2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Bende aynı şekilde kalkıp dolaşıyorum ufak tefek işler sonra dinleniyorum benimde zaten şişkinlik kasıklarım da hafif ağrı belimde de ağrı var inşallah bunlar güzel sonuçlara işaretidir düşünmemeye çalışıyorum başka şeyleri düşünüyorum TV izkiyorum felan
Valla Aynen canım İnşallah 🙏 Bende öyle düşünmeneye çalışıyorum ama düşünmeyince hareketlerime dikkat edemiyorum mecburen unutmamam lazım çünkü tez canlıyım hareketliyim Sık sık Kendime hatırlatmam gerekiyor 🙈

Valla Aynen canım İnşallah 🙏 Bende öyle düşünmeneye çalışıyorum ama düşünmeyince hareketlerime dikkat edemiyorum mecburen unutmamam lazım çünkü tez canlıyım hareketliyim Sık sık Kendime hatırlatmam gerekiyor 🙈
Yani orasi öyle bende öyleyim birden hareket edebiliyorum ama hemen kendimi durduruyorum napalim artık katlancaz bakalım sonuç güzel olsunda kendimizi durduralım sıkıntı değil 🥰

Arkadaşlar bir arkadaş buraya gün gün test sonucunu yazmıştı şuan bulamıyorum kimdi bilginiz var mi

Arkadaşlar bir arkadaş buraya gün gün test sonucunu yazmıştı şuan bulamıyorum kimdi bilginiz var mi
Benim yazdığımı hatırlıyor olabilirsin canim

7. Gün 47
9. Gün 127
11. Gün 360

Sonrasında kan testi istemedi doktorumu cuma günü için ultrason tarihi verdi. Ama bugün duşta kasılmam oldu ve devam ediyor. Yatıp istirahat et geçer geçmezse acile gidip kan testi yaptır dedi. 🙄

Benim yazdığımı hatırlıyor olabilirsin canim

7. Gün 47
9. Gün 127
11. Gün 360

Sonrasında kan testi istemedi doktorumu cuma günü için ultrason tarihi verdi. Ama bugün duşta kasılmam oldu ve devam ediyor. Yatıp istirahat et geçer geçmezse acile gidip kan testi yaptır dedi. 🙄
Siz neden 7. Gün baktirmaya başladınız Ultrason günün kaçıncı gün oluyor canım kasılma dediğin nasıl bir şey canım Allah'ın izniyle bı sorun yoktur ins

Herkese merhaba. Ben 8 Kasım da transfer olmuştum. Dayanamadım biraz önce kan tahlili verdim. 1 saate kadar çıkacak inşallah. Kaçın üzerinde çıkarsa pozitif demekti hanımlar ?

Herkese merhaba. Ben 8 Kasım da transfer olmuştum. Dayanamadım biraz önce kan tahlili verdim. 1 saate kadar çıkacak inşallah. Kaçın üzerinde çıkarsa pozitif demekti hanımlar ?
Sizin kaçıncı gün oluyor bugün haydi güzel haberlerle gel

Bir arakadasimiz listemi yapmıştı paylaştımi gormedim kaçıncı gün değer falan bir liste güzel olur

X