- 18 Mart 2021
- 3.313
- 3.381
- 33
Ben öyle laflar diyemiyorum bile bi kere söyledim cok yoruldum diye sürekli şikayetleniyosun yeter kes teraneyi dedi banane bile dedi kendi annesi babasi vicdansiz insanlar oda görmediği şeyi yapmayı bilmiyor heralde bende tek buyuttum kimsemiz yoktu biri mi bakti deyip duruyor e daha iyi anlaman gerekir beni dedim esimi aramis buyuk oglani al isyerine gotur bebekle kalsin dekis saka gbi alayimda ben buyugu misafir edeyim yok bazı evlatlar cok sansli biz destek goremeyenler icin hayat bi tik daha zor malesef bende seferihisara tasindigimiz da pesimizden geldi dedim ne kadar duskunmus bize meger kendi amaclari ugrunaymis geri dönmeyi düsünüyorum evi barkı satıp gitmeyi dusuuyorum buradan annem icin kaaliyordm zaten alisamadm 2.5 sene oldu onun bizle isi olmadigina eminim artik gün gelir kendisi müşkül duruma düşerse buyursun o taşınsın benim olduğum yereBenim annem farkli bir sehirde yasıyor, ama aramız 2 saatlik mesafe. Dogumda geldi 1 ay kaldi ama baya sıkıldı son günler. Ama herseyime yetisti. Sonra 3 hafta biz yalniz kaldık. Okullar kapaninca da biz gittik yazın hep onun ustundeydim sagolsun baktı bize. Ama sonra uzun bir sure gelmedi , yilbasindan once geldi bi 10 gun kaldi. Onu da kendi soylemedi. Anne gel cok yoruldum iki cocuk , biri zaten gece uyumaz , gunduz hem calisiyorum hem ev isi, cocuk. Ama ben soylemeden once ,aksamdan yap yemegini der , cocuk uyurken topla hallet der. Sanki bizim dinlenmeye hic hakkimiz yok gibi. Yani yakın olmadigi icin surekli gorusme sansimiz yok butun gun tek basimizayiz evde, arkadaslarim calisiyor zaten komsu falan yok. Bende gelip arada bir kalmasini beklerdim. Ama baktim gelmiyor kendim cagirdim. Geldikten sonra farketti ne kadar zor oldugunu evin dinamiklerinin ne kadar yogun oldugunu . Bizimki de kendi evindeyken iyi de onu cagirinca baban var falan cok hoslanmiyor gelmekten