- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 34
Herşey bizim için seni çok iyi anlıyorum bu günler geçer bebeğin bir an önce hayırla kucağına gelir inşallahBiraz önce kan testi verdim negatif çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey bizim için seni çok iyi anlıyorum bu günler geçer bebeğin bir an önce hayırla kucağına gelir inşallahBiraz önce kan testi verdim negatif çıktı
Ay transfer günlerimiz aynı rabbim hayırlısını nasip etsin ama benim test günüm 19 u dedi doktorumBenim 7 kasımda 5.gün embriyosu transfer oldu 4.günüm bitiyor 17kasım test günüm
Saol canım Sorma günde 9 adet ilacım 12 tabletim var Progestan iğne hergün 1 tane bide 5 günde bir proluton iğnem varHadi gozün aydın cnm ekstra ilac verdi mi
Genelde çıkar fazlalığı cnm zaten güzel sonuçların olsun insallahMerhaba kızlar daha önce transfer beklerken yazmıştım , transferim 7 Kasım'da oldu şuan beklemedeyim.. size sorum bana doktorum progesteron 200 yumuşak kapsülü vajinal yoldan kullanmamı söyledi ama ne kadar yaptıktan sonra dikkat etsende bir kısmı geri geliyor tabi bir zaman sonra, sizce bu sorun olurmu yada bunu yasayaniniz varmı..
Genelde çıkar fazlalığı cnm zaten güzel sonuçların olsun insallah
Amin inşallah teşekkür canımGenelde çıkar fazlalığı cnm zaten güzel sonuçların olsun insallah
Kolayca oluversinnnnnBenimde Transfer günüm belli oldu Arkadaşlar 15 Kasım Salı Günü
İnşallah canımKolayca oluversinnnnn
Canım ne diyeceğini bilemiyor insan ama hepimizin umutları hayalleri aynı o yüzden çok iyi anlayabiliyorum seni geçmiş olsun umarım Allahım gönlüne göre verir geçmiş olsunBiraz önce kan testi verdim negatif çıktı
Senin 3.gün embriyo mu transfer edildi. İnşallah sonuçlarımızda pozitif çıkarAy transfer günlerimiz aynı rabbim hayırlısını nasip etsin ama benim test günüm 19 u dedi doktorum
Keşke canım inşallah 3tane rapor hakkı veriyorlar onuda devlette deney olarak kullanıyorlar sonra asgari ücretle özel hastanelerde nasıl tedavi olursak olalım kaç yılda biriktirip gidiyoruz ama rabbim yardımcımız olsun inşallahKeşke keşkee bizlere rapordan daha fazla olanak sağlanabilse.. şu ekonomide her şey git gide zorlaşıyor. Hayırlı zamanda hayırlı evlatla taçlansın yuvanız inşallah canım
İnşallah canım 4. Kez aynı duyguyu yaşadım artık kelimelerim bile duygumu anlatmaya yetmiyor 3tedavide pozitifi görüpte kaybettim onunla bunun arasında hiç bir fark yok her seferinde evlat kaybediyoruz inşallah bu sayfadaki herkes pozitif haberi alırCnm cok üzüldüm bu duyguyu daha önce yaşamıs biri olarak seni cok iyi anlıyorum. Uzulme demek yersiz ama umudunun tekrar yesereceğini bil. Ve Rabbim bi saat vermsitir emin ol o zaman gelince evladına kavusmani nasip etsin Rabbim.
İnşallah canım rabbim inşallah sizlerin evlerini evlatlarınızın sesiyle doldursunSıkma Canını Kuzum Demek Ne Kadar Yersiz Olur Tahmin Edebiliyorum Demekki Vakti Zamanı gelmemiş Meleğinin Henüz En Doğru Zamanda En Saglıklı Şekilde bize buradan en güzel haberleri verirsin inşlah
Amin inşallah rabbim sizin sonucunuzu pozitif yapsın inşallahCanım ne diyeceğini bilemiyor insan ama hepimizin umutları hayalleri aynı o yüzden çok iyi anlayabiliyorum seni geçmiş olsun umarım Allahım gönlüne göre verir geçmiş olsun
İnşallah canım inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursunHerşey bizim için seni çok iyi anlıyorum bu günler geçer bebeğin bir an önce hayırla kucağına gelir inşallah
İnşallah canım 4. Kez aynı duyguyu yaşadım artık kelimelerim bile duygumu anlatmaya yetmiyor 3tedavide pozitifi görüpte kaybettim onunla bunun arasında hiç bir fark yok her seferinde evlat kaybediyoruz inşallah bu sayfadaki herkes pozitif haberi alır
İnşallah canım rabbim inşallah sizlerin evlerini evlatlarınızın sesiyle doldursun
Sendende En doğru zaman da en güzel haberleri alacağız Yaşadığımız Herşey Bize Bir tecrübe Herşey ama herşey vaktine gebe Ne olur Karamsar olma olur mu Hiçbişey için geç degil geçmiş değil Burada herkesin hepimizin farklı farklı hikayeleri var ama hepimiz aynı yolun yolcusuyuz Kimi bu yolda yorulacak düşecek kimi koşacak kimi önden gidecek kimi geriden gelecek Düşenler dinlenip Daha güçlü kalkacak herkesi gececek İnşallah Tez Zamanda Allah seninde yüzünü güldürsünİnşallah canım rabbim inşallah sizlerin evlerini evlatlarınızın sesiyle doldursun
Canm şişlik hep vardı hala var kabızlık bende de ol adı ama çok gaz vardı sancı bende hiç olmadı 7 günde hafif kasık ağrılarım başladıBenim 4.günüm ve çok fazla şişlik var ama kabız değilim ve ara ara sancı çekiyorum sende de oldu mı acaba
Allah razı olsun burada herkes birbirine destek oluyor inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürürSendende En doğru zaman da en güzel haberleri alacağız Yaşadığımız Herşey Bize Bir tecrübe Herşey ama herşey vaktine gebe Ne olur Karamsar olma olur mu Hiçbişey için geç degil geçmiş değil Burada herkesin hepimizin farklı farklı hikayeleri var ama hepimiz aynı yolun yolcusuyuz Kimi bu yolda yorulacak düşecek kimi koşacak kimi önden gidecek kimi geriden gelecek Düşenler dinlenip Daha güçlü kalkacak herkesi gececek İnşallah Tez Zamanda Allah seninde yüzünü güldürsün
Umarım bende pozitif sonucu görürümCanm şişlik hep vardı hala var kabızlık bende de ol adı ama çok gaz vardı sancı bende hiç olmadı 7 günde hafif kasık ağrılarım başladı