Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi damacana yollar mısınız acabaa??Ben şuan sıkışma seanslarindayim millet bir bardak suyla ben kovayla içsem anca....
Hayırlısı olsun canım inşallah benim gece 1.30 gibi de adet sancım oldu ama dediğim gibi bu sabah itibari ile hiçbir belirtim yok. Belirti olmadan da sonuç alan bir çok insan var , içimizi karartmayalımAynı gün transferimiz olmuş benim dün sadece regli sancım gibi ağrım vardı. Başka hiç belirtim yoktu. Bugün o da kalmadı. İnsallah negatif olmaz
İnşallah hepimizin pozitif olur da emeklerimize değer canım senin de test günün 17’si mi?Hayırlısı olsun canım inşallah benim gece 1.30 gibi de adet sancım oldu ama dediğim gibi bu sabah itibari ile hiçbir belirtim yok. Belirti olmadan da sonuç alan bir çok insan var , içimizi karartmayalım
Aynen canım yaBi damacana yollar mısınız acabaa??
Hayır canım 18 Kasım denildi. 18 Kasım da doğum günüm heyecanlıyım. Adana başkentte tedavi görüyorum, sen neredesinİnşallah hepimizin pozitif olur da emeklerimize değer canım senin de test günün 17’si mi?
Benimde 3 Kasım 3.gun embiryolari test günüm 14 Kasımsiz ekleyemiyormuşsunuz kızçeler. Ben yazanları ekliyorum bilginiz olsun
Yaa ne güzel bana da 17’Si dediler, evlilik yıldönümümüz Ben Şişli Memorial’da tedavi görüyorumHayır canım 18 Kasım denildi. 18 Kasım da doğum günüm heyecanlıyım. Adana başkentte tedavi görüyorum, sen neredesin
Ekliyorum canımBenimde 3 Kasım 3.gun embiryolari test günüm 14 Kasım
Can-ı gönülden söylüyorum, inşallah güzel sonuçlar aYaa ne güzel bana da 17’Si dediler, evlilik yıldönümümüz Ben Şişli Memorial’da tedavi görüyorum
Can-ı gönülden söylüyorum, inşallah güzel sonuçlar alırsınız o güzel günde mesaj yazmaya tam alışamadım buraya , kusura bakma canımYaa ne güzel bana da 17’Si dediler, evlilik yıldönümümüz Ben Şişli Memorial’da tedavi görüyorum
benimde 1 Kasım'da transfer oldu 5.hün embriyosu 12 Kasım test günümsiz ekleyemiyormuşsunuz kızçeler. Ben yazanları ekliyorum bilginiz olsun
İnşallhh canım umarım bugun belli olur artık normalde bugun benim bugun yumurtlama günüm Önümüzdeki hafta transfer demişti ama benim regl döngüm hep 26 gün yani reglime 13 gün kaldı Bu hafta transfer yapılırsa 12 gün beklememe gerek kalmamıs mı oluyor acaba Regl günümde olmazsam pozitif olmaz mı benim hiç şaşmaz çünkü kendimi bildim bileli döngüm hep böyle birtek opu sonrası 4 gün normal döngümden önce olmustum sonra yine bu ay 26 ya döndüm Ay benim kafam iice karıştıRica ederim canım, sağ olsun Smileess gösterdi nereden yapacağımı tarihin belli olsun seni de eklerim
Beni çok düşündüren konu bu ben çok sıkışık duramıyorum Fazla olunca dayanamayacak noktaya geliyorum inşallh öyle çok bekletmezler beni :)Ben şuan sıkışma seanslarindayim millet bir bardak suyla ben kovayla içsem anca....
Ben bu sefer durdum niyeyse normalde duramazdim ama şuan iyim :))Beni çok düşündüren konu bu ben çok sıkışık duramıyorum Fazla olunca dayanamayacak noktaya geliyorum inşallh öyle çok bekletmezler beni :)
Ahh canım hadi hayırlısı olsun kavuştun sende bebişlerine
Hadi artık seni bekliyoruz güzel bı kervan olalım sıra sıra peşpeşe pozitif sağlıklı haberlerle amin teşekkür ederim canimAhh canım hadi hayırlısı olsun kavuştun sende bebişlerine
Opuda kullanmistim canmKızlar aranızda gonapeptyl kullanan oldumu ?
Adetime bir hafta kala doktorum bunu kullanmamı istediyumurtalarını baskılasın diye cok var cünkü pcosum. Tüp bebeğe başlıyorum bendeOpuda kullanmistim canm