2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Hahahh zamanla alışırsın canım😂 ay aminn inşallah çoook sağ ol 💕🥰

Yazdım canım 😊

Aayyyy çok şükürrr 🤩🥳 sımsıkı tutunsunlar sana annesii💕🥰 seni de ekliyorum tabloya artık💫

Gözün aydın canım, katlanarak artsın inşallah 🤲🏻 hangi gün transfer olmuştum, seni de tabloya ekleyeyim
Teşekkür ederim darısı bekleyenlere inşallah bu ayın 3 ünde 5 gün embriyosu oldum

TV ne zaman gelsem kanal yok bende telefondan baktım 🧐 yemekte var da aç değilim esim diyoki ne varsa ye okadar para veriyoruz 🤣🤣
Neyseki bizim başlık aktif, TV’nin yerini doldurur😂 eşin haklı vallaa sil süpür, ekmekle sıyır her şeyi 😂😂

Opudan önce kullanmıştım canım, doktor yumurtaların kontrolünün bizim elimizde olması için dedi. Pkos var bende , aşılamalarım aniden fazla yumurta büyüdüğü için iptal olmuştu.
Aynı bende öyle oldum canım aşılamada büyüklü küçüklü büssürü yumurtam oldu ohss olcaktım resmen doktor toplasa yumurtayı toplardı yinede bana aşılama yaptı ama tutmadı okadar yumurtadan.. doktor değiştirdim neyseki. Bugün benim 21. Günüm ve doktor yumurtan var büyümüş dedi şok oldum ama ilk defa göüğüs uçlarım acıyor belim karnım ağrıyor bunlar yumurtlama belirtisi dedi.. değerlendir bu iğneleride kullan adetin 2. Günü gel dedi hayırlısı bakalım🥺

Aynı bende öyle oldum canım aşılamada büyüklü küçüklü büssürü yumurtam oldu ohss olcaktım resmen doktor toplasa yumurtayı toplardı yinede bana aşılama yaptı ama tutmadı okadar yumurtadan.. doktor değiştirdim neyseki. Bugün benim 21. Günüm ve doktor yumurtan var büyümüş dedi şok oldum ama ilk defa göüğüs uçlarım acıyor belim karnım ağrıyor bunlar yumurtlama belirtisi dedi.. değerlendir bu iğneleride kullan adetin 2. Günü gel dedi hayırlısı bakalım🥺
Ben de adetten neredeyse 1 hafta önce başlamıştım canım kullanmaya ve opuya kadar kullandım. Zaten tüp bebekte de ohss oldum. Transfer için iki adet dönemi bekledik

Anladım canım çok teşekkür Ederim verdiğin bilgiler için benim şimdi doğal siklusla ilerlediğim için bir tek divina var corasprin var folik ve dekort var sonradan progestan ekleyecekmi acaba o zaman bana yaa doğal siklusla ilgili çok bilgi olmadığı için kafam karısıyor benimde bakalım bugun soracagım artık umarım cevaplarımı alabilirim
Ben de dogal siklusla ilerliyorum cnm dogal siklusun anlamı rahim icin ekstra bi ilac vermemeleri kalınlaşması icin vs. Yani rahim tamamen kendi dongüsünde buna hazirken embriyo transferi olması. Bu başka ilac kullanmayacağın anlamına gelmiyor. Ben trasnferden 5 gün önce progestan icerikli ilaclara basladim. Sen coraspirine ne zaman başladın peki

Ben de adetten neredeyse 1 hafta önce başlamıştım canım kullanmaya ve opuya kadar kullandım. Zaten tüp bebekte de ohss oldum. Transfer için iki adet dönemi bekledik
Geçmis olsun canım nasıl oldun peki zor geçirdin mi? Kaç yumurtan toplanmıştı peki 🥹

Geçmis olsun canım nasıl oldun peki zor geçirdin mi? Kaç yumurtan toplanmıştı peki 🥹
Zor geçirdim canım, 1 hafta hastanede yattım. En sonunda karnımda karakter ile su boşaltıldı. Akabinde çok fazla ödem topladım, 82 kilodan 100 kiloya çıktım 3 gün içerisinde. Su boşaltıldıktan ve adet olduktan sonra eski halime döndüm. 44 yumurtam toplandı canım

Zaten kafamı karıştıran kısmı bu Rahim kalınlığım düzenli ilerliyor doğal siklusta bunun için ekstra bişey vermemesi gerek bana 2. Muayenede Divina verdi sadece beyaz olan hapları içiyorum rahim kalınlasması içinmiş ki ben 2.muayene 8.5 du Corasprinde Adetin 5. Günü ilk muayenemde verdiler ona devam ediyorum ki bende pıhtılasma vs yok sukur destek için veriyorlar galiba .Bunun dısında suan baska bişey yok Ama bu divina hem yumurta büyütmeye hem rahim kalınlığı için galiba şimdi ben yine yollardayım bakalım bugun biseyler eklicekmi ne dicekler transfer için vs
Ben de dogal siklusla ilerliyorum cnm dogal siklusun anlamı rahim icin ekstra bi ilac vermemeleri kalınlaşması icin vs. Yani rahim tamamen kendi dongüsünde buna hazirken embriyo transferi olması. Bu başka ilac kullanmayacağın anlamına gelmiyor. Ben trasnferden 5 gün önce progestan icerikli ilaclara basladim. Sen coraspirine ne zaman başladın p

X