2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

İnşallhh canım umarım bugun belli olur artık normalde bugun benim bugun yumurtlama günüm Önümüzdeki hafta transfer demişti ama benim regl döngüm hep 26 gün 🙄 yani reglime 13 gün kaldı Bu hafta transfer yapılırsa 12 gün beklememe gerek kalmamıs mı oluyor acaba Regl günümde olmazsam pozitif olmaz mı benim hiç şaşmaz çünkü kendimi bildim bileli döngüm hep böyle birtek opu sonrası 4 gün normal döngümden önce olmustum sonra yine bu ay 26 ya döndüm 🤔Ay benim kafam iice karıştı
Cnm şoyle mesela benim de transferim oldugunda reglime 6 gün vardı. Ama kullandigimiz progestan icerikli ilaclar regli geciktirme ihtimalleri yuksek. Yani regl olmasamda ben pozitifim kesin diyemedim cünkü igneler ve vajinal tablet tamamen progestan icerikli.

Kızlar aranızda gonapeptyl kullanan oldumu ?
Opudan önce kullanmıştım canım, doktor yumurtaların kontrolünün bizim elimizde olması için dedi. Pkos var bende , aşılamalarım aniden fazla yumurta büyüdüğü için iptal olmuştu.

Cnm şoyle mesela benim de transferim oldugunda reglime 6 gün vardı. Ama kullandigimiz progestan icerikli ilaclar regli geciktirme ihtimalleri yuksek. Yani regl olmasamda ben pozitifim kesin diyemedim cünkü igneler ve vajinal tablet tamamen progestan icerikli.
Anladım canım çok teşekkür Ederim verdiğin bilgiler için benim şimdi doğal siklusla ilerlediğim için bir tek divina var corasprin var folik ve dekort var sonradan progestan ekleyecekmi acaba o zaman bana yaa doğal siklusla ilgili çok bilgi olmadığı için kafam karısıyor benimde bakalım bugun soracagım artık umarım cevaplarımı alabilirim

Can-ı gönülden söylüyorum, inşallah güzel sonuçlar a

Can-ı gönülden söylüyorum, inşallah güzel sonuçlar alırsınız o güzel günde 💕 mesaj yazmaya tam alışamadım buraya , kusura bakma canım 🤣
Hahahh zamanla alışırsın canım😂 ay aminn inşallah çoook sağ ol 💕🥰
benimde 1 Kasım'da transfer oldu 5.hün embriyosu 12 Kasım test günüm ☺️
Yazdım canım 😊
N nibu22 6AA 6BB 2 embriyo

11.11.2022 transferim oldu bebeklerim artık benimle 🥰 🥺🥺
Aayyyy çok şükürrr 🤩🥳 sımsıkı tutunsunlar sana annesii💕🥰 seni de ekliyorum tabloya artık💫
Evet tek embriyo bugun kan verdim 8 günüm 138 çıktı ❤️
Gözün aydın canım, katlanarak artsın inşallah 🤲🏻 hangi gün transfer olmuştum, seni de tabloya ekleyeyim

Hahahh zamanla alışırsın canım😂 ay aminn inşallah çoook sağ ol 💕🥰

Yazdım canım 😊

Aayyyy çok şükürrr 🤩🥳 sımsıkı tutunsunlar sana annesii💕🥰 seni de ekliyorum tabloya artık💫

Gözün aydın canım, katlanarak artsın inşallah 🤲🏻 hangi gün transfer olmuştum, seni de tabloya ekleyeyim
Aminn canim sağlıkla hepimizin güzel sonuçları olsun aminnn 🤲

X