off senin için çok zor olmuş canım baya yumurta toplanmış peki güzel embriyoların oldu muZor geçirdim canım, 1 hafta hastanede yattım. En sonunda karnımda karakter ile su boşaltıldı. Akabinde çok fazla ödem topladım, 82 kilodan 100 kiloya çıktım 3 gün içerisinde. Su boşaltıldıktan ve adet olduktan sonra eski halime döndüm. 44 yumurtam toplandı canım
gonapeptyl verdi canım yumurtalarımı baskılamak için. Bugün 21. gündü yumurtan büyümüş dedi değerlendir yinede dedi bende pcos oldugundan geç yumurta büyüyor heralde. Ben de diyorum akıntım var göğüslerimin ucu acıyor belim karnım ağrıyor meğerse yumurtadanmış, çok şaşırdım gerçekten normalde hiç şahit olmadım tedavisiz büyüyen yumurtama. ÇAtlar mı onuda bilmiyorum.. Adet olunca 2. günüde gel dedi şimdiliik bakalım. Ultrasonda yumurtalarımı gördüm küçük küçük sadece 1 tane büyük gördüm ama kaç mm hiç sormadım artık Allaha bırakıyorum o en iyisini bilirbana yazdı doktorum ama henuz kullanmadım ?
ne yaptın sen ne dedı doktor canım? yazdım da gormedın sanırım
benımde gecen ay gıttıgımde 21.gün lucrın ıgne oldum yumurtaları baskılamak ıcın, benımde ırılı ufaklıydı yumurtalarım..gonapeptyl verdi canım yumurtalarımı baskılamak için. Bugün 21. gündü yumurtan büyümüş dedi değerlendir yinede dedi bende pcos oldugundan geç yumurta büyüyor heralde. Ben de diyorum akıntım var göğüslerimin ucu acıyor belim karnım ağrıyor meğerse yumurtadanmış, çok şaşırdım gerçekten normalde hiç şahit olmadım tedavisiz büyüyen yumurtama. ÇAtlar mı onuda bilmiyorum.. Adet olunca 2. günüde gel dedi şimdiliik bakalım. Ultrasonda yumurtalarımı gördüm küçük küçük sadece 1 tane büyük gördüm ama kaç mm hiç sormadım artık Allaha bırakıyorum o en iyisini bilir
Amin inşallah kuzum ya ama gonapeptyl kullanırken yumurta nasıl çatlar ki sonuçta baskılamak için değil mi bu iğne olan yumurtayıda baskılamayacak mı kafamda soru işaretibenımde gecen ay gıttıgımde 21.gün lucrın ıgne oldum yumurtaları baskılamak ıcın, benımde ırılı ufaklıydı yumurtalarım..
sonra adet oldunca 3.günü gittim ıgnelere başladık.
hadı ınsallahh o yumoş belkıde tutunur sana can olur, Allah buyuktur
yanı bu ıgnelerın amacı yumurta baskılamak ve dıger ay aynı boyutlarda yumurta buyutmeyı hedeflıyor doktor.Amin inşallah kuzum ya ama gonapeptyl kullanırken yumurta nasıl çatlar ki sonuçta baskılamak için değil mi bu iğne olan yumurtayıda baskılamayacak mı kafamda soru işareti
Oldu canım çok şükür , 1 tane 5.gün transferi oldum 8 kasımda , nasip kısmet artıkoff senin için çok zor olmuş canım baya yumurta toplanmış peki güzel embriyoların oldu mu
İnşallah güzel haberler alırsınOldu canım çok şükür , 1 tane 5.gün transferi oldum 8 kasımda , nasip kısmet artık
İşte oyüzden bendeki yumurta çatlamadan yok olucak anlaşılan hayırlısı olsun zaten bu zamana kadar olmadı tüp bebekle inşallah oluryanı bu ıgnelerın amacı yumurta baskılamak ve dıger ay aynı boyutlarda yumurta buyutmeyı hedeflıyor doktor.
bırde tup bebek tedavsınde yumurtanın çatlamasını önlüyor demişti bana dokotrum..
gonapeptyl bulabıldın mı , ben cok zor bulmuştum
İnşallah canım, Allah buyuktur..İşte oyüzden bendeki yumurta çatlamadan yok olucak anlaşılan hayırlısı olsun zaten bu zamana kadar olmadı tüp bebekle inşallah olurEvet cok kolay buldum hemen karsı eczanede vardı
Canım bol su iç özellikle kuru kayısı hoşafı kabızlıga çok iyi geliyor hergün bir kase tüketiyorum ben tavsiye ederimKızlar bir kabızlık sorunu yaşıyorum ki anlatamamkarnım davul oldu. Afedersiniz alaturka tuvalette bekliyorum ediyorum ama bana mısın demiyor. Çömelmek embriyoyu etkilemez di mi
Her şeyin bir zamanı vardır canım inşallah, olacak hepimizinİşte oyüzden bendeki yumurta çatlamadan yok olucak anlaşılan hayırlısı olsun zaten bu zamana kadar olmadı tüp bebekle inşallah olurEvet cok kolay buldum hemen karsı eczanede vardı
Üretimden cıkarsa nasıl alıcazİnşallah canım, Allah buyuktur..
kasım ayında üretimden çıkıcak demişt saglık bakanlığı.. demekkı cıkmış.
ben resmen 30 yerı aradım bulamadım, burdan bır arkadastan aldım sagolsun
Çok zorlama kendini canimKızlar bir kabızlık sorunu yaşıyorum ki anlatamamkarnım davul oldu. Afedersiniz alaturka tuvalette bekliyorum ediyorum ama bana mısın demiyor. Çömelmek embriyoyu etkilemez di mi
İnanılmaz su içiyorum ama bakalım nasıl geçecek. Dediğini yapayım hoşaf iyi gelir inşallah çok teşekkür ederim canımCanım bol su iç özellikle kuru kayısı hoşafı kabızlıga çok iyi geliyor hergün bir kase tüketiyorum ben tavsiye ederim
Sağ ol canımÇok zorlama kendini canim
Meyve tüket kefir ye çerez vs.
Su iç bolbol geçer inşallah herhangi ilaç kullaniyomusun
Çok ıkınmamaya çalış. Lifli şeyler, kuru kayısı falan tüket. Türk kahvesi falan getirmez mi acabaKızlar bir kabızlık sorunu yaşıyorum ki anlatamamkarnım davul oldu. Afedersiniz alaturka tuvalette bekliyorum ediyorum ama bana mısın demiyor. Çömelmek embriyoyu etkilemez di mi
Yok şuan üretiliyor demişlerdi Ekim ayında kuzum.Üretimden cıkarsa nasıl alıcazevet cogu ilacı çoğu kişi bıulamıyor çok köyü bi durum
Çok sağ ol canım. Kayısı hoşafı falan denicem artık. Zeytinyağı tükettim bayağı inşallah işe yarar. Tutunmayı etkileyecek diye ödüm kopuyorÇok ıkınmamaya çalış. Lifli şeyler, kuru kayısı falan tüket. Türk kahvesi falan getirmez mi acaba
Adet öncesi de oluyor insanda kabızlık yokluyor bı insanı bende folik asit fıtık kullanıyorumİnanılmaz su içiyorum ama bakalım nasıl geçecek. Dediğini yapayım hoşaf iyi gelir inşallah çok teşekkür ederim canım
Sağ ol canımFitil, folik asit ve progestan iğne kullanıyorum sadece
Progestan iğnen var mı canım?Adet öncesi de oluyor insanda kabızlık yokluyor bı insanı bende folik asit fıtık kullanıyorum