2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

İnsallah güzel sonuçlar alırsın hiç belirti arama inanki 7 güne kadar kesin olmadı hiç belirtim yok diye üzülüyordum
Aşılama yaptırdığımda da kendi kendine belirti hissedip 1 gün önceden test vermeye gitmiştim negatif çıkmıştı ertesi gün adet olmuştum yine erken davranmaktan korkuyorum

Merhabalar 2018 yılında tüp bebek tedavisine başladım 3 embriyom olmustu. ilk trasferimde evladım oldu cok şükür rabbim aratmadi. Bu yil haziranda 2. Deneme maalesef olumsuz oldu. Son embriyo da 9 Kasımda transfer edildi. 23 Kasımda da sonucu öğreneceğim insallah🙂 bugün de e2 p4 degerlerime bakılacak ona göre ilaclar düzenlenecek. Hepimiz icin hayırlısı olsun insallah

4bb embriyo trsnsferi oldum 31 ekim. 10 gun degerim 608. Yani pozitif. Umutlu ol. Kalitesi guzel dedi doktorum bana
Cok sevindim ya saglıkla büyüsün ve kucaginiza almak nasip olsun insallah🥰 4bb icin bazi yerler orta kalite bazı yerler iyi diyor. Benim merkez orta kalite dedi. Bu arada degeriniz cok guzel cift embriyo mu transfer olmustunuz acaba

Kizlarrrr sabah sabah bel ve kasık ağrım dan dolayı adet olacağım bari elimdeki testleri yapayım dedim.
Bir normal bir erken gebelik yaptım aynı idrarla.
3.gun embiryosu.9.gun
🧿🧿🧿

Eklentiler

• IMG_20221112_091744.jpg
    IMG_20221112_091744.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 75
Cok sevindim ya saglıkla büyüsün ve kucaginiza almak nasip olsun insallah🥰 4bb icin bazi yerler orta kalite bazı yerler iyi diyor. Benim merkez orta kalite dedi. Bu arada degeriniz cok guzel cift embriyo mu transfer olmustunuz acaba
Merhaba canım benim de 4bb kalitede embriyom var pgtli bana da şişli memoriel orta kalite dedi ama iyi tutma potansiyeli yüksek dedi embriyoloji hatta yüksek bir yüzde verdi embriyolog.

Ay tebrik ederim cnm sabah sabah ne güzel haber verdin ya baya baya cikmis cizgi masallahh😍 test günün ne zamandı
Teşekkür ederim. Test günüm pazartesi.
İnsaalah sağlıklı sağlıklı artar değer 🤩
Devlet hastanesi acilde kan testi yaparlar mı acaba pazartesi de test vereceğim ya elimde bir değer olmuş olur.

Teşekkür ederim. Test günüm pazartesi.
İnsaalah sağlıklı sağlıklı artar değer 🤩
Devlet hastanesi acilde kan testi yaparlar mı acaba pazartesi de test vereceğim ya elimde bir değer olmuş olur.
Özelde bitane yaptır elinde olsun bence
Heryerin devlet hastanesi başka oluyor kimi ıvır zıvır bı suru ugrastiriyor kimide ugrastirmiyor

Merhabalar 2018 yılında tüp bebek tedavisine başladım 3 embriyom olmustu. ilk trasferimde evladım oldu cok şükür rabbim aratmadi. Bu yil haziranda 2. Deneme maalesef olumsuz oldu. Son embriyo da 9 Kasımda transfer edildi. 23 Kasımda da sonucu öğreneceğim insallah🙂 bugün de e2 p4 degerlerime bakılacak ona göre ilaclar düzenlenecek. Hepimiz icin hayırlısı olsun insallah
Aynı gün transfer olmuşuz 🤗benim test tarihim 21 kasım inşallah güzel haberleri alırız 🙏🏻☺️

X