2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Boğazım düğümlendi, ne diyeceğimi bilemedim.. Geçmiş olsun canım.. İnşallah bu son kaybın olur🙏
Saol canım 🥺 inşallah bir daha kendimizi maddi olarak ne zaman toparlar da başlayabiliriz bilmiyorum rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah 🤲🏻

Saol canım 🥺 inşallah bir daha kendimizi maddi olarak ne zaman toparlar da başlayabiliriz bilmiyorum rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah 🤲🏻
Keşke keşkee bizlere rapordan daha fazla olanak sağlanabilse.. şu ekonomide her şey git gide zorlaşıyor. Hayırlı zamanda hayırlı evlatla taçlansın yuvanız inşallah canım 🤲🏻

Biraz önce kan testi verdim negatif çıktı 🥺
Cnm cok üzüldüm bu duyguyu daha önce yaşamıs biri olarak seni cok iyi anlıyorum. Uzulme demek yersiz ama umudunun tekrar yesereceğini bil. Ve Rabbim bi saat vermsitir emin ol o zaman gelince evladına kavusmani nasip etsin Rabbim.

Yok şuan üretiliyor demişlerdi Ekim ayında kuzum.
Kasım'da üretimden çıkacak dağıtılacak demişlerdi..
Evet ben meriofert 20adeti parça parça aldım çok zor buldum ama belki şuan biraz düzelmiştr. Bide ben raporlu aldım o yüzden tek reçete ve tek eczaneden almam gerekiyordu
Haa anladım kuzum ne demelk istediğini neyseki çok şükür bulmuşsun 🙏🏻 Hayırlı haberlerimiz olsun gelişmelerden haberdar ederm sende mutlaka yaz 🙏🏻❤️

Zor geçirdim canım, 1 hafta hastanede yattım. En sonunda karnımda karakter ile su boşaltıldı. Akabinde çok fazla ödem topladım, 82 kilodan 100 kiloya çıktım 3 gün içerisinde. Su boşaltıldıktan ve adet olduktan sonra eski halime döndüm. 44 yumurtam toplandı canım
Çok geçmiş Olsun 🙏 Minik Mucizenizle hepsi birer tatlı anıya dönüşsün inşallah

Merhaba kızlar daha önce transfer beklerken yazmıştım , transferim 7 Kasım'da oldu şuan beklemedeyim.. size sorum bana doktorum progesteron 200 yumuşak kapsülü vajinal yoldan kullanmamı söyledi ama ne kadar yaptıktan sonra dikkat etsende bir kısmı geri geliyor tabi bir zaman sonra, sizce bu sorun olurmu yada bunu yasayaniniz varmı..

X