Teşekkür ederim darısı bekleyenlere inşallah bu ayın 3 ünde 5 gün embriyosu oldumHahahh zamanla alışırsın canımay aminn inşallah çoook sağ ol
Yazdım canım
Aayyyy çok şükürrrsımsıkı tutunsunlar sana annesii seni de ekliyorum tabloya artık
Gözün aydın canım, katlanarak artsın inşallahhangi gün transfer olmuştum, seni de tabloya ekleyeyim
Hahahhh en güzelii, ben tv açıp yemeğin gelmesini beklemiştim. Çocuk gibi sevinip tıkabasa doyup yola çıktıkYatıyorum canmacelem yok keyif yapıyorum az dönerken otobüsle donucem biraz dolanicam
Amin inşallah saol canımEvet o yüzden kullandiriliyor güzel yumoşlarin olsun inşallah
TV ne zaman gelsem kanal yok bende telefondan baktımHahahhh en güzelii, ben tv açıp yemeğin gelmesini beklemiştim. Çocuk gibi sevinip tıkabasa doyup yola çıktık
Neyseki bizim başlık aktif, TV’nin yerini doldururTV ne zaman gelsem kanal yok bende telefondan baktımyemekte var da aç değilim esim diyoki ne varsa ye okadar para veriyoruz
Aynı bende öyle oldum canım aşılamada büyüklü küçüklü büssürü yumurtam oldu ohss olcaktım resmen doktor toplasa yumurtayı toplardı yinede bana aşılama yaptı ama tutmadı okadar yumurtadan.. doktor değiştirdim neyseki. Bugün benim 21. Günüm ve doktor yumurtan var büyümüş dedi şok oldum ama ilk defa göüğüs uçlarım acıyor belim karnım ağrıyor bunlar yumurtlama belirtisi dedi.. değerlendir bu iğneleride kullan adetin 2. Günü gel dedi hayırlısı bakalımOpudan önce kullanmıştım canım, doktor yumurtaların kontrolünün bizim elimizde olması için dedi. Pkos var bende , aşılamalarım aniden fazla yumurta büyüdüğü için iptal olmuştu.
Heya sormaNeyseki bizim başlık aktif, TV’nin yerini doldurureşin haklı vallaa sil süpür, ekmekle sıyır her şeyi
Test için çok erken canım, lütfen negatif diye kafana takmaTebrik ederiiiimmmmben de transfer gününü saymazsak 3. Gün idrar testi yaptım ama negatif maalesef
Ben de adetten neredeyse 1 hafta önce başlamıştım canım kullanmaya ve opuya kadar kullandım. Zaten tüp bebekte de ohss oldum. Transfer için iki adet dönemi bekledikAynı bende öyle oldum canım aşılamada büyüklü küçüklü büssürü yumurtam oldu ohss olcaktım resmen doktor toplasa yumurtayı toplardı yinede bana aşılama yaptı ama tutmadı okadar yumurtadan.. doktor değiştirdim neyseki. Bugün benim 21. Günüm ve doktor yumurtan var büyümüş dedi şok oldum ama ilk defa göüğüs uçlarım acıyor belim karnım ağrıyor bunlar yumurtlama belirtisi dedi.. değerlendir bu iğneleride kullan adetin 2. Günü gel dedi hayırlısı bakalım
Evet canım erken olduğunu biliyorum ama ona rağmen içimi kemiren kuşkulardan kendimi alamıyorumTest için çok erken canım, lütfen negatif diye kafana takma
Yani çift embriyolat 5. Günün embriyo olmazmıAllah gönlüne göre versin canımBen araştırmıştım birkaç gün önce 7-8. günü bölündüklerini öğrendim. Resmi buldum atayım sana
Hayırlı olsun canımTransferim yapıldı, bir embriyom da donduruldu.taburcu olacağım birazdan
Ben de dogal siklusla ilerliyorum cnm dogal siklusun anlamı rahim icin ekstra bi ilac vermemeleri kalınlaşması icin vs. Yani rahim tamamen kendi dongüsünde buna hazirken embriyo transferi olması. Bu başka ilac kullanmayacağın anlamına gelmiyor. Ben trasnferden 5 gün önce progestan icerikli ilaclara basladim. Sen coraspirine ne zaman başladın pekiAnladım canım çok teşekkür Ederim verdiğin bilgiler için benim şimdi doğal siklusla ilerlediğim için bir tek divina var corasprin var folik ve dekort var sonradan progestan ekleyecekmi acaba o zaman bana yaa doğal siklusla ilgili çok bilgi olmadığı için kafam karısıyor benimde bakalım bugun soracagım artık umarım cevaplarımı alabilirim
Masallah cok güzel bir deger tebrik ederim. Saglıkla ilerlesin insallah.Evet tek embriyo bugun kan verdim 8 günüm 138 çıktı
Geçmis olsun canım nasıl oldun peki zor geçirdin mi? Kaç yumurtan toplanmıştı pekiBen de adetten neredeyse 1 hafta önce başlamıştım canım kullanmaya ve opuya kadar kullandım. Zaten tüp bebekte de ohss oldum. Transfer için iki adet dönemi bekledik
Zor geçirdim canım, 1 hafta hastanede yattım. En sonunda karnımda karakter ile su boşaltıldı. Akabinde çok fazla ödem topladım, 82 kilodan 100 kiloya çıktım 3 gün içerisinde. Su boşaltıldıktan ve adet olduktan sonra eski halime döndüm. 44 yumurtam toplandı canımGeçmis olsun canım nasıl oldun peki zor geçirdin mi? Kaç yumurtan toplanmıştı peki
bana yazdı doktorum ama henuz kullanmadım ?Kızlar aranızda gonapeptyl kullanan oldumu ?
TeşekkürlerHayırlı olsun canım
Ben de dogal siklusla ilerliyorum cnm dogal siklusun anlamı rahim icin ekstra bi ilac vermemeleri kalınlaşması icin vs. Yani rahim tamamen kendi dongüsünde buna hazirken embriyo transferi olması. Bu başka ilac kullanmayacağın anlamına gelmiyor. Ben trasnferden 5 gün önce progestan icerikli ilaclara basladim. Sen coraspirine ne zaman başladın p