Ay yerim onu ben ya amaann birak hımbıl olsunlar ayaklandiklarinda anamiz aglayacak zaten oyle yada boyle kalkip dikilecek bunlar ayaga yatsinlar yattiklari kadarKız seninki yine yapıyormuş bizimki etrafa gülmekten başka hiç birşey yapmıyor anlamadım 1 ay önce çabalıyordu sünnetten sonra tık yok
Anam ona da laf eden çok geç yaparsa her şeyi başıma kalkan çok olacak geçen hatta senin oğlun kilosundan kımıldayamıyor dedi görümcem oğlumun da öyle aman aman Bi kilosu yokAy yerim onu ben ya amaann birak hımbıl olsunlar ayaklandiklarinda anamiz aglayacak zaten oyle yada boyle kalkip dikilecek bunlar ayaga yatsinlar yattiklari kadar
Zayif olana da dermanı yok bu çocuğun kakamiyi ayağa diyorlarAnam ona da laf eden çok geç yaparsa her şeyi başıma kalkan çok olacak geçen hatta senin oğlun kilosundan kımıldayamıyor dedi görümcem oğlumun da öyle aman aman Bi kilosu yok
Sen yazmıştın sanırım muz yemiyor Ama kabak yiyor diye. Bizim de aynı muz elma yemez tükürür kabağı yer. Kavak avakado patates favori yemekleri. Başka birşey yok diğer herşeyi tükürüyor. Yoğurtta yemiyor. Yrın yumurta sarısı deniycem inşallah yer.Benm kızımda iştahsız az beslendiğinde hareket etmek yasak diye dalga geçiyorumgel gel bizimkide yapıyo. Ama alkış falan yok hemüz
Evet muz sevmiyo hala. Sevdikleri sürekli değişiyor ama çok tatlı ve çok aromatik şeyler sevmiyor. Birde ben kat karıştır ypmayı seviyorum ama bence çocuğum tek tek yemeyi seviyor. Ben yumurta veriyorum. Sabah kahvaltısında tek tek vereyim dedim öyle bi yediki denk mi geldi bilmiyorum normalde ikinci kaşıktan snra ağız kitleniyor. Sabah tadımlık değil baya doyumluk yedi. Verdiklerim: yumurta, avokado, labne, bebe bisküvisiSen yazmıştın sanırım muz yemiyor Ama kabak yiyor diye. Bizim de aynı muz elma yemez tükürür kabağı yer. Kavak avakado patates favori yemekleri. Başka birşey yok diğer herşeyi tükürüyor. Yoğurtta yemiyor. Yrın yumurta sarısı deniycem inşallah yer.
Bizim kız tek olan cogu seyi yemiyor yumurta sarısını yemiyor muzla karistirinca yiyor ama muzu tek basinada yemiyor eskiden elmayı rendeler verirdim smdi eksi geliyor herseyi karistirmak zorunda kaliyorum sebzeleri lök lök indiriyor cok tatli seyleri begenmiyor ne garip bu bebeler yahuSen yazmıştın sanırım muz yemiyor Ama kabak yiyor diye. Bizim de aynı muz elma yemez tükürür kabağı yer. Kavak avakado patates favori yemekleri. Başka birşey yok diğer herşeyi tükürüyor. Yoğurtta yemiyor. Yrın yumurta sarısı deniycem inşallah yer.
Bizimkide desteksiz s oturuyor gibi bisey pek devrilmiyor ama emeklemiyorBay bay alkış gel falan nasıl öğretiyorsunuz. Bizde onlar hiç yok. Ama benim kızımda çok yaramaz emekliyor her yere gidiyor. Kaç kez kafasını vurdu. Ayağı kalkamıyor da, dizleri üzerinde pıtı pıtı 5 sn durmuyor. Desteksiz 10 sn oturup düşüyor. Oturamıyor ama emekliyor :) birşey yemiyor emmekte istemiyor. Nasıl nerden enerji alıyor anlamadım.
Ben gecen gün kendim yaptım, henuz kullanmaya baslamadim 7.ay kontrulunde doktora sorup kullanmaya baslayacagim.Kızlar ilikli kemik suyu alacak mısınız kendiniz mi kaynatacaksınız.Eğer satın alacaksanız hangi marka alacaksınız yardımcı olur musunuz
Aa bnde yapsın diye ugrasiyorum ama henuz bi numara yok anca herkese mavi boncuk gulucukSürekli gel babası gel gel yapıyoruz babasi evden cikarken bye bye yapiyo alkis yaptirip duruyoruz hergun o sekilde öğreniyor hepsi ayrı bir vukuat bu cocukların ya bizimki kımıldamasın yeter
Yürüteç değilde hoppala alabilirsnz. Bzmki kucak ana kucağı mama sandalyesi oyun halısı arasında mekik dokuyoruzErkek bebek anneleri yürüteç kullanıyor musunuz? Doktor bize önermedi ama ben kullanmak istiyorum. Tavsiye eder misiniz kucakta taşımaktan sıkıldım
Gecmis olsun, fıskırır tarzda kustuysa gozlerde kayma varsa hemen doktora goturulmeli diye biliyorum. Yoksa en az 2 saat uyutmayip bir farklilik , gozler kayma vs. Varmi diye takip edilmeliKızlar kızım koltuktan halıya düştü.. elim önündeydi ama tutamadım aşırı derecede üzgünüm.. ne yapmak gerekir yalnızım evde çok kötüyüm korkuyorum..
Aşırı yaramaz baş edemiyorum ortalığı fır dönüyor.. kendimi yetersiz hissediyorum artık çok çaresizimmm
Gecmis olsun, fıskırır tarzda kustuysa gozlerde kayma varsa hemen doktora goturulmeli diye biliyorum. Yoksa en az 2 saat uyutmayip bir farklilik , gozler kayma vs. Varmi diye takip edilmeli
Biz kullanmiyoruz. Ama ben kızımda da kullanmadım. Testisleri etkiliyor sanırım erkek bebeklerde baskı yapıyor o bolgeye.Erkek bebek anneleri yürüteç kullanıyor musunuz? Doktor bize önermedi ama ben kullanmak istiyorum. Tavsiye eder misiniz kucakta taşımaktan sıkıldım
Şimdi hoppala yı inceleme fırsatım oldu. Yürüteçi tavsiye etmedi bu oturma yeri sanırım baskılıyor diye hoppala uygun mudur siz kullanıyorsunuz sanırım birde almak için tavsiye ettiğiniz link var mı incelemek isterimYürüteç değilde hoppala alabilirsnz. Bzmki kucak ana kucağı mama sandalyesi oyun halısı arasında mekik dokuyoruz