Benim daha önce 2 gebeliğim oldu biri kimyasal biri düşük. En son düşüğüm temmuz ayındaydı. Transfer öncesi histeroskopi oldum. Transferin 5. Günü kasık ağrım başlamıştı 2 gün devam edince idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye test istedi doktorumuz. O sırada beta Hcg de baktırın dedi. Pozitif geldi şükür. Şimdi bayağı kasıklarımda gerilme şeklinde sancı oluyor. Birazda panik yapiyoruz heralde. Geçmişte düşük olunca doktorda ekstra hassas davranıyor.Siz neden 7. Gün baktirmaya başladınız Ultrason günün kaçıncı gün oluyor canım kasılma dediğin nasıl bir şey canım Allah'ın izniyle bı sorun yoktur ins
Bilmiyorum olabilir mi. Normalde test günüm cumartesi. Yükselir mi sizce o zamana kadar ?Ciktimi sonucunuz erken olduğu için olabilir mi
Anladım canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıniza almak nasip olurBenim daha önce 2 gebeliğim oldu biri kimyasal biri düşük. En son düşüğüm temmuz ayındaydı. Transfer öncesi histeroskopi oldum. Transferin 5. Günü kasık ağrım başlamıştı 2 gün devam edince idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye test istedi doktorumuz. O sırada beta Hcg de baktırın dedi. Pozitif geldi şükür. Şimdi bayağı kasıklarımda gerilme şeklinde sancı oluyor. Birazda panik yapiyoruz heralde. Geçmişte düşük olunca doktorda ekstra hassas davranıyor.
Normalde hep 12. Gün test günü belirleniyor bu kadar erken çıksa daha erken olmazmi test günü tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirBilmiyorum olabilir mi. Normalde test günüm cumartesi. Yükselir mi sizce o zamana kadar ?
Benim transfer gününden beri adet sancısı bel ağrısı şişlik hissediyorum yarın bunların tutunma belirtisi olup olmadığı belli olacak bakalım inşallahBenimde 5. Gün embriyosu iki adetay inşallah belirtiniz varmı hiç , benim 4 gün öncesinden beridir kasık batma ve kasılma ağrılarım, bel ağrım ve çok sık idrara çıkmam var
Moralim çok bozuk. Olumsuz olacak diye çok korkuyorum. 3. Gün embriyosu 2 tane kondu. 6. Gün yani dün gece test yaptım negatif çıktı çok korkuyorumokyanus diye bir arkadaş vardı o da 6. Gün negatif çıkıp sonra pozitif olduğunu söylemişti ama yine de üzülmekten korkmaktan kendimi alamıyorum.
İnş bugün test verenler pozitif sonucu görürlerve tabi herke
Benim de 3. Gün embriyosu, 15 kasımda transfer oldu. 6. Gün çok çook erken doktorum 10. Günün dahi yanıltacağını söylüyor, kanda bile olsa.. bu benim 2. denemem ilkinde bende erken test yaptım negatifi görünce o kadar üzüldüm ki, eğer tuttuysa bu üzüntüyü vücuduna yansıttığın için dana çok üzülüyorsun. Sabredelim güzel olsunMoralim çok bozuk. Olumsuz olacak diye çok korkuyorum. 3. Gün embriyosu 2 tane kondu. 6. Gün yani dün gece test yaptım negatif çıktı çok korkuyorumokyanus diye bir arkadaş vardı o da 6. Gün negatif çıkıp sonra pozitif olduğunu söylemişti ama yine de üzülmekten korkmaktan kendimi alamıyorum.
İnş bugün test verenler pozitif sonucu görürlerve tabi herkes
Transfer gününü saymazsak 10.günüm oluyorSizin test gününüz kaçıncı gün oluyor inşallah güzel sonuç alırsınız
1. Sayfa, ilk mesajda tabloBir arakadasimiz listemi yapmıştı paylaştımi gormedim kaçıncı gün değer falan bir liste güzel olur
Canım daha erken. Kimi doktorlar 12 güne kadar bekleyin diyorlar.Transfer gününü saymazsak bugün 8. Gün
Ya inşallah yükselirCanım daha erken. Kimi doktorlar 12 güne kadar bekleyin diyorlar.
Tesekku ederim gormemistim1. Sayfa, ilk mesajda tablo
İnşallah canım benim. Lütfen şimdiden moralini bozma, etkilemesin transferini.Ya inşallah yükselir
Arkadaşlar Dr um Saolsun Bugun Birde Oksapar İğnesi Ekledi Göbektenİğnelere Karşı Aşırı Hassas Bir yapım Var Lakin Progestana devam onu artık agrısız acısız çözdüm öyle yaptırıyorum hep aynı kişiye ama Oksapar İçin Desteklerinizi Rica Ediyorum
Tablonun son hali bu kızlarMerhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
İSİMEMBRİYO TRANSFER
TARİHİSONUÇ
N nibu225. Gün 8 kasım
@Smileess5. gün
2 embriyo11 kasım
@venuskiz5. Gün 4bb 4 kasım Pozitif
@Angelbabybey3.gün
2 embriyo15 kasım
@o_k_y_n_s3. gün 3 kasım Pozitif
B busra1940
5. gün7 kasım
@mombaby5. Gün