2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

İlk transferde koldan denedim ağlattı öyle söyleyim sonra deneye deneye yolunu bulduk 😀 karnından hap ama ilacı aşırı yavaş verin. Yavaş yavaş yapılırsa acısı olmuyor iğne çıkınca biraz yanması devam ediyor. Biz aynı gün transfer olduk, ben transfer öncesi 3 günde 1 proluton kalçadan iğne olmaya gidiyorum sizde de kalçadan iğne var mı
Siz prolutona ne zaman başladınız birde neden vuruluyor

Gördüm canım testini benimde 6. Gün yaptığım test öyleydi fotosunu ekliyorum.
Benim de 7.gün yaptığım böyleydi incecik bir çizgi gördüm, bugün 8.gündeyim yarın yeniden yapcam ay inşallah vardır ya bana umut oldunuz🥹

Kızlar biraz daha sıkın dişinizi. Erkenden test yapmayın. Bazen günü gelmiyor, bazen geç tutunma oluyor. Moralinizi bozmasın bu durum. Biliyorum içimiz kemiriliyor ama ben bile bu merakımla kendimi durduruyorum, siz de yapabilirsiniz

Eklentiler

• 9BA4C7FF-51F2-424F-BD16-AAA8888943AF.jpeg
    9BA4C7FF-51F2-424F-BD16-AAA8888943AF.jpeg
    76,4 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar biraz daha sıkın dişinizi. Erkenden test yapmayın. Bazen günü gelmiyor, bazen geç tutunma oluyor. Moralinizi bozmasın bu durum. Biliyorum içimiz kemiriliyor ama ben bile bu merakımla kendimi durduruyorum, siz de yapabilirsiniz
Bencede kizlar direk kanda ogrenin kendinizi bos yere uzmeyin yaa Bu surec cok zor biliyorum yasayan bilir. O yuzden burda birbirimizden baskasi bizi anlayamaz. Bende cuma gunu kan testimi vericem evde kaset test yapmadim hic dusunmuyorumda bakalim nasip❤️

İlk transferde koldan denedim ağlattı öyle söyleyim sonra deneye deneye yolunu bulduk 😀 karnından hap ama ilacı aşırı yavaş verin. Yavaş yavaş yapılırsa acısı olmuyor iğne çıkınca biraz yanması devam ediyor. Biz aynı gün transfer olduk, ben transfer öncesi 3 günde 1 proluton kalçadan iğne olmaya gidiyorum sizde de kalçadan iğne var mı
Bende transferden 3 gün önce Progestan ve 5 günde 1 proluton verdi banada yarın 2. Proluton da yaptırcam Progestana devam test gününe kadar dedi hemşire sonrasındada devam edecekmiş sanırım :KK43: Transfer sonrası da Oksapar Eklendi işte 2 gündür yani göbekten özellikle denildi Bu arada ben iğnemi heo aynı hemsireye yaptırıyorum oda bana Oksapar için göbekten yap koldan yada bacakta bi etkileşimi olmuyor mu ne öyle bişey söyledi bilmiyorum hastanedende bana göbekten dediler belki de çeşitlerimi var koldan ayrı bacaktan ayrı galiba .

Benim yazdığımı hatırlıyor olabilirsin canim

7. Gün 47
9. Gün 127
11. Gün 360

Sonrasında kan testi istemedi doktorumu cuma günü için ultrason tarihi verdi. Ama bugün duşta kasılmam oldu ve devam ediyor. Yatıp istirahat et geçer geçmezse acile gidip kan testi yaptır dedi. 🙄
İyimisin canım geçti mi kasılmaların

X