2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Valla çekilmiyor artık büyüdükçe memeden ayrılması lazımken bağımlı oldu iyice gündüz uyumasa gece uyusa daha güzel olacak
Gündüz uyumaması da sıkıntı ay. Uyuduklarında insan bi kafasını dinliyor. Yemeğimizi fln yapabiliyoruz. Tek uykuya düştüğünde daha rahat oluyo bence ama

Benim annemde böyle bende çok üzülüyorum bu duruma ve çok içerliyorum oturup hüngür hüngür ağlayasım geliyor yalnızlığıma. Bizimde aramızda 2 sokak var ve bir gün olsun kapımı çalıp naptınız demedi 8 aydır sadece 2 kere aldı torununu o da eşimin ricasıyla bende temizlik yapmıştım şimdi hiç söylemiyorum bile akşamları uyuyunca yapıyorum. Bugün düşündüm 8 buçuk aydır bir kere olsun eşimle bir yemeğe bir kahveye çıkamadık baş başa o kadar ihtiyacım var ki buna söyleyemiyorum ama kabul etmez. Çok düşünse kendisi derdi zaten gidin siz verin bana torunumu diye. Anca gittiğimizde öper koklar sever. Ya milletin anasına kayınvalidesine bakıyorum alıyorlar torunlarını çocuklarına iki nefes aldırıyorlar nasıl üzülüyorum öylelerini gördükçe içime ata ata çok doldum

Aaa oyle mi ben hic duymamistim canim buyuk cocugumda da hic karsilasmayinca korktum , tesekkur ederim

Gündüz uyumaması da sıkıntı ay. Uyuduklarında insan bi kafasını dinliyor. Yemeğimizi fln yapabiliyoruz. Tek uykuya düştüğünde daha rahat oluyo bence ama
Kesinlikle soyle 1 saat uyusa bi kahve ic bi yemegini ateşe koy rahatla. Yarim saattr uyaninca ayy daha cok stres oluyor bu sefer 2 uykuya kadarki sure cok daha zor geciyor. Valla ben artik pazar gunu esim evdeyken 2 tencere yemek yapiyorum. Bi de pilav . Hafta ici yanlarina bi corba salata vs yapabilirsem yapiyorum. 1 gunde balik , kofte, tavuk vs. Bu sekilde duzene koydum

Ben ilk cocugum dogdugunda ayni dediklerinizi yasamistim sizde onu gordum suan pskolojim cok bozulmustu 1 haftalik lohusayken ki ozaman cok sismandim dikislerim beni cok zorlarken birakip beni evine gitti tek kalmistim benim annem bana nasil boyle yapabilir diye kabullenmem uzun zaman aldi senelerce dusununce agladim 2.cocugumda artik beklenti sifir oldugu icin bana nasil boyle yapar uzuntusunu hic yasamadim bian once kabullenin bu durumu yoksa gercekten cok kotu oluyor sonuclari sizin icin oglum 5 yasini gecti keyfi birakma esimle dolasmak icin 5 defa yapmamisizdir teklif de etmiyorum asla istese alir bakar işlerine gelmiyor bakmak malesef.. kabullenin bu durumu bi an önce benim yasadiklarimi yasamayin

Yemeği beraber yapıyorum örümceğe bindiriyorum bacağıma sarılıyor bitirene kadar dün ilk darbeyi de vurdu zaten parmağını gözüme soktu şuan gözüm batıyor tırnağı da uzundu emerken nereye saldıracağını şaşıyor Bi küpeme atılıyor Bi saçıma en gözüme atıldı gece gece uyku yüzü de göstermedi

Çok tatlışlar ama yaa benimkide beni tokatlıyor emerken. Baya osmanlı tokadı atıyor koluyla avucunun içiyle

Çok tatlışlar ama yaa benimkide beni tokatlıyor emerken. Baya osmanlı tokadı atıyor koluyla avucunun içiyle
Onu da yapıyor bacım göğsüme falan vuruyor yüzüme vuruyor küpemi çekip çıkarıyor saç çekiyor ama gece bir bağırdım ağladı yerinde durmuyor örümceğe koyuyorum çekmeceleri açıp asılıyor bulaşık makinesi açık olursa üst katına asılıyor şimdiden çok yaramaz oldu saçıma yapışıyor bırakmıyor zaten

Aynen benimkide öyle valla çok yaramaz. Yürüyeçle gidiyor çöp kovasından poşeti çekiyo. Raflardaki şeyleri deviriyo çekmeceleri açıyo su sebilinin su doldurduğumuz kısımda bi hazne var onu çekiyo tabireleri deviriyo fln ilk kızım hiç böyle değildi benim. Bu çocukum yaramaz çıktı

Bizim ilk çocuk herkesi kınadım bizimki gümbür gümbür geliyor ne yapacağım evde dar eşya çok her yere el atıyor falan 5 sene de kırılmayan çeyizim oğlum sayesinde bu sene kırılır artık

Benim annem de oyle. Bebekle ilgisi yok, bizle de ilgisi yok biliyorum, o herkese karsi oyle. Sanki birinin evine gidip orda kalinca sofrasina oturunca ona muhtac olunuyormus gibi, karsidaki kendisini oyle gorecekmks gibi triplere girer hep. O yuzden bana esime karsi olan bu tavrini ciddiye almiyorum pek, bize ozel yapsa cok sert cevabini veririm. Dogumda bile sezaryen oldugum halde zorla 5 gun kaldi. Ki ben hic ondan yardim istedigimden de degil. Kayinvalide ile beni muhatap etmesin onlar gelinceye kadsr beklesin agirlasin göndersin istedim tek istedigim buydu. Kavga kiyametle durdu zoraki, kayinvalidegil cikti, 15 dk sonra kosa kosa gitti. Gecenlerde gercekten cok zor gunler gecirdim, her gun agliyordum. Ben yine ondan yardım falan istemezdim de, her allahin günü hani torunumu ne zaman getirecen falan diyip duruyordu. Iki saat mesafedeyiz. Bir de surekli cok boş akillar veriyor. Kizimin ne kadar zor bi bebek oldugunu anlattikca aşırı hafife aliyordu. Gorsun istedim. Sinirle bir gün bile yardimima gelmediniz, benim acil yardima ihtiyacim var hemen gelmezsen bir daha torunum var deme dedim. Yarim agizla gelirim falan dedi. 3 hafta sonra geldi. Ben bebek bakmaktan kosturmaktan cok yoruldum, senden ev isi falan istemem, sadece kizima bak ben biraz ev islerimi halledim biraz da dinlenim nolur dedim, yalvardim. Ben 3 gunlugune geldim, buraya geldi de yedi icti oturdu yatti gitti dedirtmem kendime gelmsiken her isi halletmemiz lazim diyip gece gunduz bana ev isi yaptirdi cocuga da yine ben baktim, cocuk arkamizda biz is yaparken agladi perisan oldu gene. Boyle yapilacaksa ben de islerimi yapardim cocugu aglata aglata. Kabus gibiydi o 3 gün. Boyle muamele gördükçe ben de ona benzicem, kimseye minnet etmemeyi ogretiyor bana cok guzel. Tırnağın varsa başını kaşı demis atalarimiz. Bi daha yardimini falan istemem zaten bir sinirle soyledim pisman oldum cagiridigima

Bir derdi biterken digeri baslayan tatli kizimla yeni sorunumuz gorseldeki şey sutyenimin ic kısmı. Goguslerim 3 gundur surekli kaniyor. Açık yaralar var ve asla iyilesme firsati olmuyor. Dişlerimi sikmaktan çene ve boyun kaslarim tutuldu. Acidan agridan mahvolmus durumdayim. Sizin bebeler isiriyor mu? Napicaz boyle ya korkunc bisey bu

Eklentiler

• IMG-20230125-WA0019.jpeg
    103,7 KB · Görüntüleme: 44
Böyle kanatacak kadar ısırmasına izin vermeyin. Isırdığı zaman hayır diyip ciddi bi suratla kucağınızdan bırakın. Bu şekilde yaptıklarının yanlış olduğunu anlıyorlar. Benim büyük kızımda ısırıyordu. Böyle yapa yapa bıraktırdım ısırmayı. Yaralar içinde böyle kanayan açık yara varsa bi krem fln kullanmadan zor geçer heralde. Geçmiş olsun

Kızlar ya benim oğlanın çişi hep kokuyor ben bezden mi acaba dedim dün bez değiştirdim yine aynı koku var sizde de böyle mi yoksa enfeksiyon falan mı vardır çok su içmiyor ondan olur mu

Ayy cok fenaa olmuss benimki ilk disleri ciktiginda bi kac kez denedi hafif yarıldı o zaman , hayır dedim anne ısırılmaz ciddi ve biraz sert soyledim bi daha yapmadi . Sizinki baya kotu olmus sinirlenip mi yapıyor ,oyun olsun diye mi yapiyor acaba

Kızlar ya benim oğlanın çişi hep kokuyor ben bezden mi acaba dedim dün bez değiştirdim yine aynı koku var sizde de böyle mi yoksa enfeksiyon falan mı vardır çok su içmiyor ondan olur mu
Yüksek ihtimalle su icmedigi icin oluyor benim kızımda bazen suyu tamamen reddediyor ozamanlar hem idrarın rengi koyulasiyor hem kokuyor ek gida aldiklari icin bi sekilde suyu vermen lazim süt yetmez artık .. ben bi lokma bi lokma oyunla gel git tutuyorum agzina ugrasmadigimda sonuc ayni oluyor

O zaman ben de öyle yapayım çok emiyor ama koku hiç gitmiyor enfeksiyon olmasın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…