2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Genelde çıkar fazlalığı cnm zaten güzel sonuçların olsun insallah

Keşke keşkee bizlere rapordan daha fazla olanak sağlanabilse.. şu ekonomide her şey git gide zorlaşıyor. Hayırlı zamanda hayırlı evlatla taçlansın yuvanız inşallah canım
Keşke canım inşallah 3tane rapor hakkı veriyorlar onuda devlette deney olarak kullanıyorlar sonra asgari ücretle özel hastanelerde nasıl tedavi olursak olalım kaç yılda biriktirip gidiyoruz ama rabbim yardımcımız olsun inşallah

İnşallah canım 4. Kez aynı duyguyu yaşadım artık kelimelerim bile duygumu anlatmaya yetmiyor 3tedavide pozitifi görüpte kaybettim onunla bunun arasında hiç bir fark yok her seferinde evlat kaybediyoruz inşallah bu sayfadaki herkes pozitif haberi alır

Sıkma Canını Kuzum Demek Ne Kadar Yersiz Olur Tahmin Edebiliyorum Demekki Vakti Zamanı gelmemiş Meleğinin Henüz En Doğru Zamanda En Saglıklı Şekilde bize buradan en güzel haberleri verirsin inşlah
İnşallah canım rabbim inşallah sizlerin evlerini evlatlarınızın sesiyle doldursun

İnşallah canım rabbim inşallah sizlerin evlerini evlatlarınızın sesiyle doldursun
Sendende En doğru zaman da en güzel haberleri alacağız Yaşadığımız Herşey Bize Bir tecrübe Herşey ama herşey vaktine gebe Ne olur Karamsar olma olur mu Hiçbişey için geç degil geçmiş değil Burada herkesin hepimizin farklı farklı hikayeleri var ama hepimiz aynı yolun yolcusuyuz Kimi bu yolda yorulacak düşecek kimi koşacak kimi önden gidecek kimi geriden gelecek Düşenler dinlenip Daha güçlü kalkacak herkesi gececek İnşallah Tez Zamanda Allah seninde yüzünü güldürsün

Allah razı olsun burada herkes birbirine destek oluyor inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…