- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
Aminnn canım ya insallahhCanımm İnşallah bol bol dolu dolu kocaman kocaman saglıklı yumuşların olacak Saatin Belli mi yarın Opunun
Sabah 8.30da hastanede olcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canım ya insallahhCanımm İnşallah bol bol dolu dolu kocaman kocaman saglıklı yumuşların olacak Saatin Belli mi yarın Opunun
Valla Aynen canım İnşallah Bende öyle düşünmeneye çalışıyorum ama düşünmeyince hareketlerime dikkat edemiyorum mecburen unutmamam lazım çünkü tez canlıyım hareketliyim Sık sık Kendime hatırlatmam gerekiyorBende aynı şekilde kalkıp dolaşıyorum ufak tefek işler sonra dinleniyorum benimde zaten şişkinlik kasıklarım da hafif ağrı belimde de ağrı var inşallah bunlar güzel sonuçlara işaretidir düşünmemeye çalışıyorum başka şeyleri düşünüyorum TV izkiyorum felan
Yani orasi öyle bende öyleyim birden hareket edebiliyorum ama hemen kendimi durduruyorum napalim artık katlancaz bakalım sonuç güzel olsunda kendimizi durduralım sıkıntı değilValla Aynen canım İnşallah Bende öyle düşünmeneye çalışıyorum ama düşünmeyince hareketlerime dikkat edemiyorum mecburen unutmamam lazım çünkü tez canlıyım hareketliyim Sık sık Kendime hatırlatmam gerekiyor
Mrb mesajları okurken dikkatimi çekti temiz içerikli ürün dediginiz nedir aceba
Şimdi anladım canimİçinde paraben, sülfat, alüminyum gibi maddeler içermeyen bakım ürünleri canim. Genellikle bebekler için kullanılan ürünleri tercih ediyorum.
Benim yazdığımı hatırlıyor olabilirsin canimArkadaşlar bir arkadaş buraya gün gün test sonucunu yazmıştı şuan bulamıyorum kimdi bilginiz var mi
Siz neden 7. Gün baktirmaya başladınız Ultrason günün kaçıncı gün oluyor canım kasılma dediğin nasıl bir şey canım Allah'ın izniyle bı sorun yoktur insBenim yazdığımı hatırlıyor olabilirsin canim
7. Gün 47
9. Gün 127
11. Gün 360
Sonrasında kan testi istemedi doktorumu cuma günü için ultrason tarihi verdi. Ama bugün duşta kasılmam oldu ve devam ediyor. Yatıp istirahat et geçer geçmezse acile gidip kan testi yaptır dedi.
Sizinle transfer günlerimiz aynıydı sanırım 7 Kasım bana doktorum 12.gun dedi 19 unda test tarihim inşallah çok güzel sonuçlar alırsınızBu yazdıkların bana umut oldu inşallah yarın pozitif haberi burdan sizlerle paylaşmak nasip olur
Evet canım öyle valla Hayırlısı hakkımızdaYani orasi öyle bende öyleyim birden hareket edebiliyorum ama hemen kendimi durduruyorum napalim artık katlancaz bakalım sonuç güzel olsunda kendimizi durduralım sıkıntı değil
Evet 5.gün embriyosu olduğu için benim test tarihim yarın inşallah pozitifleri görürüzSizinle transfer günlerimiz aynıydı sanırım 7 Kasım bana doktorum 12.gun dedi 19 unda test tarihim inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız
Benimde 5. Gün embriyosu iki adet ay inşallah belirtiniz varmı hiç , benim 4 gün öncesinden beridir kasık batma ve kasılma ağrılarım, bel ağrım ve çok sık idrara çıkmam varEvet 5.gün embriyosu olduğu için benim test tarihim yarın inşallah pozitifleri görürüz
Sizin test gününüz kaçıncı gün oluyor inşallah güzel sonuç alırsınızEvet 5.gün embriyosu olduğu için benim test tarihim yarın inşallah pozitifleri görürüz
Sizin kaçıncı gün oluyor bugün haydi güzel haberlerle gelHerkese merhaba. Ben 8 Kasım da transfer olmuştum. Dayanamadım biraz önce kan tahlili verdim. 1 saate kadar çıkacak inşallah. Kaçın üzerinde çıkarsa pozitif demekti hanımlar ?
Transfer gününü saymazsak bugün 8. GünSizin kaçıncı gün oluyor bugün haydi güzel haberlerle gel
Test gununuz ne zamandı nasıl cesaret ettinizTransfer gününü saymazsak bugün 8. Gün
0,72 çıktıSizin kaçıncı gün oluyor bugün haydi güzel haberlerle gel
Ciktimi sonucunuz erken olduğu için olabilir mi0,72 çıktı