- 2 Aralık 2017
- 2.741
- 3.938
- 32
Gördükkk canimmm gözün aydinnn
Ayy çok teşekkür ederimm kızlarr inşallah kanda da görürümYaa valla görünüyor gibi hadi inşallh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördükkk canimmm gözün aydinnn
Ayy çok teşekkür ederimm kızlarr inşallah kanda da görürümYaa valla görünüyor gibi hadi inşallh
Transferden 3 gün önce başladı, donmuş embriyo transferi olduğu için sanırım. Progesteron hormonu bir iğne yine. Önceki transferim taze transferdi onda bu iğne yoktuSiz prolutona ne zaman başladınız birde neden vuruluyor
Anladım canımTransferden 3 gün önce başladı, donmuş embriyo transferi olduğu için sanırım. Progesteron hormonu bir iğne yine. Önceki transferim taze transferdi onda bu iğne yoktu
Canım fotosunu paylaş bakalım hep birlikteN nibu22 A Angelbabybey Kubii38 O o_k_y_n_s cinnabon M Mucize Olmali @fasullebebek1
Kızlar herkese günaydın, biraz önce yine erken gebelik testi yaptım ama ne yazık ki incecik çizgiyi göremedim. Belli belirsiz gölge gibi bişey var ama çizgi yok koyulaşma vs de yok. Çok çok üzgünüm şu an moralim çok bozuldu. Galiba bebeğim tutunamadı…
Belki testle yada ictigin sıvı miktarıyla alakalıdırN nibu22 A Angelbabybey Kubii38 O o_k_y_n_s cinnabon M Mucize Olmali @fasullebebek1
Kızlar herkese günaydın, biraz önce yine erken gebelik testi yaptım ama ne yazık ki incecik çizgiyi göremedim. Belli belirsiz gölge gibi bişey var ama çizgi yok koyulaşma vs de yok. Çok çok üzgünüm şu an moralim çok bozuldu. Galiba bebeğim tutunamadı…
Hayırlı olsun TebriklerKızlar transferden sonraki 7. günüm pozitif galiba
Teşekkür ederimHayırlı olsun Tebrikler
Hadi inşallah canım sen idrar testi yapmış mıydınKızlar kan testi verdim bekliyorum dualarınızı bekliyorum
Ne güzel bir haber hayırlı olsun inşallah bizlere de nasip olsun belirti hissettin mi çok merak ediyorumKızlar transferden sonraki 7. günüm pozitif galiba
Kan testi vermeden moral bozmayın, b-hcg<10 altında olabilir. Benim de dün 7.gün transferdi idrarda negatif söylenen güne kadar artık test yapmayacağım3. Gün embriyosu 2 tane, bugün 9. Gün erken gebelik testi yaptım ve hiçbir şey çıkmadı. Çok üzgünüm ben inş ikiside tutunur derken hiçbiri tutunmadı. Moralim çok bozuldu her şeye sil baştan
İçimi dağladın doktorunla görüşmeden bırakma ilaçlarınıİlaçlarıda bıraktım boşuna niye içeyim değil mi? Bazı kişilerde testte negatif görüp pozitif çıkabiliyormuş lakin ben o kişilerden olamadım hiçbir zaman ah ah her şeye sil baştan nasıl başlanır
Aynı durumdayım, yumurtam zaten çok azdı 1 tane 3.gün embriyosu transfer edildi diğerleri ilerlemedi, o da tutunmadı galiba çok üzgünüm. Sil baştan her şeye başlamaya çok korkuyorum. Çaışıyorum bi yandan sürekli izin almak gerçekten ayrı sıkıntı. Allah yardımcımız olsun…3. Gün embriyosu 2 tane, bugün 9. Gün erken gebelik testi yaptım ve hiçbir şey çıkmadı. Çok üzgünüm ben inş ikiside tutunur derken hiçbiri tutunmadı. Moralim çok bozuldu her şeye sil baştan
Kan testi vermeden bırakmayın lütfen biri yazmıştı idrar negatif ben de ertesi gün ilaçları bırakmak için kan verdim pozitifi çıktı diyeİlaçlarıda bıraktım boşuna niye içeyim değil mi? Bazı kişilerde testte negatif görüp pozitif çıkabiliyormuş lakin ben o kişilerden olamadım hiçbir zaman ah ah her şeye sil baştan nasıl başlanır
Teşekkür ederim canım çok şükür benim üçüncü günden itibaren çok belirgin bir bel ağrım vardı sonra da kasık ağrılarım başladı dün baya modum düşüktü yorgun hissediyordum grip oldum sandım hatta tutmadı diye düşündüm sabah da test yaptım pazartesi de kan vermem gerekiyor normalde beklermiyim bilmiyorum.Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahNe güzel bir haber hayırlı olsun inşallah bizlere de nasip olsun belirti hissettin mi çok merak ediyorum
Guzummm oyle dusunmee Kan gunun ne zaman En azindan o gune kadar beklemeni rica ediyorum bos yere kendini uzuyosun suanN nibu22 A Angelbabybey Kubii38 O o_k_y_n_s cinnabon M Mucize Olmali @fasullebebek1