda butun gun benimle ugrasiyor gece uykusu bile sorun tek yatamiyor terliyor habire ay buyusun artik dogdugundan beri zordu hala ayni kizim onun yaninda hicbirsey resmen 2 tane bebek olsa bakarim koca oglan beni benden aliyorValla bizde asiri gelismeler var bu ara surekli pesindeyim sanırım 1 yasinda baya baya kosacak bizimki haftasonu desen dinlenicegimize surekli bi yemek yap yemek ye telasiyla geciyormus gibii. Bugunde kar yagacak diyorlar bi kızı baskete goturur geliriz sonra aksama kadar full utu ve mutfaktayim
AZ once bebe biskuvisi yapayim dedim onlari da fazla pisirmisim bize kaldı
Aa bilmiyordum çok iyi oldu söylediğin canım gerçektenkızlar yurtiçi kargo ücretsiz olarak yardımları taşıyor. bir koli yaptım kızımn kalın kışlık nesi varsa koydum. kendimin ve eşiminde temiz az kullanılmış kalın kışlık kıyafetlerini koydum. paket mama kaşık mamada koydum. sabah erkenden götüreceğim. aklınızda bulunsun göndermek istediğiniz yardımlar varsa
biz belediyeye gittik ama kabul etmediler. birkaç yerde okudum belediyelerde kabul edecekmiş. uyuyamıyorum ah ah nasıl olacak, bu gece nasıl bitecek bilmiyorum. elim ayağım tutmuyorAa bilmiyordum çok iyi oldu söylediğin canım gerçekten
Bende uyuyamiyorum hiç yorgun degilmisim gibi gozumu kapatamiyorum cok kotuyum zaten seferihisar depremini yaşadım burada 2020 de fobi kaldı atamıyorum bi teyzem hatayda evleri yıkıldı canlarını zor kurtarmislar teyzem uyumuyormus allahtan başı tutmuş diye çocuğu aldıkları gibi çıkmişlar evden herseybyerle bir olmus .. diğer teyzem adanada evlerine giremiyorlar butun pskolojim bozuldu aklim hep onlarda izmir zaten malum biliyorsn deprem bolgesi ya burdada olursa iki cocukla nasil cikicam korkusu allahim korusun hepimizibiz belediyeye gittik ama kabul etmediler. birkaç yerde okudum belediyelerde kabul edecekmiş. uyuyamıyorum ah ah nasıl olacak, bu gece nasıl bitecek bilmiyorum. elim ayağım tutmuyor
Biz Antepdeyiz oğlum uyandı uyumadı diye yer yatağına yatırdım sürekli gözüm ondaydı yatağın kenarına vuruyordu uyumaya çalışıyor sandım birden sallantı başlayınca çocuğu nasıl aldım yere oturdum bilmiyorum eşim yataktan fırladı elbise dolabını tutuyor üstümüze düşmesin diye ben böyle bir sallantı yaşamadım Allah dan oğlum ağlamadı panik olmadım 5. Kattaydık nasıl indik bilmiyorum hala eve girmedik Allah hepimize yardım etsin çocuk da sıkıldı durmuyorKızlar buyuk gecmis olsun gaziantepte oturranlar vardi iyi mi herkes
canım nasılsınız ? yardımlar ulaştı mı ? inşallah iyiysinizdir. sıcak bir yerdesinizdir.Biz Antepdeyiz oğlum uyandı uyumadı diye yer yatağına yatırdım sürekli gözüm ondaydı yatağın kenarına vuruyordu uyumaya çalışıyor sandım birden sallantı başlayınca çocuğu nasıl aldım yere oturdum bilmiyorum eşim yataktan fırladı elbise dolabını tutuyor üstümüze düşmesin diye ben böyle bir sallantı yaşamadım Allah dan oğlum ağlamadı panik olmadım 5. Kattaydık nasıl indik bilmiyorum hala eve girmedik Allah hepimize yardım etsin çocuk da sıkıldı durmuyor
Off ne diyecegimi bilmiyorum gercekten allah yardimciniz olsun girmeyin eve bir sure daha cocuklada nasil olur bilmiyorm disarlarda nerde kaliyorsunuz sicak biryerdemisinizBiz Antepdeyiz oğlum uyandı uyumadı diye yer yatağına yatırdım sürekli gözüm ondaydı yatağın kenarına vuruyordu uyumaya çalışıyor sandım birden sallantı başlayınca çocuğu nasıl aldım yere oturdum bilmiyorum eşim yataktan fırladı elbise dolabını tutuyor üstümüze düşmesin diye ben böyle bir sallantı yaşamadım Allah dan oğlum ağlamadı panik olmadım 5. Kattaydık nasıl indik bilmiyorum hala eve girmedik Allah hepimize yardım etsin çocuk da sıkıldı durmuyor
İyiyiz canım eşimin çalıştığı marketteyiz herşey var burda yardıma ihtiyacımız yok çok şükür herşey var İnş da ihtiyaç olmazcanım nasılsınız ? yardımlar ulaştı mı ? inşallah iyiysinizdir. sıcak bir yerdesinizdir.
Marketteyiz canım sıcak tutmaya çalışıyoruz ama kalabalık idare ediyoruz ne diyelim Allah bizi affetsinOff ne diyecegimi bilmiyorum gercekten allah yardimciniz olsun girmeyin eve bir sure daha cocuklada nasil olur bilmiyorm disarlarda nerde kaliyorsunuz sicak biryerdemisiniz
Birşeye ihtiyacınız olursa kıyafet vs falan gerçekten gönderirim adresinize çekinmeden iste söyle nolurMarketteyiz canım sıcak tutmaya çalışıyoruz ama kalabalık idare ediyoruz ne diyelim Allah bizi affetsin