2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Siz neden 7. Gün baktirmaya başladınız Ultrason günün kaçıncı gün oluyor canım kasılma dediğin nasıl bir şey canım Allah'ın izniyle bı sorun yoktur ins
Benim daha önce 2 gebeliğim oldu biri kimyasal biri düşük. En son düşüğüm temmuz ayındaydı. Transfer öncesi histeroskopi oldum. Transferin 5. Günü kasık ağrım başlamıştı 2 gün devam edince idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye test istedi doktorumuz. O sırada beta Hcg de baktırın dedi. Pozitif geldi şükür. Şimdi bayağı kasıklarımda gerilme şeklinde sancı oluyor. Birazda panik yapiyoruz heralde. Geçmişte düşük olunca doktorda ekstra hassas davranıyor.

Benim daha önce 2 gebeliğim oldu biri kimyasal biri düşük. En son düşüğüm temmuz ayındaydı. Transfer öncesi histeroskopi oldum. Transferin 5. Günü kasık ağrım başlamıştı 2 gün devam edince idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye test istedi doktorumuz. O sırada beta Hcg de baktırın dedi. Pozitif geldi şükür. Şimdi bayağı kasıklarımda gerilme şeklinde sancı oluyor. Birazda panik yapiyoruz heralde. Geçmişte düşük olunca doktorda ekstra hassas davranıyor.
Anladım canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıniza almak nasip olur

Kızlar bende kan verdim bugün transferi saymazsak 4. Günüm kan sonucum 59 çıktı. Erken gebelik testinden çizgide çok belirgindi. Kafamı kurcalayan şey bu kadar kısa zamanda bu kadar yüksek çıkması normal mi? Aklıma dün sabah yarım doz vuruldugum catlatma iğnesi geldi o suan yalancı gebelik gösteriyor olabilir mi? Kanda da çıkıyor mu yalancı gebelik çıksa böyle yüksek çıkar mı?

Benimde 5. Gün embriyosu iki adet ☺️ ay inşallah 🌼 belirtiniz varmı hiç , benim 4 gün öncesinden beridir kasık batma ve kasılma ağrılarım, bel ağrım ve çok sık idrara çıkmam var🙃
Benim transfer gününden beri adet sancısı bel ağrısı şişlik hissediyorum yarın bunların tutunma belirtisi olup olmadığı belli olacak bakalım inşallah 🌸

Moralim çok bozuk. Olumsuz olacak diye çok korkuyorum. 3. Gün embriyosu 2 tane kondu. 6. Gün yani dün gece test yaptım negatif çıktı çok korkuyorum 😞 okyanus diye bir arkadaş vardı o da 6. Gün negatif çıkıp sonra pozitif olduğunu söylemişti ama yine de üzülmekten korkmaktan kendimi alamıyorum.
İnş bugün test verenler pozitif sonucu görürler 🤲🏻 ve tabi herke

Moralim çok bozuk. Olumsuz olacak diye çok korkuyorum. 3. Gün embriyosu 2 tane kondu. 6. Gün yani dün gece test yaptım negatif çıktı çok korkuyorum 😞 okyanus diye bir arkadaş vardı o da 6. Gün negatif çıkıp sonra pozitif olduğunu söylemişti ama yine de üzülmekten korkmaktan kendimi alamıyorum.
İnş bugün test verenler pozitif sonucu görürler 🤲🏻 ve tabi herkes
Benim de 3. Gün embriyosu, 15 kasımda transfer oldu. 6. Gün çok çook erken doktorum 10. Günün dahi yanıltacağını söylüyor, kanda bile olsa.. bu benim 2. denemem ilkinde bende erken test yaptım negatifi görünce o kadar üzüldüm ki, eğer tuttuysa bu üzüntüyü vücuduna yansıttığın için dana çok üzülüyorsun. Sabredelim güzel olsun 🙏🏼

sefocan35 sefocan35 umutolsun umutolsun dilerseniz sizleri de tabloya ekleyebilirim. Kaçıncı gün embriyosu, kaç adet embriyo transferi yapıldığını ve ne zaman yapıldığını yazmanız yeterli

İlk transferde koldan denedim ağlattı öyle söyleyim sonra deneye deneye yolunu bulduk 😀 karnından hap ama ilacı aşırı yavaş verin. Yavaş yavaş yapılırsa acısı olmuyor iğne çıkınca biraz yanması devam ediyor. Biz aynı gün transfer olduk, ben transfer öncesi 3 günde 1 proluton kalçadan iğne olmaya gidiyorum sizde de kalçadan iğne var mı

Merhaba kızlar🙋🏻‍♀️ Yaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım 🧿💖🌸

İSİM
EMBRİYOTRANSFER
TARİHİ
SONUÇ

N nibu22
5. Gün8 kasım

@Smileess
5. gün
2 embriyo
11 kasım

@venuskiz
5. Gün 4bb4 kasımPozitif