2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Boğazım düğümlendi, ne diyeceğimi bilemedim.. Geçmiş olsun canım.. İnşallah bu son kaybın olur
Saol canım inşallah bir daha kendimizi maddi olarak ne zaman toparlar da başlayabiliriz bilmiyorum rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah

Saol canım inşallah bir daha kendimizi maddi olarak ne zaman toparlar da başlayabiliriz bilmiyorum rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah
Keşke keşkee bizlere rapordan daha fazla olanak sağlanabilse.. şu ekonomide her şey git gide zorlaşıyor. Hayırlı zamanda hayırlı evlatla taçlansın yuvanız inşallah canım

Biraz önce kan testi verdim negatif çıktı
Cnm cok üzüldüm bu duyguyu daha önce yaşamıs biri olarak seni cok iyi anlıyorum. Uzulme demek yersiz ama umudunun tekrar yesereceğini bil. Ve Rabbim bi saat vermsitir emin ol o zaman gelince evladına kavusmani nasip etsin Rabbim.

Haa anladım kuzum ne demelk istediğini neyseki çok şükür bulmuşsun Hayırlı haberlerimiz olsun gelişmelerden haberdar ederm sende mutlaka yaz

Çok geçmiş Olsun Minik Mucizenizle hepsi birer tatlı anıya dönüşsün inşallah

Merhaba kızlar daha önce transfer beklerken yazmıştım , transferim 7 Kasım'da oldu şuan beklemedeyim.. size sorum bana doktorum progesteron 200 yumuşak kapsülü vajinal yoldan kullanmamı söyledi ama ne kadar yaptıktan sonra dikkat etsende bir kısmı geri geliyor tabi bir zaman sonra, sizce bu sorun olurmu yada bunu yasayaniniz varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…