2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

off senin için çok zor olmuş canım baya yumurta toplanmış peki güzel embriyoların oldu mu

bana yazdı doktorum ama henuz kullanmadım ?
ne yaptın sen ne dedı doktor canım? yazdım da gormedın sanırım
gonapeptyl verdi canım yumurtalarımı baskılamak için. Bugün 21. gündü yumurtan büyümüş dedi değerlendir yinede dedi bende pcos oldugundan geç yumurta büyüyor heralde. Ben de diyorum akıntım var göğüslerimin ucu acıyor belim karnım ağrıyor meğerse yumurtadanmış, çok şaşırdım gerçekten normalde hiç şahit olmadım tedavisiz büyüyen yumurtama. ÇAtlar mı onuda bilmiyorum.. Adet olunca 2. günüde gel dedi şimdiliik bakalım. Ultrasonda yumurtalarımı gördüm küçük küçük sadece 1 tane büyük gördüm ama kaç mm hiç sormadım artık Allaha bırakıyorum o en iyisini bilir

benımde gecen ay gıttıgımde 21.gün lucrın ıgne oldum yumurtaları baskılamak ıcın, benımde ırılı ufaklıydı yumurtalarım..
sonra adet oldunca 3.günü gittim ıgnelere başladık.
hadı ınsallahh o yumoş belkıde tutunur sana can olur, Allah buyuktur

Amin inşallah kuzum ya ama gonapeptyl kullanırken yumurta nasıl çatlar ki sonuçta baskılamak için değil mi bu iğne olan yumurtayıda baskılamayacak mı kafamda soru işareti

Kızlar bir kabızlık sorunu yaşıyorum ki anlatamam karnım davul oldu. Afedersiniz alaturka tuvalette bekliyorum ediyorum ama bana mısın demiyor. Çömelmek embriyoyu etkilemez di mi

Amin inşallah kuzum ya ama gonapeptyl kullanırken yumurta nasıl çatlar ki sonuçta baskılamak için değil mi bu iğne olan yumurtayıda baskılamayacak mı kafamda soru işareti
yanı bu ıgnelerın amacı yumurta baskılamak ve dıger ay aynı boyutlarda yumurta buyutmeyı hedeflıyor doktor.
bırde tup bebek tedavsınde yumurtanın çatlamasını önlüyor demişti bana dokotrum..
gonapeptyl bulabıldın mı , ben cok zor bulmuştum

İşte oyüzden bendeki yumurta çatlamadan yok olucak anlaşılan hayırlısı olsun zaten bu zamana kadar olmadı tüp bebekle inşallah olur Evet cok kolay buldum hemen karsı eczanede vardı

İşte oyüzden bendeki yumurta çatlamadan yok olucak anlaşılan hayırlısı olsun zaten bu zamana kadar olmadı tüp bebekle inşallah olur Evet cok kolay buldum hemen karsı eczanede vardı
İnşallah canım, Allah buyuktur..
kasım ayında üretimden çıkıcak demişt saglık bakanlığı.. demekkı cıkmış.
ben resmen 30 yerı aradım bulamadım, burdan bır arkadastan aldım sagolsun

Kızlar bir kabızlık sorunu yaşıyorum ki anlatamam karnım davul oldu. Afedersiniz alaturka tuvalette bekliyorum ediyorum ama bana mısın demiyor. Çömelmek embriyoyu etkilemez di mi
Canım bol su iç özellikle kuru kayısı hoşafı kabızlıga çok iyi geliyor hergün bir kase tüketiyorum ben tavsiye ederim

Her şeyin bir zamanı vardır canım inşallah, olacak hepimizin biz pkosluların avantajı yumurta ve embriyomuz çok oluyor. Geriye dondurabiliyoruz, senin de inşallah çok embriyon olacak ve donduracaksın

Çok zorlama kendini canim
Meyve tüket kefir ye çerez vs.
Su iç bolbol geçer inşallah herhangi ilaç kullaniyomusun

Canım bol su iç özellikle kuru kayısı hoşafı kabızlıga çok iyi geliyor hergün bir kase tüketiyorum ben tavsiye ederim
İnanılmaz su içiyorum ama bakalım nasıl geçecek. Dediğini yapayım hoşaf iyi gelir inşallah çok teşekkür ederim canım
Çok zorlama kendini canim
Meyve tüket kefir ye çerez vs.
Su iç bolbol geçer inşallah herhangi ilaç kullaniyomusun
Sağ ol canım Fitil, folik asit ve progestan iğne kullanıyorum sadece

Çok ıkınmamaya çalış. Lifli şeyler, kuru kayısı falan tüket. Türk kahvesi falan getirmez mi acaba

Üretimden cıkarsa nasıl alıcaz evet cogu ilacı çoğu kişi bıulamıyor çok köyü bi durum
Yok şuan üretiliyor demişlerdi Ekim ayında kuzum.
Kasım'da üretimden çıkacak dağıtılacak demişlerdi..
Evet ben meriofert 20adeti parça parça aldım çok zor buldum ama belki şuan biraz düzelmiştr. Bide ben raporlu aldım o yüzden tek reçete ve tek eczaneden almam gerekiyordu

Çok ıkınmamaya çalış. Lifli şeyler, kuru kayısı falan tüket. Türk kahvesi falan getirmez mi acaba
Çok sağ ol canım. Kayısı hoşafı falan denicem artık. Zeytinyağı tükettim bayağı inşallah işe yarar. Tutunmayı etkileyecek diye ödüm kopuyor türk kahvesi, çayı kafeinli diye tüketmiyorum canım

İnanılmaz su içiyorum ama bakalım nasıl geçecek. Dediğini yapayım hoşaf iyi gelir inşallah çok teşekkür ederim canım

Sağ ol canım Fitil, folik asit ve progestan iğne kullanıyorum sadece
Adet öncesi de oluyor insanda kabızlık yokluyor bı insanı bende folik asit fıtık kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…