- 4 Mayıs 2021
- 552
- 1.197
Sorma çalışıyor bı de. Bütün yıllık iznini de kardesimin doğumunda kullanıcak . Ay neyseki biz tecrübeliyim .eşim olsa yeter yanımda ya . Benden iyi çocuk bakıyor
Ayy süperçok sevindim sağlıkla keseleri göreceğimiz günlere
İdrar testleri bat geçmedikçe çok doğru sonuçlar vermiyor diye biliyorum. Çok fazla takmayın kafaya kan değerleriniz artış gösteriyor bir uzmanla görüşüp daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz :)) Stres yapmayın kendinize lütfenAma normal kaset tipi yaptığımda dünkünden daha silikti bugünkü neden öyle oldu anlamadım
İdrar testleri bat geçmedikçe çok doğru sonuçlar vermiyor diye biliyorum. Çok fazla takmayın kafaya kan değerleriniz artış gösteriyor bir uzmanla görüşüp daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz :)) Stres yapmayın kendinize lütfen
Maaşallah çok iyi. Benim de 1 haziran sat. Beta dün 600 dü. Yarın yine ölçtürmeye gidicem inşallah. Pazartesi randevum var. İnşallah ben de görürüm keseyiHerkese merhabalar.Rabbim herkese hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Dun kontrole gittik.Beta 1500 çıkınca keseyi vajinal de olsa gördük.Sat 31mayis benimde.Tahminj doğum 7mart görünüyor.
Aaa ilkin heyecanı çok çok güzel oluyor . Ben ikinciyi öğrenince butun gün şok olmustumYaa maşallahBizimki ilk olacak kısmetse. İyi miyiz kötü müyüz ondan bile haberimiz yok.
Amiinn inşallah hayırlısıyla keseleri görelim kalpleri duyalım hep beraber şu konuda hiç eksilmeden hep artarak
Aaa ilkin heyecanı çok çok güzel oluyor . Ben ikinciyi öğrenince butun gün şok olmustumnasıl bakicam iki bebeye diye .daha yeni yeni şoku atlatiyorum . İlk olucagi için tek tavsiyem kendini kasma relax ol .sen iyi olunca bebiş de iyioluyor .
2gunde 2ye katlıyor zaten beta.Muhtemelen 1200den biraz fazla çıkar.Karindan görünmeyebilir ama vajinal görülür.Maaşallah çok iyi. Benim de 1 haziran sat. Beta dün 600 dü. Yarın yine ölçtürmeye gidicem inşallah. Pazartesi randevum var. İnşallah ben de görürüm keseyi
Şimdi yazdım ben deeeKızlar bulantısı erken başlayan varmı?
Benim başladı hemde daha bat gelmeden.Kızlar bulantınız başladı mıkızımda da olmuştu ama daha geç başlamıştı diye hatırlıyorum. Bugun öğleden sonra bi bulantı başladı bende. Belki bu sefer olmaz diyodum ama kaçış yok demek ki
Ben oğlumda aşırı rahattım çok azdı.Ve iştahım da yerindeydi.Bunda daha şimdi böyleyse 6.haftadan sonra nolur acaba??Şimdi yazdım ben deeebaşladııı gümbür gümbür
Benim ara ara çok hafif bir bulantı oluyor ama ilerleyen haftalarda ne olur bilmiyorumKızlar bulantınız başladı mıkızımda da olmuştu ama daha geç başlamıştı diye hatırlıyorum. Bugun öğleden sonra bi bulantı başladı bende. Belki bu sefer olmaz diyodum ama kaçış yok demek ki
Merhaba benim yumurta 13 gün çatladı ovulasyon testi pozitif çıktı öyle değerlendirdim oldu şükürMerhaba, hayırlı olsun.
Yumurtanız ne zaman çatladı, doğum tarihi hesabınızı neye göre yaptınız?
Teşekkür ederim doktor kürtaj sonrası en az 6 ay bekle dedi bizim 9 ay geçti bişey tavsiye etmedi ovulasyon testiyle takip yaparak hamile kaldımMaaşallah ben 2.yi doğursam şükretcem.
Ablam da skar gebelik geçirdi. Doktor bişey tavsiye etti mi bu gebelikten önce?
Allah sağ salim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Yarın acilde bakıtcam. Pazartesi günü de 2000 üstüne çıkar inşallah, belki görünür karından. Kalp atışı için ne zaman çağırdı2gunde 2ye katlıyor zaten beta.Muhtemelen 1200den biraz fazla çıkar.Karindan görünmeyebilir ama vajinal görülür.