İnsallah güzel sonuçlar alırsın hiç belirti arama inanki 7 güne kadar kesin olmadı hiç belirtim yok diye üzülüyordumUmarım bende pozitif sonucu görürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah güzel sonuçlar alırsın hiç belirti arama inanki 7 güne kadar kesin olmadı hiç belirtim yok diye üzülüyordumUmarım bende pozitif sonucu görürüm
Amin Canım İnşallahAllah razı olsun burada herkes birbirine destek oluyor inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür
Aşılama yaptırdığımda da kendi kendine belirti hissedip 1 gün önceden test vermeye gitmiştim negatif çıkmıştı ertesi gün adet olmuştum yine erken davranmaktan korkuyorumİnsallah güzel sonuçlar alırsın hiç belirti arama inanki 7 güne kadar kesin olmadı hiç belirtim yok diye üzülüyordum
4bb embriyo trsnsferi oldum 31 ekim. 10 gun degerim 608. Yani pozitif. Umutlu ol. Kalitesi guzel dedi doktorum banaYaa cnm ne güzel benim ikisi de 4bb orta kalite diye biraz üzülmüstüm acikcası bu habere daha cok sevindim
Cok sevindim ya saglıkla büyüsün ve kucaginiza almak nasip olsun insallah 4bb icin bazi yerler orta kalite bazı yerler iyi diyor. Benim merkez orta kalite dedi. Bu arada degeriniz cok guzel cift embriyo mu transfer olmustunuz acaba4bb embriyo trsnsferi oldum 31 ekim. 10 gun degerim 608. Yani pozitif. Umutlu ol. Kalitesi guzel dedi doktorum bana
Ay tebrik ederim cnm sabah sabah ne güzel haber verdin ya baya baya cikmis cizgi masallahh test günün ne zamandıKizlarrrr sabah sabah bel ve kasık ağrım dan dolayı adet olacağım bari elimdeki testleri yapayım dedim.
Bir normal bir erken gebelik yaptım aynı idrarla.
3.gun embiryosu.9.gun
Merhaba canım benim de 4bb kalitede embriyom var pgtli bana da şişli memoriel orta kalite dedi ama iyi tutma potansiyeli yüksek dedi embriyoloji hatta yüksek bir yüzde verdi embriyolog.Cok sevindim ya saglıkla büyüsün ve kucaginiza almak nasip olsun insallah 4bb icin bazi yerler orta kalite bazı yerler iyi diyor. Benim merkez orta kalite dedi. Bu arada degeriniz cok guzel cift embriyo mu transfer olmustunuz acaba
Teşekkür ederim. Test günüm pazartesi.Ay tebrik ederim cnm sabah sabah ne güzel haber verdin ya baya baya cikmis cizgi masallahh test günün ne zamandı
Maşallah burdayım diyorKizlarrrr sabah sabah bel ve kasık ağrım dan dolayı adet olacağım bari elimdeki testleri yapayım dedim.
3.gun embiryosu.9.gun
Teşekkür ederim Allah sonuna kadar devamını getirsin tüm isteyenlerinMaşallah burdayım diyor
Amin canim güzel kan değerlerini de görelim inşallahTeşekkür ederim Allah sonuna kadar devamını getirsin tüm isteyenlerin
Amin insaalahAmin canim güzel kan değerlerini de görelim inşallah
Özelde bitane yaptır elinde olsun benceTeşekkür ederim. Test günüm pazartesi.
İnsaalah sağlıklı sağlıklı artar değer
Devlet hastanesi acilde kan testi yaparlar mı acaba pazartesi de test vereceğim ya elimde bir değer olmuş olur.
Aynı gün transfer olmuşuz benim test tarihim 21 kasım inşallah güzel haberleri alırızMerhabalar 2018 yılında tüp bebek tedavisine başladım 3 embriyom olmustu. ilk trasferimde evladım oldu cok şükür rabbim aratmadi. Bu yil haziranda 2. Deneme maalesef olumsuz oldu. Son embriyo da 9 Kasımda transfer edildi. 23 Kasımda da sonucu öğreneceğim insallah bugün de e2 p4 degerlerime bakılacak ona göre ilaclar düzenlenecek. Hepimiz icin hayırlısı olsun insallah
Gözüm gönlüm açıldı maşallah canım. Rabbim sağlıkla.kucagina almayı nasip etsinKizlarrrr sabah sabah bel ve kasık ağrım dan dolayı adet olacağım bari elimdeki testleri yapayım dedim.
3.gun embiryosu.9.gun
Amin teşekkür ederim.allah hepimize hayırlı evlat(lar) versinGözüm gönlüm açıldı maşallah canım. Rabbim sağlıkla.kucagina almayı nasip etsin
Aminnn canım ya insallahhAmin teşekkür ederim.allah hepimize hayırlı evlat(lar) versin
TazeydiAminnn canım ya insallahh
Benimde yumoslar haftaya toplanacak.
Senin taze transfer mi dondurulmuş mu ?